Пей Пал - помощ

• 36 899
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Нищо друго не трябва да правиш.
Код ти трябва, но в случая проблема предполагам не е в кода.
Каква ти е картата?
Има ли достатъчно пари в нея?
На каква стойност е поръчката? Ако е над 100 евро, без код, не можеш да платиш.

Имам 60 евро в картата. И искам да направя поръчка за 10 евро. 5 пъти пробвах и нищо. Картата ми е Мастъркард на Уникредит.

Ларедут ли не ти приема плащането или Пей пал, дай повече подробности. Никога не съм имала проблем с ПП.

# 661
Нищо друго не трябва да правиш.
Код ти трябва, но в случая проблема предполагам не е в кода.
Каква ти е картата?
Има ли достатъчно пари в нея?
На каква стойност е поръчката? Ако е над 100 евро, без код, не можеш да платиш.

Имам 60 евро в картата. И искам да направя поръчка за 10 евро. 5 пъти пробвах и нищо. Картата ми е Мастъркард на Уникредит.

Ларедут ли не ти приема плащането или Пей пал, дай повече подробности. Никога не съм имала проблем с ПП.

Да. В Ларедут искам да направя поръчка и ми отхвърля плащането. При плащането избирам Пей пал, иска ми парола , въвеждам я и ми изписва да избера друг начин за плащане  . Може би не съм спазила някоя стъпка при регистрацията в ПП и аз не знам вече.

# 662
 newsm78 Добре де, а  в ПП профилът си без проблем ли влизаш, там вс е наред, така ли?

# 663
newsm78 Добре де, а  в ПП профилът си без проблем ли влизаш, там вс е наред, така ли?

Да . Без проблем. В смисъл пише ми Welcome, MILENA ...... и т.н.
Само , че на баланс пише 0 , така ли трябва да е?

# 664
Да, там си стои 0 - http://prikachi.com/images/924/2409924L.jpg - тук са ми показани върнати пари за машината Wink

А това трябва да ти е първоначалния изглед: http://prikachi.com/images/932/2409932m.jpg

# 665
Така ми показва , да.

# 666
  • БУРГАС
И на мен е така, трябвало като получим че са ни взети 1.54 евро да вземем кода и да потвърдим картата нещо такова.

# 667
И на мен е така, трябвало като получим че са ни взети 1.54 евро да вземем кода и да потвърдим картата нещо такова.

Аха. А кога го получаваме този код ?

# 668
Миленка, получаваш го, когато си го поискаш, в дясно в едно поле има нещо за и-мейл, това помня само, цъкаш там и даваш напред каквото те пита и т н , за да може да си поискаш кода, после след 3-4 дни ще го видиш в интернет банкирането си 4 цифри и пише ПП на тях, цифрите са кодът. Ако нямаш банкиране, чрез разпечатка от банката  Peace

# 669
Ама това не е ли кода за плащане над 100 евро ??

# 670
  • Варна

Да, този код е, Дори да не плащаш над 100 евро, мисля че трябва задължително да го поискаш, за да не стават злоупотреби.

# 671

Да, този код е, Дори да не плащаш над 100 евро, мисля че трябва задължително да го поискаш, за да не стават злоупотреби.

Значи затова не мога да платя , така ли ???

# 672
Милена, да, това е кодът за плащане над 100Е, а не че не може да се плати под него, Хексе мисля, че казва, че така с него е по-сигурно, но и при регистрацията на едната карта и без все още получен код си бях направила успешна поръчка.
..я звъни в банката и ги питай какво става и защо не ти дава да платиш, да не би да е станало нещо с двойноблокирани суми или пък прекалените опити да се плати да са ти блокирали картата  newsm78

# 673
Милена, да, това е кодът за плащане над 100Е, а не че не може да се плати под него, Хексе мисля, че казва, че така с него е по-сигурно, но и при регистрацията на едната карта и без все още получен код си бях направила успешна поръчка.
..я звъни в банката и ги питай какво става и защо не ти дава да платиш, да не би да е станало нещо с двойноблокирани суми или пък прекалените опити да се плати да са ти блокирали картата  newsm78

Ок. Сега ще звънна на колегите. Аз работя в банка.

# 674
Разбрах какво е станало. Имам блокирана сума , за която не знам и всъщност не ми стигат парите по картата , за да платя.

Благодаря ви , момичета , за отзивчивостта      bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт