Пей Пал - помощ

• 36 916
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Това е опцията да върнеш парите обратно... ако ти пристигне пратката например:-)
Нищо не прави. Peace

# 616
  • виртуално
Това е опцията да върнеш парите обратно... ако ти пристигне пратката например:-)
Нищо не прави. Peace
 bouquet

винаги ли при връщане от евау отиват в баланса?
(питам принципно - вече ги похарчих  Grinning)

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 17:05 от Рапунцел

# 617
  • Варна
Не, вариантите са в баланса или по сметка.
Обаче в момента не мога да ти кажа кога, какво и защо... на работа съм и не помня  Crazy
Ще поогледам и прочета на спокойствие и ще пиша.

# 618
  • плевен
Здравейте момичета Hug преди малко и аз се регистрирах в пейпал и чета чета и всичко ми е ясно като в мъгла newsm78 Mr. Green накрая ми изписа да си вляза в акаунда и като влязох пише 0 евро а трябва да имам  newsm78 или трябва да чакам да ми пратят мейл и от там да влязя какъв е реда че искам да пазарувам и немога  Praynig

# 619
Паричките,които са ти в картата не се виждат в ПП акаунта! Peace Верифицира ли си картата?

# 620
 Mr. Green Ти пък откъде искаш да имаш пари там, evelin8388  Hug
Не, ако си мислиш, че там в ПП акаунта ще виждаш какво имаш в картата, която е регистрирана там - не, няма. Спокойно, всичко ти е наред. Сега си поискай онзи код, с който ще можеш да пазаруваш и като минеш лимита от 100Е и всичко си е нарен, Евелин.   bouquet ...там където искаш да виждаш пари, а всъщност имаш 0, ще видиш сума, само ако някой ти прати пари по ПП, но пък 2 лири ли какво има такса, за да си ги вкараш в картата. Примерно, ако продадеш нещо и ти платят през ПП.
Ако бъркам за последното нека някой ме поправи.  Peace

Аз докато напиша, хапвайки и пиейки кафе, Селина го е казала  Blush

# 621
  • плевен
благодаря момичета  Hug   bouquet а как се велифицира newsm78  пп да аз наистина си мислех че там ще виждам колко пари има в картата newsm78 Mr. Green и ако може да ми кажете откъде да пратя за  1.50e

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 11:44 от evelin8388

# 622
  • София
Моля за малко помощ! Praynig
На 24.07.  от eBay получих пълно възстановяване.
В историята ми в PAY PAL за това връщане е отбелязано
   Jul 24, 2010       Refund To   eBay International AG   Completed   Details Refund To eBay International AG 31B14117W8970242F       -£8.99   £0.00   -£8.99 GBP
   +Jul 24, 2010       Payment From   eBay International AG   Refunded   Details Payment From eBay International AG 1NG09052TC924224E       £8.99   £0.00   £8.99 GBP
В друга тема , ми писаха, че парите трябва да си ги получа в картата .
Но вече 7 дена ги няма нито в картата , нито в баланса ми в PAY PAL
Имам ли причина за притеснение или скоро трябва да се появят?
Благодаря на всички , които ще ми помогнат по въпроса!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 623
  • плевен
здравейте момичета от няколко дни се регистрирах в пейпал и сега и аз незнам какво съм направила опитвам се да пратя за кода и  да верифицирам също и да си оправя курса  newsm78 на мен това to the list не ми излиза  натиснах get verified и си мисля че съм пратила за кода или не съм newsm78 а пък това за курса спрямо банката въобще не ми излизат тези позиции които са показани -> My Account
-> Profile
-> Financial Information
-> Recurring Payments
-> Edit Funding Options
-> Conversion Options
-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
-> Submit

# 624
Здравейте, започнах регистрация в пейпал, но не можах да разбера дали трябва да съм в БГ или просто да посоча адрес в БГ.

# 625
Трябва да посочиш адреса, на който е регистрирана картата.
Ако е в Занзибар - посочваш него. Ако е в БГ - адреса в БГ.

# 626
  • София
Моля ви за помощ!
Отворих диспут в PayPal , за не получена стока. Продавача твърди , че трябва да отида да си я взема от куриерската фирма , която се намира не далече от адреса.Аз съм си платила да се достави на адреса и не желая да ходя където и да е
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190414114538
тук може да видите и точните условия
Бях дала отрицателна оценка и от  ebay са я отменили!
диспута е отворен на 03.08. кога и как мога да го ескалирам защото няма такова условие и си искам парите, платила съм предостатъчно за доставка.
В отворения спор няма бутон за за да отговора на твърдението от продавача!
Много се извинявам за това , че ви ангажирам още веднъж по този въпрос, но не виждам решение , а се чувствам унижена от това че не съм защитена по никакъв начин! Praynig Praynig Praynig

# 627
Трябва да имаш възможност за ескалиране ThinkingОт скоро страницата с диспутите-в ПП-има друга визия и подредба,но си има опция за ескалиране и отговор.Да не би ПП да са ти затворили диспута?

# 628
Въпрос на начинаеща ( предварително се извинявам)
Снощи се регистрирах до един такъв момент  данни за картата и т.н. Нямам 4 цифрен код за верифициране, не съм в БГ и няма как да ида до банката. Днес както обикновено не ми прие картата при плащане в Редута (Vpay na Уникредит). Дадох плащане през Пейпал, получих имейли и от ларедут и от пейпал, а статуса е пендинг. Какво се случва сега? Не е възмовно плащане за 4-те цифри ли и какво да направя?

# 629
Статусът в Пейпал ще е такъв, докато ЛА Редут не си изтеглят парите - т.е всичко е наред.
Кодът ще ти трябва когато "навъртиш" 100 евро. Т.е с тази карта можеш да платиш до 100 евро, преди да ти поиска кода. Ако не си го въвела, ще е невъзможно да плащаш, докато не го въведеш.

Общи условия

Активация на акаунт