ДЕКЕМВРИйчетата песни пеят и все повече се смеят!

• 9 933
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
maigto а защо не пробваш да даваш Био Гайя - помага при запек. При нас се регулираха нещата с акането - вече е през ден.

# 241
 Simple Smile аз по навик започвам да чета отзад-напред и не се здържах да кажа, че и Елизабет и Марти са станали ГОЛЕМИ СЛАДУРИ  Simple Smile

а нашата количка е голяма и с големи колелета, ама сега едната гума ни е спукана и втори ден излизаме навън с Макси Козито за по малко    Sad   утре обаче ще сме навън с количкатааааааааааааааа    Simple Smile

# 242
Здравейте мацки,
ние вчера се върнахме от Габрово, но аз съм болна, още на 1 се разболях и сега е някаква лудница в къщи ,защото Давид свикна в Габрово някой да го разнася постоянно и гледай какво става сега,аз болна,таткото на работа и Давид озвучава квартала.Много ме е страх да не го заразя и гледам да не го доближавам много,е да ама нали се сещате че се налага,пробвах с маска,още по зле ми става и общо взето той или реве или спи,днес го приспивах 4 пъти ,само и само да не трябва да го нося.Иначе беше добре и на него добре му се отрази,започна доста да" говори ".Първата вечер обаче беше кошмар,голям рев,явно обстановката го плашеше, но после беше най щастливото бебе,всеки го разнася,играе си с него,говори му ,мен ме забрави направо. Дано утре съм по добре че да ви прочета.
Честита баба Марта,много здраве на всички

# 243
Добре че бяха мартениците та ви изчетох по-бързо Simple Smile

Ние бяхме на консултация в събота в Токуда и резултата е 5кг, 58см и вече по 2 капки Вигантол!

Мен ме боли гърлото от вчера, но веднага взех мерки и сега се моля само Александра да не се разболее. С маска съм и гледам да не я доближавам много. И аз я оставям в стаята сама когатоспи, но усети ли започва страааашееен рев. Иначе е кротичка като цяло...Забелязвам че като я храня от дясната гърда и става неспокойна. Предлагам лявата и тя си хапва и заспива. Май ми намалява кърмата Sad Или пък са гадните колики??? Незнам вече...

Данитка, ти в кой парк се разхождаш?

Стейл, сигурно вече сте си избрали лекар в Токуда, но аз все пак искам да ти препоръчам горещо д-р Кирякова! Невероятна е! Толкова мила жена, винаги се поставя на твое място и проявява разбиране.

Зиги, снощи ли беше или предната вечер в Мюзик Айдъл дадоха една мама как кърми Simple Smile Помислих че може да си ти, но кастинга май беше от Бургас.  Joy

# 244
Елмина взимай мерки че и при мен започна с болки в гърлото,а сега кашлям като магарица,сополи и отпадналост.
мами стискайте палци за нас утре,ако си спомняте като бях бременна ме стреснаха че бебчо има поликистоза на левия бъбрек,та утре ще ходим да видим как стоят нещата,вярно ли е  Praynig моля се да не е.
Днес съм решила да му дам да яде 6 пъти да видим дали ще се събуди през ноща,по принцип през деня яде 5 и 1 през ноща,ако мине номера по нататък ще махнем едното ядене,защото през ноща е много трудно това да стане

# 245
Елмина амиии в Западния парк,тук  в Люлин,по центъра рядко и Южния  Hug

# 246
maigto аз го давам вече 2-3 седмици и забравих за проблемите с акането. Давам й всяка сутрин по 3-4 мл. (то не може да се прецени точно, но е по-малко от 5 мл.). Тази сутрин дори се събуди напапка се и се изака без да заплаче или да се напъва. А преди какво беше писъци  и ревове допосиняване, ние нямахме едно изхождане сами. Според мен изобщо не я питаи а давай на детето и не го мъчи. Но да знаеш ефекта идва след 3-4 дни редовно даване. Аз го бях спряла и пак се запече, затова сега не го спирам изобщо. Има и другсироп казва се Лактулоза МИП.
Ох блазе Ви че имате малко кърма аз какво да кажа като вече след като я накърмя изцеждам по половин литър  Sick

# 247
И нас по едно време ни беше хванал запека и само Лактулозата Мип ни помогна  Peace
Но вече си акаме по 1 път на ден сутрин,горе-долу по едно и също време,много рядко 2 пъти и 2-рото акане вечер пак по едно и също време  Rolling Eyes

# 248
kamelia ilieva ти спокойно можеш да даряваш кърма в някоя банка. Чудо си ти!  Grinning

# 249
Привет мамчета, до сега си играх, дано съм успяла.... Да ви се представим, скоро не съм качвала снимчици Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349118&pid=10884604&view=3

# 250
  • София
maigto а защо не пробваш да даваш Био Гайя - помага при запек. При нас се регулираха нещата с акането - вече е през ден.

Сасано, това са капки, а не чай, нали? По колко да давам?

Сега разглеждах снимкте, които сте пуснали, както и тези на сайта. Много хубави дечица, да са живи и здрави.

Щях да ви питам, някой знае ли какво става с ercm? Преди влизаше редовно, а сега тодавна не се е появявала. Жени, ти поддържаш контакт с нея, нали? И Чаено момиче също никаква я няма.

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 17:53 от maigto

# 251
Честита баба марта и от мен.
Внимавайте че има някъкъв вирус. Ние бяхме 5 дни в болница. Точно за 1 ден и детенцето ми имаше вече бронхиолит. Така го надупчиха и толкова рев изревах. Слава богу сега е почти здрав още се лекуваме де. Дано на никого да не се случва такова нещо. Мен точно така ме заболя само гърлото в началото на другия ден ходих с маска, но йоан пак се разболя. Във Варна детските отделения са пълни с болни дечица само от бронхит.
Дано да не стъпваме повече в болница

# 252
О,Sun, много кофти!Наистина дано не се повтаря повече! Praynig
Как разбрахте, че детенцето е болничко?
Както вече знаете и ние имхаме проблеми с акането, но преди 3 дена смених млякото- от Нутрилон на Хип и от тогава си ака всяка сутрин. Дано да остане така!

Иначе и аз почнах пак с нощните хранения, това със заспиването в 11 и ставането в 8 май е било инцидентно Sad

# 253
Ами почна да кашля и то едно такова по дерящо.Като цяло нямаше кой знае какви симптоми. Още се чувствам виновна че не съм реагирала по рано, но всичко се разви за около ден.

# 254
Олеле Sun ужасно е това!Дано не се повтаря и да се оправите бързичко!Пазете се мами!
Аз както си джъткам по къс ръкав на терасата......Вече ще се пазя!

Общи условия

Активация на акаунт