За Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма

• 18 563
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
pepejeans наистина чудесна новина. Hug

Кайли обясни,че нарочно ще  изцеди силиците на Тони,че да проспи пътуването с влака  Laughing Не е успяла напълно. Simple Smile

А, навръщане си поспа. Mr. Green Но към София беше буден през цялото време, бъбореше си и не позволяваше на баща си да чете вестник. Но общо взето беше кротък и тих,след като не успя да събуди спящите каки до нас. Mr. Green С голямо удоволствие подаде билетите за проверка.

Знаех си аз ,че ще си кажете сами кой кога е роден-да не разглеждам списъка ни с родени августинчета и да сверявам с календара.  bouquet

Тони е роден в петък. Simple Smile

# 91
  • у дома
Kaili, чудни снимки  Hug ето го нашето диване - ЦЪК , снимка на няколко дни  Mr. Green

май не се похвалих - Ния е 2-ри ден на ясла след дългата пауза  Party  Mr. Green

# 92
  • София
http://dizela.com/Kaloian/slides/IMG_12919.html

Eто няколко и от Кало. Ма баща му пак не е качил най-новите. Довечера ще го ръчна  Mr. Green

# 93
Блу, да не сте в неделя? Wink
Вики защото е в неделя родена. Whistling Simple Smile
А тортата е страхотна! Peace
Elwing, Pepejeans, хубави новини. Hug.
Vst_80,  Hug за Лори и за теб.Дано не ви се случва повече.
Elia_gg, И Вики от юни ще я местим в градина.Пак ще е стрес за малките човечета, дано бързо свикне с новите лели и учителки.
Val_stef, ще отмине, период е.Не е приятно наистина, защо не я разпиташ защо говори и се държи така ?Да не би някой да й е казал нещо, имам предвид някое дете или ... знам ли...? newsm78
На Вики така едно дете в яслата й казало, че е лоша и тя милата го повтаря вече цял месец като се сети. Crazy

# 94
 Ади,все забравям да попитам ,дали си доволна от Лег Меджик-а. ???? Че останаха само 3 месеца до лятото,аз съм се ояла яката,пък ми се иска да се пооформя малко до тогава..............а на фитнес мноооого ме мързи да ходя  Blush Та ,струва ли си да инвестирам в този уред???

# 95
mmilena, хайде тогава на тае-бо...аз тръгвам от понеделник на НС. Peace

Значи blueeye® има време за красоти, а да се отчете при нас - НЕ! Crossing Arms

Елфче, страхотни новини...! Дано скоро и вкъщи да гушнеш малката буболечка!

blanc, миналата год ходих на Фестивала, но тази година спрях да ходя на репетиции, защото  и с фитнеса не ми остава време (там м/у другото срещнах navramova.)

Благодаря ти за инфото за ДГ...просто нямам нерви да чета темата...странно защо, когато се даде предимство, което предполага някаква соц. справедливост, изведнъж започваме да се чувстваме пренебрегнати и дискриминирани.... newsm78

Аз много се замислям да го запиша в ДГ, която е и седмична, и до нас, и в момента има 14 свободни места... Mr. Green Познайте що...мултилингвистична е - цигански и турски са доминиращите езици... Mr. Green

# 96
Kaili, чудни снимки  Hug ето го нашето диване - ЦЪК , снимка на няколко дни  Mr. Green

май не се похвалих - Ния е 2-ри ден на ясла след дългата пауза  Party  Mr. Green

Ау, каква коса. И момата хубава  Wink, пу,пу.
А Кало колко сериозно гледа само. Hug

# 97
  • София

Ау, каква коса. И момата хубава  Wink, пу,пу.
А Кало колко сериозно гледа само. Hug

Ето специално за теб една усмихната

# 98
  • София
 Hug Hug Hug Heart Eyes благодаря ви! Сигурна съм, че благодарение и на вашите положителни мисли за нас мишлето ми се пооправя  Heart Eyes Днес казаха, че положението му е по-добро, отколкото може да се очаква. Което звучи екстра по принцип, но пък - какво са очаквали се замислих  Rolling Eyes Иначе - качил е 40гр от вчера  Crazy  Simple Smile
Блу, страхотна сладкарка си, както винаги!  Hug Не съм гледала цялата тема в Готварския - Марулка, не участваш ли този път?
Валка, разбира се че те обича Али, не може да не те обича някой  Heart Eyes Hug Иначе и Ивчо ме игнорира понякога, поревах и аз даже, точно като ме изписаха от б-цата, но сега гледам да не правя драми от това.
Пепеджинс, браво че не се налага серклаж!  Hug
Моите деца са родени все в хубави дни, по това дето пише - вторник и петък  Heart Eyes А, Блан, аз съм родена в сряда, пък съм била много кротко дете  Wink Май трябва да търсим оправдание в зодията  Laughing
Отивам да видя снимки на сладурите и инфото за ДГто.
 Heart Eyes

# 99
Да, да, момичета знам, че е така, ама тоя игнор наистина ми идва тежичко, моля се да отмине по бързо. ...Но ето, че дори от днес имаме постижение, казва ми че ме обича от време на време  Sunglasses

Elwing, мишленцето ти не ще се оправи, ами ще се оправи, нали ти казваме борче си е той, пу-пу да ни е жив и здрав  Heart Eyes

Бланкче
, това много интересно...бих казала, че съвпада за нашето семейство- аз съм вторник, мъжо неделя, а Али - четвъртък  Crazy

Блу, Ния, голяма мацка и много дълга коса има  Heart Eyes Нанче, а Кало е страхотен, много красив - има страхотни очи  Heart Eyes

pepejeans
, браво за новината!   bouquet

Какво ли става с Ели и бебоците, дали се излекуваха - никаква не пише, а и аз от работа не съм се обаждала чак  Embarassed

Айде отивам да лягам, че утре пак пълна програма  Laughing

# 100
  • София
Нанче, а Кало е страхотен, много красив - има страхотни очи  Heart Eyes

На майка си прилича  Mr. Green
Вече съм си купила пушка, щото всички ме бъзикат, че щяло да има опашки  hahaha

# 101
  • варненка от София
Елфче, прекрасна новина и вярвам, че скоро ще се гушнете. Най-важното е детенце да се оправи и да се съберете заедно. Иначе и аз участвам с предизвикателството, но моята торта ще я открият в понеделник, на 09.03. А Блу да не се спотайва и да си каже, че има още една торта.

Валка, силно се надявам, че този етап ще мине скоро. Един единствен път Шушата ми е казвала "махай се" и то заради свекърва ми, която се беше върнала от Швейцария, надонесла подаръци и я глези ли глези и тази нашата кифла се размаза. Е като ми каза да се махам аз се махнах и тя тръгна да ме търси и да реве. Тогава обаче ми стана адски криво и дали от обида или от хормони, или от комбинация и се наревах. Прегръщам те и вярвам, че е кратък период в растежа на красивата Али.

Аз като видях на Ния косата и си помислих, че Шушева ще е с такава коса или в тийн годините, или на бала си.  ooooh!

За дните, в които са родени бръмбарите и нашата мома е хубавица.

Пепеджинс, дано всичко мине по мед и масло и ти пожелавам леко бременеене. Сега по план график идва реда на Айла, после съм аз, следваш ти. Чакаме следващите в отбора на обебващите се  Twisted Evil

# 102
Много са ни хубави дечицата  Embarassed Така им се радвам всеки път и толкова пораснали ми се виждат  Hug
Леко бременеене и от мен на останалите ни чакащи мами  Heart Eyes Hug

А ние и двете с Лори сме родени в четвъртък, ама май не са познали за нас, че сме такива шубета  newsm43 Ако видите мишлето ми каква картинка е като види муха или пчела  Crazy всички падат да се хилят, а то милото изпитва истински ужас.

Блу, показвай и другата красота, че да завършим подобаващо вечерта  Laughing
Анди, къде е тази градина за която говориш  newsm78 Нещо не можах да се ориентирам  Embarassed

# 103
  • София
Много са ни хубави дечицата  Embarassed Така им се радвам всеки път и толкова пораснали ми се виждат  Hug
Heart Eyes Наистина са разкошни, пу-пу!  Hug
Нана, има ли шанс да цаним Супер Митко за официален фотограф на августовските срещи  Blush Страхотни снимки прави, браво  Peace
Марулка, ще погледна и за твоята торта   chef Hug
ВалкаHug

# 104
  • София
Нана, има ли шанс да цаним Супер Митко за официален фотограф на августовските срещи  Blush Страхотни снимки прави, браво  Peace

Никакъв проблем. Та той самият е августинче  Joy Роден е на 13-ти август  Wink

Аз станах рано рано, сега ще будя и Кало да отидем до поликлиниката да ме преслуша лекарката, че вече 10 дни не минава каквото е.

Общи условия

Активация на акаунт