Отиваш в НОИ, вадиш си ПИК-код и в страницата на НОИ следиш кога ще ти излезе и кога ще ти бъде изплатен болничния.
Иначе - ако заплатата за февруари я взимаш в края на март, това значи, че ще вземеш болничните си в края на април.
Ако заплатата за февруари я взимаш в началото на март, болничните ще ги вземеш в края на март или началото на април.
Ясно. Благодаря.

Определено се надявам да не стигам често до болнични, че веднага се усеща. Значи ще ги чакам края на март. Трябва да намеря време и да ида до НОИ за този код. Утре сме на консултация, но Тони вчера повиши температура 38 и нещо ( свеки не каза точно). Понеже бях на работа вечерта помолих да го прегледа лекарката и за сега е само червено гърло. Днес няма температура, но пие 3 пъти Панадол + осцилококцинум. Тази седмица съм решила да не ходи на ясла, но ще викам майка на помощ за да не вземам болнични.

Тези дни ходим на разходки и Наско не иска да се прибира докато не се стъмни
Вчера от 10ч.сутринта се прибрахме 18ч.
Аз едвам издържах а той хич и не беше уморен
Ники се наспа в количката,чак незнам как ще я караме.Застава пред количката и реве да ходим на разходка,ядем по пейките някой джоб или каквото си хареса
Не ще да си тръгва,рев,тръшкате,чак сега млъкна като го приспах 
) - днес го видяхме пак. Малко извън правилата беше, но добре че има и по-разбрани д-ри. Оказа се, че вече не е на АБ - така били решили още с приемането му в другата б-ца и аз сега си мисля, есествено, щуротии от рода на това дали няма да е доизлекувана пустата пневмония като не е довършен курса на лечение
А септември мисля и до Бг за 1 месец да си дойдем, ама още не е сигурно стискайте палци всичко да се нареди по план
Ще записвам малкия на плуване, че много обича водата а аз от другата седмица започвам да ходя на уроци по тенис
Аз ходя до обяд на работа само от понеделник до четвъртък ама много ми тежи ранното ставане всеки ден в 6.30 ама няма как така си покривам таксата за университета. Тук времето взе да се стопля(не че е било много студено де