За Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма

• 18 546
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро  Hug
Ние с Лоретка едвам се излюпихме днес  Embarassed Ама като гледам и времето е едно такова сънливо  Tired
Блан, мерси, че ни държиш в течение за кашата с градините  Hug А иначе аз още преди месеци говорих с лекарката - тя ми зададе доста въпроси, сигурно за да изключи някакъв проблем  Rolling Eyes Аз също съм така - до ден днешен се давя ужасяващо дори и само от слюнка  Embarassed Каза ми, че единственото, което можем да направим е да внимаваме повече - да не даваме ядки поне до 5 год., да не яде зрънчо /което е трудно да спазваме/, да внимаваме като  й даваме по-твърди храни  /ябълки, моркови и тн/, да са на по-малки парчета. Общо взето като яде нещо Лори съм през цялото време на тръни. И обикновено се дави с това, което най-малко очаквам  ooooh!
Това за съботните излизания много хубаво звучи  Laughing Hug
Велмарче, много си  кратка в последно време  Hug

# 76
  • София
здравейте,

Чистита Баба Марта от мен  Grinning

Елфче радвам се, че Алекс е добре, надявам се скоро да го изпишат  Hug

Hug на Лорката

Да се отчетем на бързо нали скоро споделяхме кой колко е пораснал- та бяхме на консултация сутринта - 95 см и 12 200 кг ( пораснал е с 5 см и наддал 400 гр. за 6 месеца)....

това е засега от мен.
Блан мерси за инфото, вчера нямаше нищо, но сега отивам да чета 

# 77
Елфче, много се радвам за Алекс, юначе ни той   bouquet

И да се похваля приети сме в градината, само мома Александра да се очовечи и да и е хубаво тоя път с децата  Praynig

Набързо да ви се оплача само, че съм на  работа....абе Али постоянно ми говори, че съм гадна, грозна и че не ме обича  Tired А баща си само го гони и му вика - колко си красив, как хубаво миришеш, обичкам те татенце....Вчера вечерта даже ме блъска и рита без причина с все сила (не е виждала подобно нещо никога), чак се разревах...супер тъжно ми стана. Татко и я викна да си говорят и и обяснява човека, че не е редно и да ми се извини.... дано е някакъв период през който преминаваме..... Tired

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 11:53 от val_stef

# 78
  • София
Валко естествено, че те обича. Просто е период. Не се притеснявай. Кало също мре за баща си и през целия ден го гони да го прегръща и целува. И като го питаш кого обича най-много без никакво колебание казва "Тати". Ма аз се радвам, защото връзката с майката винаги я има по дефолт, тази с бащата се изгражда по-трудно и е хубаво децата да я имат от малки  Wink

# 79
  • гр.София
 О,каква съм клюкарка. Само преглъщам Simple Smile В готварския днес обсъждат тортата на Блу ( пък аз се чудех,що отдавна не сме виждали нейно творение)
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=361672.495

Валка,сигурно ще й мине на Али. И на мен би ми станало много гадно. Нищо,че се радвам когато децата и баща им си  се обясняват в любов.
 А иначе има отделно агресивни изблици към мен. Опитва да ме удря,макар и рядко.
 Ох, в темата на Елвинг за мартенчетата от 2008 г. мернах нещо любопитно

В понеделник се раждат красивите.
Във вторник - добрите и обичливите.
Родените в сряда са немирни деца.
В четвъртък се пръкват смели сърца.
В петък дошлите са щедри и мили.
В събота се раждат все трудолюбиви.
А пък децата, в неделя родени,
са умни и честни, и надарени!

Кой е този дето е познал,че С. е родена в сряда Crazy?!

# 80
Кой е този дето е познал,че С. е родена в сряда Crazy?!
Joy Joy Joy

А сега искаш и ние да преглъщаме  Crossing Arms Laughing Hug Блу, уникална си мила  Hug Останах без думи от красотата ти  Peace
Валка, и аз си мисля, че е период. Ще отмине  Hug само трябва ти да издържиш  Laughing

# 81
  • у дома
ооооо Благодаря  Flutter  Hug  Hug само дето можеше и по-добре, аз съм наполовина доволна  Wink  Joy

blanc, май има нещо вярно, няма да казвам ние с ния в кой ден сме родени  Mr. Green Whistling  Joy

val, не се притеснявай, ще отмине. Ния също има такива периоди и изблици.. но по-често към баща си - "не те обичам", "не ме пипай" и подобни   Rolling Eyes

vst, звучи ужасно това със задавянето  Cry  Hug

Elwing, дано скоро гушкате Алекс вкъщи  Praynig  Hug  bouquet

bebon, разписвай се по-често  Heart Eyes Hug

Andy, та кога ще ходим на гости на Dreams-чето  Whistling  Party  Mr. Green

# 82
Ето защо Блу е толкова лаконична. Тортата е страхотна Peace
Блан, благодаря  bouquet Аз вече съм кандидатствала Peace Обаче ми се струва, че има разминаване между предишните варианти и това, което е предложено за гласувате на СОС newsm78
Аз пък бях чувала, че в събота се раждат късметлиите. Иначе Деница е родена в четвъртък.
Вал, дано наистина е просто период Praynig Иначе Деница е много обичлива и постоянно повтаря колко сме хубави  Mr. Green и колко ни обича. Даже когато й се скараме, почва с "Мамо/тате, много си хубава/хубав". Голяма подмазвачка си пада моята дъщеря Laughing
ВСТ, наистина е много неприятно и страшно задавянето, както го описваш Sad Дано намерите начин да го преодолеете Praynig Hug

# 83
Елфче радвам се на хубавите новини за Алекс. Дано скоро вече си е при вас. Praynig

вст ужасно звучи това със задавянето и направо те разтреперва. Дано не се случва пак.

blanc интересно стихче. Може и да е вярно. Wink

Блу разкошна торта. Как ми се хапва сладичко само....... Whistling

Валка период е, но чувството е гадно. Аз обикновено когато посегне да ме удари се правя че плача и че ме боли и веднага идва да ме целува.  Пробвай дали при вас ще проработи тази тактика.

Ето и малко снимки на Тони. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=348054&pid=10898877

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 15:16 от Kaili

# 84
Elwing, много се радвам за добрите новини за бебока. Дано бързо се оправи и скоро да си го гушкате в къщи!  Hug
Редовно ви чета, а защо не пиша- не знам.
Виктор говори ужасно много, вече и непросветени хора му разбират бърборенето.
От юни ще го местим в градина /и сега  го искаха, но за мен яслата си е добро масто за човече, ненавършило 3г./ За съжаление боледуваха и двамата с брат си, тук беше страшно- напълних каросерията на едно камионче със сиропи и хапчета и три пъти на ден тъпчех и наливах индианците с тях  ooooh! Виктор тръгна на ясла от вчера, а как само му липсваше- постоянно си пускаше на "попютъа" едни клипчета от тържеството сДядо Коледа. И за да не ми е скучно,че ги гледах по 100 пъти на ден току забавяше / забързваше образа, така че човечетата по екрана или се въртяха като пумпали, или песните им звучаха като от развален грамофон и фигурките бавно и ма-а-азно се мятаха по екрана.
Единствения вариант някой да се докопа до компютъра е или Виктор да го няма, или да спи. През останалото време е лепнат като гербова марка. Crazy

# 85
 Eлфче,още мъничко остана.Кураж!!!
  Отчитам се според последните 2 поста на Блан. За ЦДГ събираме 4точки  Crazy (1 за местожителство и 3 за първо желание). Марти е родена от красивите(в понеделник),дано развие и някое друго качество...все пак  Mr. Green

Блу-тортата е разкошшшшшшшшш!!!   chef

Вст-прегръдки и за вас,милото Лори.  Hug

Валка,много тъжна картинка описваш,наистина,но със сигурност Али не те мрази.И мен Марти редовно ме подрежда,че съм лоша и ме гони с "махай се","не ме пипай", "остави ме намира".......,че и пердах отнасям от време навреме. Rolling Eyes Но пък и често ми казва че ме обича де,особенно като си легнем да спим. Simple Smile

Отивам да изпълнявам задълженията си на майка,съпруга и домакиня  ooooh!....най-вече на домакиня  Mr. Green ,че Марти спи ,а татко и е на работа...

# 86
  • София
Кайли само не казвай, че Тони е стоял така мирно седнал във влака от София до Пловдив, че веднага ти пращам оферта за размяна  hahaha

По темата - Кало е роден във вторник  Heart Eyes

# 87
  • гр.София
 Кайли обясни,че нарочно ще  изцеди силиците на Тони,че да проспи пътуването с влака  Laughing Не е успяла напълно. Simple Smile

Марти е родена от красивите(в понеделник),дано развие и някое друго качество...все пак  Mr. Green

все пак...  Joy

Знаех си аз ,че ще си кажете сами кой кога е роден-да не разглеждам списъка ни с родени августинчета и да сверявам с календара.  bouquet

# 88
Блу, сътворила си чудесна торта, чак да ти се прийска да си гепиш едно малко да опиташ!

Вст, дано отшуми бързо.

Елфче, чудесни новини!

Валка, децата обичат майките и бащите си, каквото и да казват, личи им по погледа.

Елиа, как се смях с Виктор с попютъра, лепнат като гербова марка

Хубави новини от сутринта. Ходих на преглед и се оказа, че шийката на матката ми е цяла, здрава и няма да ми правят серклаж, щом няма и болки.newsm44

# 89
  • у дома
pepejeans, чудесна новина  Party  Hug

Благодаря за милите думи  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт