С мартеница за късмет Баба Марта ще закичи НОЕМВРИйското човече!

• 17 699
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ели Благодаря  Hug  Как сте вие? Майка ти замина ли за Гърция?

Лека и поспалива нощ от нас  Hug

Абе, не е заминала още, но наближава. Днес беше по задачи и аз бях цял ден с Никол, та сега ме боли глава. Незнам как ще се оправям направо  ooooh! Мойта лигла не спря да мрънка, опъва се като струна, не я свърта на едно място. Да се оправя това време вече, че ще изперкаме.

# 286
привет мами!ние чаааак утре ще ходим на ортопед Embarassedстискаите палци всичко да е точно,също така ще го водим и на снимка на главичката-вече 4 път ходим уж всичко казват чее наред и това било профилактично,защото се роди по трудно.Дано всичко е наред че много се притенявам newsm17Аз също давам плодово пюре вече 1 седмица само че само следобяд,и си го хапва с голам апетит.Мишле оправяи се бързо,че нали сме свекърви и се притеснявам за теб.Как е снахата слуша ли  remybussiЛека и поспалива нощ на всички!

# 287
  • някъде там......
Ами то и нашата педка така съветва - първо с плодови сокове и после с пюре, ама аз не мисля да я слушам, като чета какви поражения нанася ранното даване на сок. Все пак захранването си е лично решение на всяка мама и каквито и съвети да се дадат, ще бъдат относителни.
Еллеее, хич не ти завиждам, мила. Майките са страхотна помощ, особено, когато няма на кого друг да се разчита при отглеждането на бебоците. Hug Hug Hug

# 288
  • София
Мишле оправяи се бързо,че нали сме свекърви и се притеснявам за теб.Как е снахата слуша ли  remybussiЛека и поспалива нощ на всички!
Абе тъщата е пушка, беееееееееее Mr. Green Flutter Ще се оправям, къде ще ида, ама първо трябва да мина през някой невролог......
Отиваме да къпем снахата, че не е спала цял следобяд и е голямо скърцало в момента ooooh!

# 289
Такааа Мишле бързо да се оправяш миличка
Elleee лоша работа,че мама ще тръгва,но ти ще се справиш лека по лека.Така ще те гушка малката сладуранка и ще ти дава силички.
Аз още не съм мислила за захранване,но и нашата гледка и точи лигиии. Crazy
Ние колкото и да беше скапано и студено времето,Радост си спа 2 часа,а аз си направих хубава разходка за тонус из квартала.
Утре сме на контролен преглед при кожния да видим кво ще каже за кожата на бебка,виждам че има подобрение,но като че ли си иска време да мине.
Айде това беше от мен,лека ви нощ.Отивам да се къпя и да лягам.
А за нова темичка ако може някой да пусне,щото аз не знам.

# 290
# 291
Утро и аз имам два броя баби, ама файда от тях няма- на едната и се "живее" повече от мен, а другата много и се работи. Сина си го изгледах сама, даже и като боледувах никой не ми го взимаше и за пет минути, когато беше на 6месеца и магистратура завърших, сега като си спомням какво беше чак се чудя че се реших на  второ. Само дето този път илюзии не си правя че някой ще ми помага щото си зная стоката (бабите де). Та в крайна сметка резултата е че моите деца бабите си да ги не видят, бягат от тях и ги не щат.

Мишле дано се оправиш бързо. Иди задължително на лекар защото доста сериозно звучи.

Аз да ви се оплача, след раждането лекувам вагинално течение повече от месец от доктора при който раждах, но без да ми е пускан секрет. Почивните дни ходих на частно и стана ясно че имам стафилококова инфекция и предполагам че съм си я донесла от болницата от раждането. Абе направо съм бясна, че цял месец ме лекуваха на "сляпо". Close

Elleeе нямаш ли някоя твоя баба около теб да ти помага? Моята баба лека и пръст най-много ми е гледала сина, даже като тръгнах на работа тя го гледаше.

Айде лека нощ от мен! 1countingsheep

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 23:22 от vita

# 292
  • София
Денчо, какво стана, бе, душицо? Дойде ли ти? Thinking Ти може и да си писала, ама аз да съм пропуснала, та да попитам, нали съм Мара Подробната Mr. Green
К'ви са тез емотиконки? newsm78

# 293
Den4o  Joy hahaha Joy
Хващай го мъжа ти за ушите и в леглото  Mr. Green

Ние се захранихмееееееее
Мадмоазел изцока половин шише с оризова вода и кръгче морков в нея. Сварих ги, прецедих и - в шишето. И разтройството спря!  Mr. Green Да е жива и здрава една приятелка, дето ме посъветва така, че се измъчихме през 5 мин да сменяме пампи, и дупенцето се зачерви и коремче болеше... и цял ден нищичко не яде милата. Преди малко се нацока и заспа доволна. От какво бе разтройството не разбрах, но цяла вечер го няма. И дано не се връща вече... /подозирах Ванесса да не и е дала нещо да яде, без да знам, но отрича детето.../

Болничките, оздравявайте  Hug
А за помощниците - не знаете ли, само с парички. Няма доброволци, децата си ги гледат майките им...  Sad Mr. Green
В някой друг живот като тръгна да се женя ще гледам да нямам свекърва, или да е на 70 години, щото млади свекита не помагат май.  #2gunfire Grinning

# 294
Лора и аз така знам, че с оризова вода се оправя разстройство, а с овесена запек...но до сеге не съм го прилагала. Добре е че се оправила малката кукла.
Хайде лека нощ от мен Simple Smile

# 295
Добро утро заспал народе. Joy Да ви се чуди човек вие бебета нямате ли да ви будят рано. newsm78
Айде на кафенце и закуска

# 296
А, моля, моля! Станала съм преди повече от час  Naughty Макар, че днес бебка още спинка  ooooh! Така и е се нагодихме с това дете  Crossing Arms

Вита Тея доктори са за  #2gunfire Добре, че вече си открила причината и скоро да я унищожите  Hug

Ели Трудно е като няма кой да ти помага, но...няма да се даваме,нали?  Hug Много сили и послушна бебка. Все от време на време някоя комшийка ще се притече на помощ  Hug

Диди и Ванина  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 297

Общи условия

Активация на акаунт