ДЕКЕМВРИйчетата песни пеят и все повече се смеят!

• 9 933
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
ООО, Sun, това е ужасно! Дано скоро оздравеете  Praynig  И аз непрекъснато я наблюдавам да не се разболее, но все си мисля, че ще има Т и ще разбера ако има нещо. Преди малко кихна 5-6 пъти един след друг и веднага й капнах физиологичен р-р, след което се изкашля няколко пъти...Оф, само това липсва! Дано не се разболее детето. А сега като я храних в 18ч. и започна да реве...смених гърдата, яде и пак така - дърпа се и започва да реве. Май нямам достатъчно кърма. Опитах да изцедя, но нищо не изцеждам - 5-6 капки... Sad

# 256
  • София
Sun, ужасно наистина. но важното е, че вече сте добре Simple Smile

Елмина, добре дошла в клуба на дърпащите се и ревящи по време на кърмене бебета... Ние сме така от не знам колко време и битката продължава всеки ден. дано при вас отмине по-бързо! от снощи все рак имахме 4 спокойни и 2 ужасяващи кърмения. сега предстои последното зе деня- най-изнервящото. Ама съм размразила кърма като ревне и ще й дам шише, че вече нерви не ми останаха. Н
На всичкото отгоре й се спи от два часа и мрънка и не заспива. сега я поверих на дядо й, той уж я успокоява, ама не знам. Добре че дойдоха малко да отдъхна. Вчера толкова кротка беше, днес обратното. няма два еднакви дни!

А нощем се кърмим два пъти- в 2 и в 5 горе долу. Пропуска яденето в 23 часа. така си е отначалото. Ама като и лез това имам малко кърма не ми се иска да пропускаме нощните, ще се опизмъча още марщко, пък по-нататък ще видим.

# 257
  • София
Елмина, благодаря и за съвета за д-р Кирякова в Токуда!

# 258
  • София
Sun, дано да се оправите скоро! И аз само го заничам моя син като кихне или се закашля, че много се притеснявам да не се разболее от тези излизания насам натам. Ама то и в къщи не може да седим постоянно. Да се стопля вече, че аман от настинки и вируси.

Елмина, и аз забелязвам, че ми е намаляла кърмата. Просто ми писна вече, честно казано! Ако пропусна няколко дена без да ям жито или да пия бирената мая и намаля. Хем искам да го кърмя поне до 6-тия месец, хем вече толкова ми е дотегнало....Може да звучи много егоистично, но наистина ми омръзна със тези специални храни и ограничения вече една година. Сега на предното хранене му дадох АМ и изпи 60мл. Shocked Явно го държа гладно детето Sad Ще видим докъде ще я докараме.

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 21:12 от Didi*

# 259
  • София
Отново изненада- този път пирятна- кърменето мина без никакви проблеми, дори сама се отказа накрая. А за вечерно кърмене това е проссто чуди при нас! А бях размразила 80 мл. кърма. Сега я връщам обратно в хладилника и утре ще й я дам, много ми е жал да я хвърля. мисля, че като е размразена може после да си стои до 24 часа в хладилника, нали?

# 260
Отново изненада- този път пирятна- кърменето мина без никакви проблеми, дори сама се отказа накрая. А за вечерно кърмене това е проссто чуди при нас! А бях размразила 80 мл. кърма. Сега я връщам обратно в хладилника и утре ще й я дам, много ми е жал да я хвърля. мисля, че като е размразена може после да си стои до 24 часа в хладилника, нали?
Да може няма проблем  Peace

# 261
Привет  Hug
Ние днес си направихме голяма разходка, купих си списание и го прочетох цялото на една пейка в близката градинка, защото в къщи не мога да прочета и един ред, а навън Славяна спи.
И тя се дърпа реве и някой път изобщо неще да засуче. Някакъв кошмар е.
Елмина и аз така като се цедя нищо не излиза даже си помислих, че помпата ( АВЕНТ ) ми се е счупила нещо. Но като засуче ясно я чувам как гълта, даже се дави.
Sun дано се оправите скоро  Peace
Диди и аз се чувствам вече много изморена от това кърмене. Все се тъпча с какво ли не за кърма, но май ефекта е нулев  Sad
Лека и спокойна вечер без ревящи бебета  Hug

# 262
Didi, да се включа и аз със закъснение по темата за количките. След дълго умуване бях установила, че ми трябват две колички с взаимно изключващи се качества. Имам една Simo - тежка, с големи гуми, много комфортна за бебето, супер проходима. Като джип е направо и за тукашните условия ми върши перфектна работа. Но никога не ми се е налагало да я вдигам, сгъвам или да пътувам някъде с нея. Сега ни предстоят обаче доста пътувания и си взех тази: http://www.babytrader.eu/shop/Bugaboo-Bee-Geel/language/en . Влюбена съм в нея!!! Предимства: страшно лека, маневрена, с един милион екстри, лесно се сгъва и разгъва, заема малко място в багажника, седалката се върти с лице и с гръб към теб, има няколко положения на гръбчето, вкл. легнало (подходяща е значи и за новородено), много красива... Недостатци: не ми вдъхва доверие за зимни условия, вижда ми се тясна за по-пораснало бебе и е скъпичка, като аксесоарите я оскъпяват допълнително. Първите два недостатъка са само предположения засега, ама третият е факт.

# 263
maigto аз й давах по 5 капки всеки ден - изпи 2 шишенца.

Sun.
важното е, че вече сте добре и да не се повтаря.

И аз се боря с увеличаването на кърмата, изживях много много стрес и все още не мога да се успокоя и веднага ми се отрази. Но няма да се предам толкова лесно...

# 264
Бамби, Миленка, Санчес сега разгледах снимките ви. Ама много са ви сладки бебоците направо намам думи пу пу  Hug  Heart Eyes. Миленка май си заплювам Мартинчо за зет  Blush

# 265
Наистина са ви разкошни бебчетата  Heart Eyes Heart Eyes малките мадамки са истински красавици  bouquet

ето и една снимка от нас от провалената ни фотосесия ама поне изкарахме 4-5 читави Party http://farm4.static.flickr.com/3326/3328300692_e10a6da9d9_b.jpg

Sun бързо да се оправяте  Hug

Ради супер, че Жорко е започнал да ака нормално  Hug и аз бях много доволна от Хип-чето  Peace

# 266
Добро утро! Гледам че ние пак сме най-ранобудни. Галка стана в 5: 30 пак , но този път заспа до 6:30 и скочи.
<а,и с проблемна кърма ще ви кажа една рецепта - яжте кромид лук малко мирише  Sick но увеличава количеството на кърмата и прогонва всички останали около вас  Crazy
Имам въпросче  мъжлето иска за 8-ми март да ми подари уред за да тренирам и се чудя какъв велоаргометър или степар? Я кажете

# 267
Добро утро! Много са ви сладки съкровищата! Hug  bouquet Нека да са здравички и много да ви радват!
Инвизибъл, ако не беше казала, че е ревал твоят юнак на сесията, щях да кажа, че направо е готов за манекен! Joy
И днес няма да става за разходки при нас! Жалко! Crossing Arms

# 268
Добро утро майчета!!  newsm22

Аз направо ви се чудя на тези които казвате "и днес няма да става за разходка". Тоест? Не излизате ли? Че как издържате между 4 стени? Аз само 1 ден я направих тая грешка и щях да хвана къра и повече не съм я повторила и нямам намерение /дано да не ми се налага/. Опаковаме се ние като постни сърми и бегом марш скитня до ... ами до къпане в 20:30 и за това Elmina сега след като ми каза за Music Idol-а в момента го свалям да ги прегледам и ще ти кажа дали съм била аз. То и да е бил кастинга в Бургас кво им пречи на хорицата да объркат датите. Може календара им да е менте.

ГОТ ДЕН И ПОВЕЧЕ РАЗХОДКИ, ся ни се е паднало...

# 269
  • София
Добро утро!
Велизара честит рожден ден! Много щастие и сбъднати мечти!

rrhh взимам си забележка и черпя с кафе  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт