Очакваме малки и големи в БУРГАС, Баба Марта да донесе мартенички и за нас

• 18 331
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Аз със малко повече опит така да ксе каже ще ти препоръчам добре да разучиш нещата с докторите да не стане като нас само за болнични и направления да ходиш при нея.Успех ти пожелавам!  bouquet

# 151
Ей като каза за кучета.  Close
Едно гадно куче ака точно пред входа ни. Оня ден, на първи март, излизаме всички - деца, мъже, колела, моя милост, отварям входната врата и не мога да продължа, защото малкото, бяло, къдраво и пухкаво нещо, проточваше едно дълго, кафяво и явно топло ако, защото пускаше пара. ПРЕД ВХОДА! Стопанката му държи каишката и го гледа с умиление...
Викам "е, браво - пред вратата", а тя: "ми тук си е свикнало"
Питам: "няма ли да си го почистите?"
А тя: "че това е тротоар, да не е у вас на килима?"
В беса си, нали съм гад зла, и казах, че следващия път кучето и ще се зарадва на парче салам, а след няколко часа, вече няма да се радва на нищо земно...
Лелята ме нарече убийца, а аз и пожелах честита баба Марта!
С тази жена конфликта ми е от поне две години. Тя продължава да е нагла, но аз спирам да съм търпелива...

Обичам животните. Имам котка. Само, че никой не стъпва по лайната на котката ми и ничие дете не си играе в опикана от котката ми трева... нали.
Ако стопанката се познае тук, или подобни безхаберни стопани, аз вече разбрах от къде се купува специалната "подправка" за саламчета!  Mr. Green

# 152
Ако кучето ми се изака пред нечий вход и нечий поглед ще умра от срам.

# 153
Ако кучето ми се изака пред нечий вход и нечий поглед ще умра от срам.

Въпросната стопанка се опита да ме накара да умра от срам, че съм и направила забележка ...
Жалко, че такива като нея са много!
Но пък се радвам, че виждам и стопани с торбички...

# 154
И аз имам куче но няма да допусна да се изака където играят деца недопостимое.

# 155
Много добре те разбирам,пред нашата тераса има тревни площи ,и тъй като аз живея на първия етаж и обичам сутрин да си пия кафето на терасата....ми се случи нещо подобно пред носа ми....чак аз усетих миризмата,и моят мъж със #2gunfire пушката със съчмите...
Таз ми ти леля като кресна ,щяла да ме съди !
Моят мъж и каза да заповяда  Mr. Green
И аз обичам животните и имам котка в къщи ама те прекаляват ....Днес минах покрай въпросната градинка и същата случка като твоята само че един дядо ама чавекът си прибра миризливото ако! hahaha

# 156
а аз точно заради кучешките лайна вече мразя направо животните,с колко лайна се прибираме всички постоянно,или само подвиквам на детето-внимавай с лайната,ама му го казвам високо,и всички ме гледат странно и тъпо.Ама то си е истина-на нашия тротоар няма метър без лайно,градинките и те пълни,писна ми вече,но ме радва това че лично видях  2-3 души които се наведоха и си прибраха говненцата на любимците си,дано да се увеличават тези хора.

# 157
 newsm78 Моят пък господин /шар пея/ не иска да ака на асфалт и тротоар,винаги гледа да се навре да има трева,листа,шума,храст ама направоооо да не го види някой едва ли не...като госпожица е.  hahaha

# 158
Ей това ме дразни най много #Cussing out,че им правиш забележка а те си мислят че са прави нагляри!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 159
  • Бургас
Междодругото дами неразбарх къде в петък ще бъде срещата.

Срещата е в 19 часа в р-т Дилайт, ул. Славянска 3. Peace

# 160
wish  Shocked изобщо не си зла гад, даже много мила си била. То бива бива наглост ама ...  ooooh! Аз имам проблем с котките пред блока и комшийката дето им хвърля риба през прозореца в краката на сина ми  #Cussing out

# 161
Мъжа ми им вика бомбички, и често настъпва някоя  Sick Sick Sick

# 162
Чудя се,щом аз с мокра кърпа мога да вземам акото на моето дете/даже от градинката/,защо стопаните на кучета да не могат  #Cussing out За това трябва специален закон да се издаде,щото лично аз никога не съм виждала някой да си прибере акото на кучето си  Naughty

В парка в Изгрев,където децата ни играят наскоро се забрани разхождането на кучета,но искам да ви кажа че вечер е пъълно.Файда йок.  Crossing Arms

# 163
  • Бургас
Ренито и през деня има -изобщо не обръщат внимание на чичката,дето пази Crossing Arms

# 164
  • Бургас
Благодаря на всички   bouquet
bissera, би ли ми дала тел. на лекарката?
Мисля да се срещна и с двете пък да видим какво ще стане Simple Smile Дано имам късмет  Wink
За кучетата съм напълно съгласна, но това важи не само за хигиената след тях, а и за всички боклуци, които се хвърлят на воля на всякъде... На човек сам, ако не му направи впечатление, че трябва да пази ( с куче или без)...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт