С мартеница за късмет Баба Марта ще закичи НОЕМВРИйското човече!

• 17 699
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
Браво на Тонеса и Валя за прекрасната ни първа стрничка. Hug
Честито на месечинките. Hug

Момичета тея дни заспиването е мисия невъзможна, заспива към 12-01 през нощта , като се има предвид че я приспиваме от 21:30 - 22:00 та чак до никое време. ooooh! Едно свиване като я сложиш да лежи или я приспиваш, едно реванеее... Tired
Искам да попитам има ли и други като нас.От поне поне една седмица (ако не и повече), детето ака много рядко.Ака по веднъж най много два пъти на ден, но преди да я хване това разстройство акаше на 2-3 дни.Първоначално го свързах с смяната на млеката , но от две седмици си е на нейното си мляко ,което е яла от новородена.Цвета си му е нормален но е много по редко?Възможно ли е да е ако са тръгнали да ни пробиват зъбки, защото се съмнява и в това.От долу като че леко е подуто венчето точно за двата доли резци.Но пипах пипах , не усещам да драска нещо.Та дали ако е от тях при пробиване ще се спре с разстройството или въобще не е от тях.Забравих да кажа на консултацията на педи , но тъй като детето не изглежда болно не искам да я притеснявам през почивните дни и реших да попитам някой дали не е имал същия проблем.

# 46
Лейди,и на Марти акитата са такива -доста редички.Ние сме само на кърма,но има случаи когато е почти течно.И до колкото знам е съвсем нормално да е така .Възможно е да се е регулирало стомахчето и да е привикнало към млякото за това и да си ака всеки ден (което е по добре от веднъж на няколко дни)Щом няма никакви признаци на нещо нередно -спокоино  Hug

# 47
juli75 ама вие сте само на кърма , а ние на АМ.До колкото знам прикърмата е нормално да са по редки докато при АМ-а даже се запичат. newsm78

# 48
Много скучно тая вечер.
Yuliya2008, горе-долу такава беше рибата-ама тихо да не ме разконспирира сватята.
Теди отказвам Бейлиса, че ако започна и да ги меша  ooooh!

# 49
ladybebi , според мен е добре да се обърнеш към педиатър - по възможност гастроентеролог. Ако наистина се касае за разстройство  - не е нормално за АМ. В повечето случаи непоносимостта към белтъка на кравето мляко се изразява точно с диария. Ако бебка има такава непоносимост ще трябваа да я храниш със специално АМ, което е на соева основа.

Дано всичко е наред,де!  Peace

Ние май сме най-ранобудните днес!
Станали сме в 5ч. и до този момент даже си проспахме и първия за деня сън. Наспало се човечето.  А майка му, че не може да си отвори очите... никак не го е грижа.

Лек ден от нас!

# 50
добро утро!аиде първо по кафенце пък после ще пиша..

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 07:40 от vaninha

# 51
Хайде и по мекичка за закуска

# 52
Добро утро  Hug
Мнооого хубава тема, Тони, мерси
И колажа е супер, ако намеря време днес, ще кача снимчица и аз
Някъде мернах конюктивит - лекува се с кърма, не дочетох всичко...
Марожинка, докара ми беля с тази закуска - сега ще плескам тесто  Crazy

# 53
Хм! Защо така липсва дясната половина на колажа? newsm78

# 54
  • Монтана
Добро утро и от мен и Магдаленка моята красавица е страшно ранобудна сутрин таваме между 5 и6 ч., но какво да се прави.
Ние вече папкаме и по малко плодово пюренце, мислех да е захранвам със зеленчуково но като и го дадох започна веднага да го плюе и се отказах та и дадох пюре от ябълка и добре си го хапна. Маи сгреших трябваше да  не прибързвам да и давам плодовото защото си е сладично и е нормално бебка да го приеме по-добре, но речено сторено вече.
Този месец ще пропуснем да празнуваме месечинка е такъв е късмета на всички родени на 29,30 и31 но здраве да е на дечицата.

# 55
  • София
Добро утро мацки,
Тонеска, темата е със страхотно пролетно настроение!

Утро77, я ги стегни твоите баби какво са тези работи!!!??! Ти да не си на строг тъмничен затвор?

marojinka,  тези мекички са толкова провокативни  Mr. Green

Лейди, наистина се консултирай с педиатър. И ние сме на АМ, незнам дали защото омешахме всички възможни млека на пазара (на бабата и носят мостри и тя събира  Joy), но Калина ака всеки ден поне 1 път, понякога се отчита и 2 пъти.

А по въпроса с памперсите, ние купуваме от метро JUMBO PACK сега сме на 3 размер и съм много доволна, малко са ни големи още но попиват всичко.

слънчев и усмихнат ден на всички!

# 56
Добро утро и от нас  Hug
Мерси за закуската и кафето   bouquet
някой беше споменал за мързеливия татко  newsm78 ама аз понеже много чета сега че много съм изпуснала-извинявам се предварително  Hug а мисълта ми беше, че и нашия татко е горе-долу същия - първите му думи, когато се прира от работа са колко мноооооого го болят ръцете, под което аз трябва да разбирам-"хич не си и мисли че ми е до дундуркане"  #Cussing out, но аз се правя на неразбрала и направо в ръцете му  Joy

# 57
Добро утро и от нас!

Много благодаря за кафето и закуската Hug
Утро да строяваш бабите да гледат снахичката, че като дойда Twisted Evil и като доведа зетя Twisted Evil Twisted Evil
Таня специално да поздравя всичките ни ощетени месечинки Hug

И поздрави и за всички днешни месечинки - Никол, Михаела и Лозан!

# 58
  • някъде там......
Добро утро и от нас  bouquet
И ние да благодарим за колажа - наистина е много оригинална идея.
За пеленките - ние досега ползвахме Памперс, но наистина като се наака задължително пера и бодито, понякога дори чорапите  Joy, а сутрин задължително се будим с мокра пижама. Преди няколко дни взех 20 бр на Кан бебе, за да ги пробвам. Харесаха ми и вчера таткото взе цял пакет. 80 бр са няма и 22 лв. Ще казвам отзиви като мине малко време.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 10:23 от galisis

# 59
Добро утроооо!!! Благодаря за кафето и закуската  Hug

да си призная, вчера не издържах на "тортения тероризъм" и накарах таткото ни да купи една тортичка от "Неделя"  Embarassed Embarassed
и за закуска си ометках едно парченце....

а конюктивита го борим с капки - слагам и кърма, ама ефект няма...

гледам тука разни диети - ако искате си вземете Лецитин, аз го пия срещу запушвания, но има и страхотен ефект за изхвърлянето на разните мазнини, които сме си складирали  в телата   261uu 261uu 261uu

Честити месечинки на Лозан, Михаела и Никол!!!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 14 нови отговора.   #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт