С мартеница за късмет Баба Марта ще закичи НОЕМВРИйското човече!

• 17 699
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • София
Добро утро
denica_ah благодаря за кафето
 Днеска времето се очертава да е хубаво сигурно целият следобед ще сме на разходка Simple Smile

# 257
Добро утро и успешен ден на всички  Hug

# 258
Добро утро и от нас  Hug

И ние вече втори денсме мн ранобудни - от 6:00 ч  Shocked и още не ни се спи. Аз я приспивам, а тя ми се хилотка и "говори"

Аз кафе така и не пропих, но плодчетата са чудесни  Heart Eyes

Лора Бързо да се оправя малката бонбонка  Hug

Ванина Какво е това спане  newsm78 Аз за толкова сън не мога и да си мечтая  Crossing Arms

# 259

Лорче  Hug

Сега като се поразбуждам да питам някой ползвал ли е клеева тинктура и сребърна вода ? Дали може да се дава на бебета.Не че в момента ни трябва, но ми се струва по-добре от колкото да я тъпча с антибиотици.

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 11:00 от tsvetkova_elica

# 260

hahaha
Лорче -трашни са

# 261
При нас времето е не само мрачно, но и студено и разходка няма да има  cry!Тия синоптици ми иде  box, бяха обещали 14градуса днес и се бях настроила за разходки!

Моята Алекс я къпиме към 8,30-9часа, яде, дремва и от 10ч. вечерта до 12-1ч. е една игра, не помага нито баня, нито нещо друго.

# 262
Добро утро  Hug
Най-накрая и аз да се похваля че съм се наспала newsm44 малкия снощи като заспа в 10 и 30 та чак сега в 10 се излюпи  newsm32
Мерси за кафенцето   bouquet
А дано да е хубавп временнцето и една разходчица да си направим  1stroller
Лорче не ми се притеснявай вече, направих си една бърза консултация вчера - слабея само от грижи и кърма , малкия е този който ме изцежда  newsm62 ама лакомо дзверче е  smile3521 Чудното при мен беше че страшно много си ям а така се получава, ама казаха по леко със чистенето и повечко почивка за да ми отива повече енергия в кърмата smile3506 е това не знам само как ще стане  newsm78 , но трябва да се измисли някак  Wink

Лорче  Hug

Сега като се поразбуждам да питам някой ползвал ли е клеева тинктура и сребърна вода ? Дали може да се дава на бебета.Не че в момента ни трябва, но ми се струва по-добре от колкото да я тъпча с антибиотици.
наистина и аз сега гледах часът на мама-споменаха го и аз също се зачудих дали може да се ползва и кога  newsm78
За мюзик айдъл-някой се притесняваше че само малоумници има-така е защото само тях дават, преценили са че те ще са интересни на народа, а талантите ще ги видим после  Rolling Eyes Колкото до момичето с рапа и майка й.....  smile3505 Без коментар-просто нямам думи.

# 263
Добро утро или Добър ден!!!! аз сън на крак още от 5ч,ама чак сега сколасвам да се наредя на компа.  в 5ч накърмих Момо, после до

6:30 бях с   animal037 на полето, после таткото ни отиде на работа, Момо се събуди и айде пак - цокане, преобличане, сега вече го обърна на купон, така мята краката, че май по-голямаа част от манджата вече е по леглото и дрехите му... веселба  newsm18

тук времето е мноого приятно, едно слънце грее - след малко обличам Момо и го изхвърлям на двора да се пече  Joy

Ели, мисля, че Нана беше писала за клеевата тинктура, ама не съм сигурна дали я бяха пробвали с Йоши..дано се включи скоро, за да ти каже  Hug

Лора, моя нещо ака рядко, няма ги вече белите топченца в акото, ръцете са и двете в устата, даже понякога аха да повърне, толкова навътре си ги тика, ама зъби не виждам...  newsm78

# 264
На нас също мноооого рядко ни се случва Айрис да заспи сама.Незнам как да я науча да заспива самичка.А и на нас също любимото място за спане ни е столчето за кола.Когато я приспя на ръце и се опитам да я сложа направо в нейното легло,винаги се събужда на момента.А сложа ли я в столчето за кола-продължава да спи.През деня винаги спи там,а нощем първо я оставям да заспи дълбоко в столчето и после чак след около час-два успявам да я преместя на леглото й.Незнам като порасне още малко и като й отеснее това столче,как ще се приспиваме.Много искам да свиква да се унася самичка и то в нейното си легло,но незнам как да стане това.Ето преди малко я гледам,че адски й се спи,търка си оченцата и се прозява сладко сладко.Сложих я в леглото й,започнах да я галя по бузките и челото и наистина още повече й се приспа,но така и не заспа докато не я взема на ръце...

# 265
Maman Suzi не се отказвай и продължавай да опитваш по същия начин, ние също бяхме така, само наръце заспиваше, но от нвколко дни си заспива сам в креватчето, аз от време на време само го полушвам, но като гледам и това няма значение. Просто започнах да го изчаквам да му се приспи адски много, че както го завия, гушка си завивката и заспива  Hug
Мами искам да ви питам как сте с обръщането? Моето момченце вече страшно се мъчи и ако се буди по нощите то е защото се опитва да се обърне покоремче, но не може и като му помогна и го наместя продължава да спи моментално. В будно състояние от корем по гръб се обръща много бързо-още го прави несъзнателно, но го прави, а от гръб стига до положение на страни и започва да забива главата Joy, но още не става .

# 266
Добро утро!

Лорче дано се оправя бързо малката сладурка Hug
Мимето и Ивко се обръща докато е буден от корем по гръб, но обратно не може. И както казваш през нощта като го обърна си заспива Grinning Иначе Ивко си заспива сам в леглото, изключително рядко иска да го гушкам и полюшвам.
Ели и аз съм чувала за клеевата тинктура дори една моя приятелка го дава на децата, но те са големи и двете. А доколкото знам имаше нещо общо с годините и колко капки се слага или да беше килограмите newsm78 мога да питам ако някой проявява интерес и дали става за бебета.
Вита верно ни метнаха за времето - тези 14 градуса къде ги видяха #2gunfire то както е тръгнало всеки момент може да завали Rolling Eyes
Сузи малката Айрис е страшна чаровница  Peace пу-пу да ти е жива и здрава Hug

Честито на днешните месечинки - Божидар, Александър, Евгени, Магдалена, Анелия и Мария!

# 267
Добро утро/ден и от нас!
За обръщането - мързи го човека и това е...ни на тъй, ни на инак. Simple Smile Кога ли ще ми спретне номер. Simple Smile
За мюзик айдъл - опазил господ...май наистина само идиоти са се явили...а за майката на рапърката....малиииииииии  #2gunfire
За заспиването сам - оставила съм Дани в шезлонга и се правя на невидима да видя дали няма случайно да заспи, ама...май няма да ме огрее, пак до люлката ще се стигне. Simple Smile
Честити месечинки на бебоците ни !

# 268
  • София
Добър ден!!!
Крис пак е с обрив #Cussing out, този път има и по тялото, е направо не знам вече. Май пак ще ходим при лекари, за трето мнение #Crazy. Иначе онзи ден ходихме до селото на мъжо и бебко спа през целия ден, много добре му се отрази свежия въздух Grinning. И там бабата на мъж ми като почна да бае на бебето #2gunfire, наплюнчи го по челото Sick, все едно съм я молила за това Twisted Evil. И вика"Ама той е вече метър. Joy" .  Ние май набарахме лоша партида Памперс Baby Active, нещо хич не ми харесват.
Шамс  Hug!
Ох исках още нещо да пиша ама забравих. hahaha Аз ще почвам шофьорските курсове от утре - пазете се, че идвам afwitch.

# 269
Излизам на разходка, вече в къщи не издържам smile3511, само дано да не завали, че нямам дъждобран за количката.

Мама Сузи, малката Айрис много е пораснала и е голяма хубавица Heart Eyes!

Честито на днешните ни месечинки!

Ние сами си заспиваме на леглото, но е едно мрънкане ooooh!, ама аз съм си инат и не я взимам на ръце, сина ми го приспивах до 1,6г на ръце, едвам го носех и ми се получи херния!

Общи условия

Активация на акаунт