За Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма

• 18 527
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Марулка, жив и здрав да ти е Тошко  bouquet Много да те слуша и много да те глези Wink

# 226
  • гр.София
 Честит празник на таткото на Шушелия  bouquet ( да приеме само цветята,без целувката Grinning)!

Преди около час срещнах Ралка-Балка на Дондуков. Бързаше за работа. Стефан ту ходел на ясла,ту боледувал. Дано намери време да пише някой ден.

# 227
  • София
Марулка честит ти рожденик   bouquet  Много да ви радва и вие него  Laughing 
И мен щеше да ме гризе, обаче така и така вече си изгорила ръчичката...поне положителното е, че едва ли вече ще иска по този начин горещи неща....уф, малко садистично звучи...

Марго - все пак на Ники сигурно му се отразява и промяната - ново място и тн....Дано да се справи бързо, ще влезе в крачка, не се притеснявай.

Милена направо ти се чудя и сега как издържаш....поне Марти ще стане купонджийка от малка  Joy

Миташки се оказа с някакъв вирус, който обаче вече е преборил и сега само лекуваме т.нар. опашка...обаче ни зарази ( първо мъжът ми, вчера, днес и аз съм със Стрепсилс под ръка  и аспирин в чашата)...добрата новина, е че според докторът не можем да го заразим обратно....той вече го е прекарал....

# 228
Marulka_s, да ти е жив и здрав рожденика!  bouquet
Elwing, не остана, в понеделник ще се гушкате с Алекс и всичко ще е наред. Hug Peace
MamaMargo, и на мен ми е много интересно като разказваш за живота ви там.Дано Ники не ти създава много ядове, ще влезе в релси детето. Peace
И аз снощи следих новините, за 2 минути мръднах и помислих, че съм изпуснала Анди.Днес пак съм пред TV-то. Simple Smile
Вики от една седмица е на тема "колко съм голяма".Сутрин ме праща мен на градинка, а тя и татко й щели да ходят на работа.Трябвало да вади пари. Crazy Де да можеше...Хич няма да се дърпам. Mr. Green

# 229
Марулка, жив и здрав да е Тошко и да ви гледа много.
Миленка, чесно казано, не го ползвам много Лег Меджик-а. Но, всеки път, като тренирам с него, после имам мускулна треска, въпреки, че ходя на аеробика и тае-бо.   Peace
elen@, радвай се, че Криси си играе с момчешки играчки, защото Сашко си слага диадеми по главата и само дърпа на кака си куклите. До преди няколко месеца, викаше, че се казва Мими.  Confused  Whistling
Иначе при Боби варицелата вече утихва. Вчера и предишната нощ, явно бяха пика на шарката, защото вдигна висока Т и излезнаха много зловещи пъпки. Едни приятелки минали по този път, ме посъветваха да взема Ментолова пудра, която се прави по рецепта и съм много доволна. С две намазвания пъпките завехнаха изведнъж. Албена, ако можеш си я вземи, наистина е по-полезна от спирта. Не щипе пъпките и ги унищожава.  Peace И все пак чакам и Сашковото ошарване.

# 230
Ади, благодаря за съвета Hug Ще поръчам на таткото да вземе. Деница много пищи като я мажа със спирта и се чудя дали изобщо да я мажа newsm78 Засега не се сеща да се чеше, да видим как ще е през следващите дни Thinking

# 231
  • София
... Сашко си слага диадеми по главата и само дърпа на кака си куклите. До преди няколко месеца, викаше, че се казва Мими.  Confused  Whistling

Joy
 Много са сладки , Марти пък говори в женски род "готова съм, направила съм"  hahaha

Marulka_s, да ти е жив и здрав !

# 232
Много са сладки , Марти пък говори в женски род "готова съм, направила съм"  hahaha
А, да, това е другото. За всичко си вика и той в женски род. Готова съм, гладна съм...
Албена, само да ти кажа, че тази пудра се прави по рецепта. На мене ми я осигури позната аптекарка, иначе трябваше да ходя до педито за рецепта. Незнам, защо като има такова силно действие, не я изписват направо нея, а дават спирт.  Confused

# 233
  • София
Привет!
Марулка, да ти е жив и здрав Тошко и много да глези трите си красавици!   Hug Heart Eyes    bouquet
Развеселихте ме  Laughing Ивчо пък е като Ам-Гъл - говори в мн.ч. понякога за себе си - "искаме ходим еди-къде си" Crazy
Днес за първи път баткото видя Алекс и бих казала, че реагира прилично  Laughing Ще видим като си го вземем  Praynig в понеделник как ще е.
Елена, да оздравява бързо Криси! И нашарените също!  Peace

# 234
Марулче,да ти е жив и здрав Тошко,много да ви обича и глези и трите мадами,майстор художник е той на такава сладка щерка  Mr. Green
А тортата си с клонката е много красива ,елегантна,изчистена и със страшен замисъл,златни ръце имаш просто!
Блу също ми събра очите с последната си торта с триъгълниците и момичето,искрено ви се възхищавам,аз само мога да си мечтая за подобен талант  Hug

Момичета благодаря на всички за подкрепата, знам че има надежда , но този мързел съчетан с инат ме отчайва просто  ooooh! То не е лошо и да си боклукчия,ама тук и за това трябват връзки, че имали много добри бенефити, та и това може да не стане... Crazy
Сигурно сте прави или поне много се надявам да сте   Mr. GreenHug Heart Eyes

Блан ти не се оплаквай от Пепи той е в пъти по кротък и послушен от Ники,и съм сигурна че учи повече,то си му личи на детето  Hug

Аз днес отказах едно интервю ,никога не ми се е случвало преди и сега ми е много подтиснато,защото тук липсата на работа си стана сериозен проблем за всеки.Но просто осъзнах че ще е голямо излаганe и реших да не си го причинявам.Беше на френски ,а аз като се опитах да го говоря тези дни тук с познати ,установих че вече нищо не знам и не помня,холандския ми също изчезна и вече нямам въобще какво да предложа на работодателите.Чувствам се много тъпа и съм в безнадеждно положение  Confused

Добре че е Велмар да ме зареди положително с усмихнатия си пост,като си я представих и каква е фурия  Grinning

Елфче ,още два дни само  Hug

Миленче ,браво за купоните ,аз не си спомням последния път, когато съм била на такъв  Embarassed ,имам предвид извън дома си  Rolling Eyes

Еличка пък говори много смешно отрицанията: Аз съм не бебе,аз съм малко дете! или Аз съм не гладен! (тя клони към м.р.  Mr. Green),Ели е много болен!,или "Не отидем на разходка,защото ще измръзнат бузките!"  Laughing(познайте климата как е  Wink)

Между другото днес е само -4 ,слънчево и почти без вятър и си направихме хубава разходка.

# 235
  • София
  Елвинг чакам с нетърпение да съобщиш, че вече се гушкате с малкия бебок. А аз все повече почвам да се притеснявам как ще мине всичко при мен, колкото повече наближава момента  Simple Smile
  Да се оплача, че тази седмица почти цялата бях отпуска и имах да свърша няколко нещица, е така и не остана време защото и двете са болни. Ваня няколко дни ми кашляше и си личеше, че нещо и има, но чаках или да оздравее или да вдигне поне Т за да я заведа на лекра. Вчера и погледнах гърлото и се стреснах, сливиците и се меко казано огооомни. Но пък си хапва не се оплаква да я боли и не е качвала Т, звънях на педиатърката днес но не вдигна. Така че реших да изчакам и евентуално в понеделник ще я водя. Ники имаше няколко дни малко сополки, те минаха, но пък сега и слепват очичките, особено сутрин като стане и едвам ги разлепям. Явно и нея ще я водя да я прегледат, но пък трябваше и Ваня според мен досега да е прихванала ако е конюктивит, а и точно Никито имаше проблеми с едното оченце като бебе. В резултат на това се чувствам много по-изморена отколкото преди отпуската и съвсем забравих че съм бременна. Остават ми две седмици на работа и надявам се дотогава и малките да са оздравяли и аз да мога да си почина малко вкъщи, докато те са на ясла до обяд  Simple Smile Е поне днес си поспах почти три часа на обяд с тях  Simple Smile
   Марги, вярвам че нещата скоро ще се оправят и ще се похвалиш с добри новини, все някога тази криза ще премине и ще има повече работа и възможности, а Ники сигурна съм скоро ще започнеш да го хвалиш колко добре се справя, дари да се наложи и училището да смениш. Много поздрави и на Еличка, моите още не са почнали да говорят изобщо като хората, само на отделни думички са...

# 236
  • София
Привет!
МаргоHug , не ти е в стила да се предаваш!   Naughty Hug Heart Eyes А за времето - как минус 4 бе  ooooh!
Айла, направо не знам как се справяш!  А на всичкото отгоре успяваш и в темите да пишеш и даваш съвети за кърменето, поздраввам те!  Hug Да се оправят сладурките и дано всичко е наред!  Peace За раждането - нормално е да го мислиш, колкото повече наближава. Всичко ще е наред!  Hug

# 237
Здравейте,момичета!Искам да ви почерпя за моя РД-не знам как се оказах вече на 35г.Научих детето да ги казва и повтаря месеци преди,за да свикна с мисълта,че съм вече в раздел лелка.Но вътрешно продължавам да се бунтувам срещу образа в огледалото и да си мисля,че ''някой път в годината мога да го излъжа за възрастта.
Снежина е добре засега.Расте своенравна и инатлива.Говори упорито на бебешки и това започва да ме притеснява.От октомври миналата година тръгна на ясла,но ходи до средата на декември общо 15дни,през другото време все болна.Сега се гледаме вкъщи, края на април пак ще я пуснем/не можеше да спи там и ходеше до обяд/.Има вероятност да и сложат очила,ще видим на прегледа средата на април.
Честито,майчице Елвинг втори син!Здрав да расте и с късмета в ръце!
Честита бременост,Марулка!Толкова е хубаво,че желанието ти се сбъдна!
И аз исках това ранно лято да съм с бебенце в ръце,за да може Снежина да има другарче,но заради моите 2 дискови хернии и куп протрузии още от миналото лято реших  да не рискувам.Много ми е мъчно за това,всеки ден се боря с мисълта ,че не трябва да тая химерни надежди,сякаш станах по-затворен човек.
Скоро гледах снимки,толкова са пораснали нашите чаровни деца!Желая здраве на децата ни!

# 238
 Мегишик, Честит Рожден Ден bouquet Да си жива и здрава, това е най-важното , и много позитивни мисли:hug:
Дано Снежина се адаптира този път по-леко в градината Peace

# 239
Честит рожден ден, megishik! Много Здраве и обич ти желаем! Снежина да е здрава повече и да свикне бързо в градината с децата Hug

marulka_s да ти е жив и здрав Тошко и много да ви слушка! Шушелка нетърпеливка, както всички деца, ще си знае за другия път, ама като обича фъстъчки, миличкото...

MamaMargo, много се радвам на дългите ти постове. Ники да започне да чете и да му е интересно! Дано скоро се похвалиш с нова работа Hug

Elwing, дано си гушкаш мъничето тази седмица и батко да помага

Общи условия

Активация на акаунт