Пей Пал - помощ

• 36 918
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
За РББ е 45 дни,за ПИБ е 2 седмици.Пазарувам и с двете но банкирането на ПИБ е по добро.Имах погрешка 3 пъти блокирана сума за 1 и съща поръчка и въпреки мейла и извиненията на сайта РББ не ги разблокира,а с Пиб имах проблем-не ми прие картата 2 пъти а сумата беше блокирана-на другия ден отидох в банката ама сумата беше отблокирана.Така че явно си е до настроение ли и аз не знам

# 586
Регистрирах се преди час и гледам умно....нямам такова меню като вашето. Картата ми е в евро, така че няма да правя допълнителна настройка за курса. Какво и къде още трябва да "пипна"? И има ли някъде инструкция как се извършва плащането стъпка по стъпка, чрез използването на ПейПал?

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 21:38 от Coolmummy

# 587
  • Пловдив
Чакай.към коя банка си?За ПИБ нее нужна допълнителна настойка,но за РББ да.Преди 5-6 дена платих с РББ и познай-Пейрал мина през лева за да си купи евро от евровата ми карта.Полудях сега го оправих де но 3 поръчки ме прецака на курс 2 лева или 2,05-не помня вече

# 588
При еврова карта какви настройки да правя? Иначе съм на РББ, да. Вземат ми на каса левчетата на 1,959.
А нещо друго трябва ли да настройвам преди първото плащане и има ли някаква тънкост при самото плащане?

# 589
  • Пловдив
Не мога да ти помогна напълно.Една мама го беше публикувала в темата за ларедут и аз от там го направих.Помня че беше  Profile-Financial Information-My preapproved payments
E за това последното не съм сигурна но го разцъкай или изчакай Алекс

# 590
Оправих се, мерси. Ето за да е в помощ и на други:
В Pay Pal кликвате на Profille, без да влизате в подменюта, направо върху Profille.
После върху Financial Information  ---   My preapproved payments.
На следващата страница кликвате върху Set Available Funding Sources.
Излиза картата Ви  и до името и кликвате върху Conversion Options.
Излизат Conversion Options и имате два избора:
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency. и
ill me in the currency listed on the seller's invoice.
Вторият е за курс на твоята банка.
Потвърждаваш с Submit

# 591
  • Пловдив
Не гледай падащото меню ,кликни на профил.Или като се логнеш не влизай в май акаунт а клекни директно на профил-ще ти излезнат 3 колони с информация-средната е

# 592
  • Бургас
В Pay Pal кликвате на Profille, без да влизате в подменюта, направо върху Profille.
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency. и
Потвърждаваш с Submit

"На следващата страница кликвате върху Set Available Funding Sources.", до тук добре, но след това не ми дава да избирам нищо. Имам си само източник на финансиране. Картата ми е от ПИБ, май не трябва нищо да нагласям Rolling Eyes

# 593
  • Където е сърцето
точно така,правилно си разбрала че ПИБ не се настройва нищо.

# 594
  • Бургас
Потвърждаваш с Submit
Това много ми помогна. PeaceМерси!

# 595
Moмичета,ПОМОЩ!
Преди малко си пуснах поръчката,платих през ПП,но ми изпииса Unfortunately we were not able to process your payment.
Please return to the confirm and pay page to choose an alternative payment method to complete your order.След това си проверих пощата и имам е-майл от ПП,че съм си направила плащането.В банкирането са ми блокирани парите,но в сайта на Асос нямам отразено,че съм си нправила поръчката. Crying or Very sad

Сега видях,че ми е със статус Canceled.Какво да правя? Rolling Eyes

# 596
  • На черешатааа
И аз искам съдействие. При опит да платя с пей пал ми изписва- плащането е отказано, моля опитайте друг начин  Twisted Evil . Имам пари в картата, не съм я верифицирала, но не съм минала лимита от 100 евро мисля беше.

# 597
Може и да си го минала.
Верифицирай си картата.

# 598
Moмичета,ПОМОЩ!
Преди малко си пуснах поръчката,платих през ПП,но ми изпииса Unfortunately we were not able to process your payment.
Please return to the confirm and pay page to choose an alternative payment method to complete your order.След това си проверих пощата и имам е-майл от ПП,че съм си направила плащането.В банкирането са ми блокирани парите,но в сайта на Асос нямам отразено,че съм си нправила поръчката. Crying or Very sad

Сега видях,че ми е със статус Canceled.Какво да правя? Rolling Eyes
Опитвам се да си канселирам плащането,но нещо не се получава! Confused

# 599
  • На черешатааа
Може и да си го минала.
Верифицирай си картата.
 bouquet утре ще досаждам за извлечение в банката. Макар, че това ми изписваше като ми бяха блокирали другата карта, при опит някой да плати от нея някакви лекарства  Shocked  .
 В шок съм. Днес неможах да платя- изписа ми,че плащането се анулира и сега виждам, че  имам имейл за оторизиране на плащане към сайта ( Ларедута) , а там пък нямам отразена поръчка  Shocked Какво следва да сътворя в тоя случай  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 23:34 от gold laydi

Общи условия

Активация на акаунт