Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

• 18 934
  • 279
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря ви момичета.

Имам един въпрос: Някой използвал ли е бебчовците спрей Euphorbium за хрема - препоръча ми го приятелка, хомеопатично е и било много ефикасно. Че се влачим с тази хрема от понеделник, уж понамяла за 2 дни и от днес пак и потече носа повече.

# 46
Здравейте от нас! Hug
Тия от кухните ме вбесиха направо Sick Ози днес ми носи яденето за 1 ден по 4 #Cussing out Без да съм поръчвала-явно заради почивните дни! И какво се очаква-Милена да яде едно и също 100 дни #Crazy Вчера звънях на Хер бебе да поръчам докато Ози почива и те ми казват,че имат много поръчки точно в нашия район и нямало как #2gunfire Е логиката е точно обратната! Ти им предлагаш пари,те не ги искат newsm78
Нямам търпение да дойде време за моренце! Ще ходим или на Тасос(много ми хареса там) или в Созопол,както всяка година! Но задължително и няколко дни във Варна,че не съм ходила от години,все по южното Черноморие се подвизавам Peace
Верчо,ако още не си звела количка,аз ти предлагам Косато Пого-много са сладки и са 250 лв мисля,пък за толкова кратко време не си струва да купуваш скъпа Hug

# 47
  • Временно
Bibobibo ,пръскала съм на Сиана от този спрей ,но при нея нямаше кой знае какъв резултат.Влачи се със запушено носле почти месец и накрая просто се оправи.
И честит рожден ден на майка ти!

# 48
Много съм зле!
Днес имаме месечинка-ставаме точно на 11 месеца! Честито на Миленката и на Стефи,Дима,Горан  bouquet Hug Heart Eyes Да са ни живи и здрави дечицата и да са бели и засмяни в духа на идващия празник! txtloves
Точно 1 месец до РД-то-нямам търпение Hug

# 49
Честити месечинки! Hug  bouquet Честит рожден ден на майката на Бибобибо!  bouquet
Бибобибо, не съм ползвала тоя спрей.
Гергина, много неприятно това с зъбчето. Sad Сигурна съм,че всичко ще бъде наред, не се тревожи. Ако се наложи, ще се извади.  Hug
За лятото - нямам си идея още. Simple Smile
Никито, то незнам за смях ли, за рев ли е! Laughing

# 50
nikitto  това много ми изкефи JoyДаже си го разпечатих.

# 51
Имам един въпрос: Някой използвал ли е бебчовците спрей Euphorbium за хрема - препоръча ми го приятелка, хомеопатично е и било много ефикасно. Че се влачим с тази хрема от понеделник, уж понамяла за 2 дни и от днес пак и потече носа повече.

Ползвала съм Euphorbium, докато бях бременна. Може би е ефикасен за течащ нос, но не отпушва задълго запушен нос.

На бебка последно й слагах Виброцил по препоръка на лекарката ни и вървим към оправяне, да чукна на дърво!

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ!!!   bouquet ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 52
Тест за  деменция

Долу има четири (4) въпроса и един  бонус-въпрос. Трябва да им  отговориш веднага. Не може  да мислиш, oтговори на всички моментално. Ок?

Нека да видим колко умен си всъщност!

Готов ли си?  ДАВАЙ! (Превърти надолу, бавно. Недей хитрува, не надничай предварително да видиш отговора!)

Въпрос  Първи:
 Участваш в надбягване.  Задминаваш  втория в надбягването. На коя  позиция  си?

Отговор:
 Ако си отговорил, че си на първо  място, си абсолютно неправ! Ако  задминеш втория в надбягването и заемеш мястото  му, ти си втори!

Опитай се да  не прецакаш втория въпрос! За да  отговориш на въпрос номер две, се  опитай да не  му отделяш толкова време,  колкото отдели на номер едно!

Втори  въпрос:
 Ако си  задминал последния човек, ти  си...?

Отговор: Ако  си отговорил, че си предпоследен, пак грешиш. Кажи,  как можеш да задминеш  ПОСЛЕДНИЯ човек?

Нещо не ти се  удава. Нали?

Трети  въпрос:
Коварна  математика!
Забележка: трябва да  се сметне изцяло наум!

НЕ използвай  молив и хартия или калкулатор.  Опитай.

Вземи 1000 и  добави 40 към него. Сега добави  още 1000. Сега добави 30. Добави още 1000. Сега  още 20. Добави още 1000. И още 10.  Какъв е крайният резултат?

Получи ли  5000?

Верният  отговор всъщност е 4100.

Не вярваш ли?  Провери го с калкулатора. Днес определено не ти е ден. Може би ще  отговориш на
 последния въпрос вярно?

Четвърти  въпрос:

Бащата на Мари има пет дъщери: 1. Нана 2.  Нене 3. Нини 4. Ноно
 Как е името  на петата дъщеря?

Отговор:
Нуну?

Не! Разбира  се, че не!

Името й е Мари! Прочети въпроса отново!

# 53
  • Варна
nikitto без да поглеждам отговорих правилно на всички въпроси  bowuu Човек, който решава фундаментални задачи от типа: "един лимон тежи 100гр и половин лимон. Колко тежи ломонът? и "Мая и Катя имат общо 8 бонбона. Ако Мая даде 2 на Катя ще имат по равно. По колко бонбони имат двете?"  може да се справи с почти всичко.  Laughing

helenblondy кухня съм взимала само за Ели и то два месеца някъде. Ястията бяха като пюре с различни добавки, и винаги в понеделник имаше нещо млечно - сирене+мляко, което изхвърлях директно в канала. Десертите бяха все нишестени кремчета. Абе въобще не бях доволна, затова и на Ники му готвех, а и като гледам и с Невена ще е така.

# 54
Nikitto за съжаление това е истината за България.
Bibobibo да е жива и здрава майка ти и още дълги години да ти помага  bouquet

# 55
Здравейте момичета,

Имам син Тервел, роден на 10.04.2008 (термин 12.04) - роди се 3500 г, 51 см. Понякога ви чета като гост но чак сега се престраших да ви пиша. Бих се радвала да ме включите в отбора. Аз и малчо сме от Сливен.

# 56
Оооо, момичета  Laughing  bouquet Аз съм в Русе - при свеки,,,да бъда честна, тук на Елица много й хареса - бяга от стая в стая (тук има 4 стаи и дъъъъълъг коридор - не като в нас...) - абе много се кефи нещо!!! Пък и хапвам си добре Laughing Утре - мартенички, а??? Да сте ми живи и здрави - и вие и бебоците!
Бибобибо - всеки месец получаваме различни пари от НОИ - зависи от броя работни дни за предходния месец, мила! Ева -Мери - ти да не се ровиш в сайтове с истории за свекита Laughing Никито - аз пък не отговорих толкова вярно, като Ясмина...дори и за тоз пуст лимон после се чудих  та съставих едва ли не система  Laughing Ламброна Hug И аз съм от Сливен (но живея в Сф) - пиши на лични, ако искаш! Края на март съм в Сливен.

Целуууууууууууууууууууувкииииииииииииииииииии!

# 57
  • Временно
Ева -Мери - ти да не се ровиш в сайтове с истории за свекита Laughing

Laughing Не,Хелън,това е от една тема в този форум.Чета там да се успокоявам,че не съм единствената със свеки,дишаща ми във врата.Днес пак ми направи забележка-що не пускам аспиратора като готвя.Ми щот' не искам.  Laughing

Lambrina ,добре дошли с Тервел!

О,и да споделя само какво се случи.Преди къпане сложих Сиана в кошарката,а аз си подреждах дрешките в гардероба.Тя се забавляваше много,скачаше си хваната за решетките и изведнъж заби горното чене.И като текна една кръв. ooooh! Аз направо не повярвах колко спокойно реагирах.Дори не се изплаших.Гушнах си я,заведох я в банята,измих я,а тя веднага спря да плачка.Добре че няма още горни зъби,че тогава щеше да е лошо.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 23:13 от eva_merry

# 58
Lambrina здравей Grinning какво хубаво,българско име има сина ти!
Elena draganova,трябваш ми!Изчисти си кутията  Peace

Наминавам само да ви пожелая лека нощ и да ви кажа,че следващата тема ще е от мен  /ако може де/  вече с колажа Hug

# 59
Благодаря ви за отговорите за Euphorbium. Купих го, пък да видим дали ще има ефект.

helenblondy, това за работните дни ми е ясно. Имам предвид че за месец януари са ми платени по-малко пари за 21 работни дни от това което съм получавал за същите дни миналата година. Затова и писах, че среднодневното ми обезщетение е по-малко. Защото именно то се умножава по броя работни дни. Явно ще трябва да звъня в НОИ и да питам. Писна ми, не стига че чаках 2 месеца за превод, ами сега трябва и да се разправям с тях.

Lambrina  Hug добре дошла

Лека нощ момичета  newsm46

Общи условия

Активация на акаунт