Декември 99

• 15 472
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Тези "мор" ме накараха да се замисля Mr. Green Което не е лошо действие де, та ми дойде полезно, така да се каже Mr. Green
"Чистая душа" си е чиста истина, ма ей... от нея щяло да мине... пуууу... не се научи, 'начи.

Палома, мерси и на теб, ама що не ми купи, щом е на добра цена? Сега по нощите де да ги диря тия брокери?
Но това не е важно, да ти оздравява мъничето бързо-бързо  Hug Цункай го от нас с Фил Hug

Муш, Мунка, Иве, Галчо и всички всички всички, много много ви благодаря за хубавите поздрави!!!
И аз ви обичам, защото, както разбрахте вече, съм една чиста душа!  Laughing

# 241
# 242
Абе,днес цял ден се навъртам и надзъртам във форума и все време не ми остава,но все пак не мога да пропусна...
Вещи,честит рожден ден!
И вместо цветя:

...и мноооооооого любов!

# 243
  • BABYLAND
ВЕЩЕРИЦО НИЕДНА, от сърце ти желая да си все така нахилена, позитивна и завладяваща. Нека си обградена с много, много любов.
   Засрамено признавам , че нито  остров мога да ти подаря, ни пожелание на руски да ти спретна, ма да знайш че тъ любим!

Е са няма къде да бягаш...ДУХААААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!    

# 244
  • София
Ще духам, какво да правя... ама след малко, че тъкмо се мие в душа hahaha

# 245
  • BABYLAND
.............aaaaa, молим, молим, съобразявай се че не съм първа младост. По дребни неща не си падам, камо ли по дребен шрифт!!!  Crossing Arms

# 246
  • BABYLAND
Ох, пред сърдечен пристъп бях от нездравото си любопитство. Ма уголемих страницата /на 400% за тези, които още не са го направили/  и прочетох.  Flutter Сега дишам спокойно, а ти после да не забравиш да си почистиш "работното място".

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕЩИЧКА!!! newsm59

# 248
  • СОФИЯ
Вещи един познат преди време продаваше парцели от Луната.Ако след този остров искаш все пак още и още и още...мога да ти падаря един. Hug

Наско на Палома да оздравява бързо и безпроблемно. Praynig HugМоите са си все същите.Без температури и пр.Но кашлицата и при малкия се опитва да излиза.Утре ще ги водя на преглед.
Шишкова страхотна танцьорка е малката! Heart EyesМного ми хареса как яде картофена салата и халва.  Hug На мен може да пожелаеш нещо на румънски.На Вещицата лакума и стига толкова. Mr. Green

# 249
  • Sofia
Чшшш, отбора на сухарите , http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=380344.0
Помогнете малко ,дееее  Mr. Green

п.п. Нети, като отидеш на "цитат" и там се чете  Mr. Green
       И за другите дет' още не са прочели  Peace

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 00:12 от Shantal

# 250
  • София
Браво Шанталче,
тези какво са тръгнали да се хвалят с по 1-2 сухара.
Я да отиде някоя от нашите да ги закопае  Joy

# 251
  • Sofia
По едно кафе и една кифла за закуска ви оставям и отивам да спя спокойна  Mr. Green Mr. Green

# 252
  • СОФИЯ
Мммммдаааа....аз от сега ометох кифлата... Embarassed

# 253
Браво бе Гале , за мен само кафето ,а?  Mr. Green

За сухарите мисля да се въздържа от коментар в темата , току виж ми завидяли на 4те и да спре да ми се храни детето  Mr. Green

# 254
  • София
Вещиии! Аз малко със закъснение, ама не мога да не ти кажа ЧРД! Желая ти всичко по-по-най! хАпни малко от тая торта, спешъли фор ю:

Пък ако не ти харесва, ето ти друга:

Айде, това няма как да не ти хареса:

Ох, с тия сухари, ще ме убиете! Laughing Да отида да се изкажа, че мойто дете продължава да яде попарата с 2 сухара, какво ли ще кажат, а?

Общи условия

Активация на акаунт