Пей Пал - помощ

• 36 900
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Сливен
момичета и аз да ви питам нещо .Когато статусът е expired  на поръчката,парите просто ги освобождават ,тъй като са блокирани,нали така  newsm78.и до колко дни  горе долу? или пак не съм разбрала  Embarassed
  bouquet

# 646
  • София
момичета и аз да ви питам нещо .Когато статусът е expired  на поръчката,парите просто ги освобождават ,тъй като са блокирани,нали така  newsm78.и до колко дни  горе долу? или пак не съм разбрала  Embarassed
  bouquet
Да,освобождават ги след максимум месец след плащането.

# 647
    Зависи и на коя банка си.Аз съм на ПИБ и за 10 раб.дни ми ги освобождават. Peace

# 648
    • София
    Зависи и на коя банка си.Аз съм на ПИБ и за 10 раб.дни ми ги освобождават. Peace
    Да,аз затова писах максимум до месец.
    Аз съм с ДСК и не по-рано от 2 седмици досега са ми ги освобождавали.

# 649
    Необходимо ли е след като започнa да продавам в Ибей да променям акаунта си в Пей Пал от Personal  на Premier accounts или Business accounts.
    Каква е разликата и има ли нужда от промяна?

# 650
    Необходимо е, ако повече от 2 пъти годишно прехвърляш пари от акаунта си в кредитната карта.

# 651
    Необходимо е, ако повече от 2 пъти годишно прехвърляш пари от акаунта си в кредитната карта.
    Благодаря ти  bouquet
    А за това заплаща ли се някаква такса към Пей Пал?

# 652
    Регистрирам се в ПП и имам въпрос . Моля за помощ - след като избера държава на това Personal поле ли да цъкна  ?

# 653
    • Варна
    Регистрирам се в ПП и имам въпрос . Моля за помощ - след като избера държава на това Personal поле ли да цъкна  ?

Ако само ще плащаш през Пейпал - да.

# 654

Ако само ще плащаш през Пейпал - да.

Мерси. След като се регистрирам и потвърдя регистрацията в ПП , какво друго трябва да направя , за да мога да направя поръчка в ЛР. Защото се опитах да платя , но ме отхвърли с този надпис Le paiement est annulé. Merci de choisir un autre mode de paiement.
    Благодаря предварително.

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 11:57 от milenag

# 655
    Благодаря ти  bouquet
    А за това заплаща ли се някаква такса към Пей Пал?

Да.
    Първо заплащаш комисионна на всяка получена сума.
    Размерът на комисионната е процент от получената сума.
    Второ заплащаш 2 евро на всеки трансфер към картата.

# 656
    Моля , някой да ми отговори.

След като се регистрирам и потвърдя регистрацията в ПП , какво друго трябва да направя , за да мога да направя поръчка в ЛР. Защото се опитах да платя , но ме отхвърли с този надпис Le paiement est annulé. Merci de choisir un autre mode de paiement.

Благодаря предварително.

# 657
    Миленая, да не би да искаш да поръчаш нещо над 100Е, има ограничение, без код от ПП, който се иска от профила ти в ПП не можеш да купиш неща за повече от 100Е.
    Дриго, което се сещам е да нямаш достатъчно пари в сметката си, за да се осъществи плащането  Rolling Eyes

# 658
    Нищо друго не трябва да правиш.
    Код ти трябва, но в случая проблема предполагам не е в кода.
    Каква ти е картата?
    Има ли достатъчно пари в нея?
    На каква стойност е поръчката? Ако е над 100 евро, без код, не можеш да платиш.

# 659
    Нищо друго не трябва да правиш.
    Код ти трябва, но в случая проблема предполагам не е в кода.
    Каква ти е картата?
    Има ли достатъчно пари в нея?
    На каква стойност е поръчката? Ако е над 100 евро, без код, не можеш да платиш.

Имам 60 евро в картата. И искам да направя поръчка за 10 евро. 5 пъти пробвах и нищо. Картата ми е Мастъркард на Уникредит.

Общи условия

Активация на акаунт