Декември 99

• 15 463
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Ей дами - помагайте!!!
Давали ли сте на децата вече антибиотици и какви.
Наско се влошава и му изписаха Калцит, но аз толкова ги мразя, че ми се повдига като понеча да му го дам. Правя всякакви хомеопатични неща, но ми се струва че става по - зле.
След малко сме на лекар да го чуе - стискаите палци, да не каже, че е станала пневмония. Тогава ще трябва някоя да мине да ме застреля.
Айде лек ден и приятни разходки от нас.

# 256
mami spe6no me interesuva kade v sofia praviat test za ba6tinstvo kakva e procedurata i c
enata  Sad molia ako niakoi znae da pi6e

# 257
# 258
Палома , за съжаление сме давали ... Фил като кара пневмонията го наджаскаха с три различни , като последния беше под форма на инджекции. Дано се оправяте без такива , но ако се наложи , няма как.

# 259
Паломче, стискаме палци!!! Дано малчо по-бързо се оправи, било то и с антибиотици Praynig Аз с Виктория слава Богу не съм ползвала АБ,но понякога, колкото и да не ни се ще по-добре с тях.
Всички болнички да се оправят по-бързо Praynig. Ние изкарахме една хрема тия дни, ама сега сме ок вече.

Гери, не сте сами с Анитка с 2та сухара. И ние сме в отбора! Peace Даже и 2 сухара рядко изяжда на закуска. На обяд яде добре. Следобедната закуска - 2-3 лъжици, вечер мах. 200мл АМ.

Ско, между другото правих вчера на Вики от твоето кремче с банана и изварата. Хем бях направила повечко, та и мама да намаже, ама добре че поне остана малко по купичката да оближа. Мерси за рецептата, днес ще й правя пак! Hug

# 260
Палома и моя Наско изпи досега 4 вида АБ,заради глупавите бактерии Crazy.
Избери по-малкото зло,ако наистина е необходимо,по-добре му давай АБ,щото може да се стигне и до болница(дано не стигате до там).

Аноним,ти пък намери къде да питаш newsm78...

# 261
prosto edna maika e v trudno polojenie detenceto e na 1 god i 3 meseca ,skandal s tatkoto i gospodina e re6il test ta test tia niama komp.zatova bih iskala akoznae niakoi ne6to kade se praviat dnk testove i kakva e procedurata da pomogne atwork atwork ooooh!.az li4no niamam nikakva predstava a bih iskala da i pomogna

# 262
Бихте ли ни подкрепили!
http://www.pampers.bg/profile/15549

# 263

Имате нашия глас, Яни Hug
Ще помоля и за нас по едно гласче Peace На мен сайта на памперс ми излиза като спам, явно модераторите не дават да се публикува, та ние сме номер 15089

Опа, сега гледам, че и в подписа ми го изписва като спам Sad

# 264
  • БУРГАС
Здравейте момичета!Мамо Яни гласувах за вас.Шишкова къде излиза този номер или него да въведа Embarassed?Палома,пожелавам ви бързо да се оправяте   newsm10!Аз бях писала,но и Криска пи антибиотик за бронхита-Зинат ,после от него направи гъбички в устата ,които лекувахме безуспешно с хомеопатия и накрая се оправи с дактарин.Кофти е да пият антибиотици,но ако няма друг вариант по-добре така,за да не се влоши детенце.Честит рожден ден и на Вещтичка на патерица newsm67!

# 265
Палом, гледам, че ще водиш детенце на лекар и смятам, че така е най-добре..
Както и Дари ти каза, по-добре да пие АБ, но да се оправи, че да не слезе инфекцията надолу.. Или да не отиде към уши нещо..  Confused
Ние, слава богу никога не сме пили АБ и дано не се налага скоро.. Заради това и не мога да давам съвети, но няма да се поколебая да дам ако детето не е добре..

Янче (Шишкова), радвам се, че кремчето се е харесало!
Като направя нещо интересно пак ще споделя! Peace

п.п. Разбира се, ние като финени, ядем попарата с 2 до 2,5 сухара..  4470

Момичета, аз  дадох своя глас! newsm80

# 266
  • СОФИЯ
Палома Praynig Дано не е сериозно и да се оправяте!
Аз днес ги заведох моите на преглед.Захари е по-добре-кашлицата утихва и гърлото е по-малко червено.Марти си кашля.Но и на двамата сливиците са се уголемили.Гърдите са чисти.За сега сме без АБ и се надявам да не се налага да купувам.То до момента дадох 32 лв за тия лекарства,ако и други ще купуваме #Cussing out

# 267
Да ви се оправят по-бързо дечицата, че сега май най-кофтито време. Останалите - пазете се.
Юлето почти се изчисти от сополките, до сега за 3 дни изчезваха, този път седмица.

Абе мацки, вие още ли давате сухари? Аз дробя хляб, и последните 2 дни яде повечко, иначе дали и половин филия изяжда.
Абе няма ли да се отчитате? Аз май тук не писах, ама ще дам тон сега Simple Smile 75см 8400гр на 1г и 3м.

Ско, днес се сетих, че беше писала нещо такова, ама аз извара в къщи никога нямам, а и не помня рецептата, та ще я търся и ще пробвам сирене или нещо друго.

А за четенето на дребния шрифт, най-бързо е, копи-пейст горе в полето, където е URL-то, бързо и лесно Simple Smile

# 268
  • София
Добро утро Simple Smile

Силни прегъдки на всички дечица и болничките да оздравяват.
Палома, какво стана? Ходихте ли на лекар?

На малкия сега пък хемоглобина бил наред, а желязото излезна ниско... И да съм давала препарат. Направиха 3 пъти хемоглобин, един път желязо и давай направо препарат. ooooh!
На тоя моя маймун му е голям купон да ходи до болницата Crazy Обикаля из коридора и се закача с разни бабки, дет му се хилят от всяка пейка, или пък ще отиде при някое кашлящо дете да му отмъква я играчка, я биба, или пък разни сестри го прехвърлят от ръце на ръце... Купон ви казвам  Laughing

# 269
Вещ , мерси за кафето  Heart Eyes
 Joy Весело ви е значи ... моя пък в такава болнична обстановка вече изпада в истерия и се опитва да ми се качи на главата ... ужас е.

За отчета на 1г. и 3м. сме 11500/80см ,растем си  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт