Имам един въпрос: Някой използвал ли е бебчовците спрей Euphorbium за хрема - препоръча ми го приятелка, хомеопатично е и било много ефикасно. Че се влачим с тази хрема от понеделник, уж понамяла за 2 дни и от днес пак и потече носа повече.

Ози днес ми носи яденето за 1 ден по 4
Без да съм поръчвала-явно заради почивните дни! И какво се очаква-Милена да яде едно и също 100 дни
Вчера звънях на Хер бебе да поръчам докато Ози почива и те ми казват,че имат много поръчки точно в нашия район и нямало как
Е логиката е точно обратната! Ти им предлагаш пари,те не ги искат 

Честит рожден ден на майката на Бибобибо! 
Сигурна съм,че всичко ще бъде наред, не се тревожи. Ако се наложи, ще се извади. 

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Човек, който решава фундаментални задачи от типа: "един лимон тежи 100гр и половин лимон. Колко тежи ломонът? и "Мая и Катя имат общо 8 бонбона. Ако Мая даде 2 на Катя ще имат по равно. По колко бонбони имат двете?" може да се справи с почти всичко.
Аз съм в Русе - при свеки,,,да бъда честна, тук на Елица много й хареса - бяга от стая в стая (тук има 4 стаи и дъъъъълъг коридор - не като в нас...) - абе много се кефи нещо!!! Пък и хапвам си добре
И аз съм от Сливен (но живея в Сф) - пиши на лични, ако искаш! Края на март съм в Сливен.
Аз направо не повярвах колко спокойно реагирах.Дори не се изплаших.Гушнах си я,заведох я в банята,измих я,а тя веднага спря да плачка.Добре че няма още горни зъби,че тогава щеше да е лошо.
добре дошла