Бързо оздравяване на болничките!

Сигурно си заслужава, особено ако се спестява даването на л-ва. Засега се позакрепи Иво, с дежурния осцилококцинум
Дано се размине и този път 
Надявам се! Велмар, явно при бебетата не важи това и се спазва всеки ден
Миташки и Дани също да се оправят бързо!
Блан, така се прави - като ще те дават някъде се казва, за да знаем и да не изпускаме
Сега да видим какво още ще измъдрят по доп.критерии 
благодаря! За куража - нямам избор. Човек всъщност никога не знае колко може да издържи. Дано не се налага да се "изпитвам" повече, както и на никоя от вас!
А че ще ме е страх - няма начин. Аз с Ивчо проверявах през 5мин дали диша, пък това бебе, дето е имало проблеми точно с дишането сигурно ще го следя непрекъснато

,така се вбесих не знае нищо, направо си губи времето в това училище.

- това чудо не помня да ни се беше случвало
Сега естествено вече мрънка жестоко
Малко остана

Последният път като водих Лори в работата ми имаше варицела и мислех, че ще ни хване, ама пропуснахме
А и Пепър ни забрави с неделните включвания.
Аз преди малко пръсках едни неща на двора и се размотавах по къс ръкав 

Криси ходи с проходилката, гони брат си, взима му играчките, не си играе с дрънкалки и гризалки, а с динозаври, колички и строители
Сега е малко болен, от два дни е с темература около 39 градуса, чака м днес да видя как ще е, дано се пооправи, пазя го Марти да не се разболее, давам му профилактично някакви неща, дано да овладеем положението. Аз трябва да седна да уча, че май имам държавен изпит, а как ще стане не знам

,ама сутрин всички си спят,а аз ставам и едвам избутвам деня с разните му там разходки и грижи по Марти.Явно все пак ЕГН-то си казва думата.