Очакваме малки и големи в БУРГАС, Баба Марта да донесе мартенички и за нас

• 18 324
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Добро Утро Grinning

Бен върна ме назад с няколко месеца и ми стана мнго умилно Hug

# 136
цялото ни семейство е записано при д-р ангелова,слава богу не ни се е налагало да я посещаваме често,освен за консултациите на софия-дъщеря ни, но е много коректна-при раждането на софия дойде веднага на домашно посещение,внимателна е-обяснява подробно, не е привърженик на силните лекарства-освен ако разбира се не се налага-това го знам от  приятелка,можеш винаги да я търсиш на мобилния

# 137
Бен зад миханото е доктор Ганчева.Точно над лаболаторията,ние сме при нея и съм много доволна.Итя идва в къщи веднага като изпишат бебето

# 138
Да се нашмуля и аз тук  Mr. Green
Повече от година, да не знам, че има такава тема  Shocked
Кои са майките около Борисовата и стария съд  Whistling

п.п. нямам деца, не кърмя,
не съм бременна/само изглеждам така/ Mr. Green

# 139
  • тъгата в мен
моя милост,Г-жа wavey

# 140
И моя  bowuu
Аз съм на Кн. Борис

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 11:11 от Kamence

# 141
А така  Mr. Green
Сега ако кажете, че живеете до стария съд детската градина
или на Ивайло до Борисовата, ще сме съседки  Laughing

# 142
  • тъгата в мен
Е,да де..точно в района съм.
Няма само Уиш и Радост да си гледат у кухните Joy

# 143
  • Бургас
И аз съм в тоз район, малко по към Борисовата. Hug

Свраче, за петък ще се уговаряме ли нещо? Тържеството на Анастасия ще свърши към 17 часа, така че съм на линия. Peace

Бен 78, и ние сме при д-р Ганчева и сме доволни. Ако искаш, мога да ти дам телефонния й номер. Който и лекар да избереш, срещни се с него предварително, отиди в кабинета, най-малкото ще си по-спокойна. Peace

# 144
  • Бургас
Бен 78 ,Бисера е права-аз също първо се срещтнах с нашето педи и поговорихме.
Най-добър е личният контакт-да видиш дали ще ти допадне.

# 145
Ама те са длъжни да направят домашно посещение, след като са приели да са лекуващ лекар на детето. Не е на добра воля, това че лекарката е дошла да види бебето.

Нашата няма да я препоръчвам, понеже не приема нови пациенти. Едва нас прие навремето! Simple Smile За което съм изключително доволна, разбира се!

# 146
И аз съм в този район живея на Любен Каравелов. И ходим на разходка в Борисовата градинка.

# 147
  • България
Иве, ти верно, че се премести, а аз все си мисля че си до нас и се чудя , че не ви виждам. Как сте вие?

# 148
Добре сме идваме и в твоя район, но рядко като съм само с бебето. Сега като се стопли по често ще се засичаме. Тъйкато там ще си разхождам госпожицата, Борисовата градинка е осрана от кучетата. Вчера бяхме там направо съм възмутена.
Междодругото дами неразбарх къде в петък ще бъде срещата.

# 149
wish bowuu,така е за личните лекари,ама нагли сребролюбки се навъдиха-искат си пари за домашното посещение при новородено и то като за стандартен преглед, и ти знаеш, че си си в правото дет се вика, ама как да спориш като си му подве Crazy домствен-та затова после си го сменихме Naughty

Общи условия

Активация на акаунт