Пей Пал - помощ

• 36 917
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Малко помощ  Praynig имам пари върнати във ПП но още не са ми отразен във картата минах вече 10 дни !
Днес звънях във, банката на ЦКБ и от там ми казаха че има някакъв пробелм във ПП че тези 2 дни много хора питали че им няма  върнатите пари по картите  ! Незнам какво да правя да пишали на ПП и къде ? Rolling Eyes

# 601
Офф...много ме обърква този Пей пал. Когато прочъката ми е пълна (т.е. ларедутци са ми фактурирали всичко) нямам проблем, но когато има нещо нефактурирано..пълна каша. Първо ми блокират цялата сума (което е логично), след това ми теглят вярната сума (без нефактурираните неща) ...до тук вискчо ок, в ПП статуса е completed, но в интеренет банкирането има само блокираната голяма сума, а вярната още не са я изтеглили. Кога ли ще я истеглят  newsm78

# 602
Бърборанче, то ПП не е виновен, според мен  Mr. Green
Банката блокира сумата, тъй като чрез поръчката ти си го "наредила", ЛаРедут ще иска да си изтегли парите след някой и друг ден, така че няма как веднага да видиш колко пари са теглени  Peace Имало е случаи, в които поръчката идва, а парите все още стоят само блокирани, а не изтеглени. Зависи от банките, но мисля и Алекс1 пак го беше писала преди няколко дни, та банките държат блокирани пари от 14 до 45 дни, та в този период някъде ЛаРедутци ще си вземат дължимото. Лошото за теб в случая е, че въпреки че разликата в тези пари е твоя (в смисъл блокирали са ти 50Е, а реално тр да платиш 40Е примерно) не можеш да си я ползваш в следващите дни.

# 603
 PeaceПривет-имам следния въпрос и се надявам някой да може да ми отговори-в ПП акаунта имах регистрирани 2 карти-на ЦКБ и ПИБ.Скоро ми се обадиха от ПИБ че картата ми е "хакната"и са направени опити за плащане с нея на суми над 1500 лв ooooh!-слава богу не се е осъществило защото в дебитните си карти не държа повече от 2 лв -ако имам нещо за плащане -вмасям.Та сега те ми блокираха картата и ме насочиха в кой клон на ПИБ да отида за вадене на нова.
Проблема и въпроса ми е-след спечелен диспут в Ибей имам възтановено плащане,което съм направила от блокираната карта/преди това естествено/и сега върнатите пари пише че се насочват към нея.Но след като тя вече не съществува-къде ще отидат тези пари-автоматично в ПП акаунта ми или вдр карта-на ЦКБ/което ми се вижда малко вероятно/ или пък в картовата  сметка на блокираната карта от ПИБ-като си ги получа с вече новата newsm78

# 604
Доколкото съм чела, отиват в Пейпал акаунта. От там си ги прехвърляш в картата с твое нареждане.  Wink Таксата е 2 евро.

# 605
Тео, то като са ти в акаунта на ПП, при следващо плащане в тази валута, която са ти върнали ще платиш с тези пари, така че поне не са загубени  Peace

# 606
 PeaceТова е ясно-даже за мен е по-удобно,работата е там че в момента още не са никъде Thinking-рефаунда е с дата 24-и ако отидат в ПП баланса-според мен вече трябваше да са там,а по картата обикновено в такива случаи се появяват след 3-4 дни,но аз даже съм я премахнала от акаунта си.Сега остава да изчакам 2-3 дни да видя къде ще се появят Tired

# 607
  • Варна
Според мен проблем няма. Картата ти е блокирана и ще се сменя но не и банковата сметка към която е дебитната карта. А парите отиват по сметката...не в картата....
Пък най-добре си питай в банката утре.
п.п. това че си я изтрила от ппакаунта няма значение. Парите ще идат там от където са дошли, няма друг начин.

# 608
  • София
Момичета цитирам се и тук, ако някой ми помогне ще съм много благодарна  Peace

Момичета имам един въпрос. Та значи картата ми е изтекла и днес си взех преиздадената карта. Обаче незнам какво да направя за да актуализирам информацията в ПейПал и съответно в Ибей. Трябва ли и на двете места поотделно да пиша новия 3цифрен код и валидноста или е достатъчно да актуализирам само в ПейПал? Другият ми въпрос е от къде да направя актуализацията в ПейПал  Embarassed Много ще съм благодарна ако някой се включи щото.....без карта съм като с вързани ръце  Mr. Green

# 609
  • Варна
Влез в пп акаунта си.
Profile -> Add/Edit Credit Card -> Add a Card -> попълваш данните на новата карта и оранжевия бутон Add Card.
След това изтрий старата карта
пак там Profile -> Add/Edit Credit Card ->  срещу старата карта има бутон Remove.
В ebay няма какво да актуализираш.
Няма нужда да верифицираш новата карта, профила ти си остава верифициран.

# 610
  • София
Flash* Лелееее жива да си  Mr. Green Без ПейПал направо щях да полудея вече, отпуска съм, пълна карта имам...на много места намаления и.....не е лесно  Mr. Green Аз там и аз цъках ама реших да не оплескам нещо, та да си питам. Още ваднъж мерси  Hug

# 611
  • София
Хм.....добавих картата, но когато пробвах да изтрия старат....няма я  newsm78 Излиза ми само една карта, тази която току що добавих...възможно ли е?

# 612
Това е същата карта, към същата сметка.
Само пластиката е нова.
Няма какво да триеш.

# 613
  • София
Алекс1 Ясно, мерси  Hug

# 614
  • виртуално
за първи път отворих кейс в евау- решиха го в моя полза

в ПейПал има
   Jul 29, 2010         Payment From    eBay International AG    Completed    Details Payment From eBay International AG 67190928GJ959680R    Issue refund     £13.51 GBP

като Issue refund е като активен бутон,а в същото време парите ми се появиха в баланса  newsm78
така ли трябва да е или трябва да правя още нещо?

Общи условия

Активация на акаунт