Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

• 18 933
  • 279
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, не знаех, че днес Дари има имен ден Simple Smile от тук разбрах, но щом е така, нека да почерпя за нейно здраве Simple Smile Честито и на всички други именници! да са ни живи и здрави!

# 271
Честито на всички именници и специално на Дарина, Теди на Тодоран и Теди на hiksita!

Честито на всички месечинковци!

Лаленце ох, как ви завиждам за плуването. Така ми се иска и аз да водя Невена, тя пощурява от радост в банята, пък си представям ако се натопи цялата в басейна.

страх няма от нищо, да не казвам голяма дума.  Grinning

И днес сме месечинковци, но програмата не предвижда ниЩо особено. Евентуално ра3ходка следобед, времето пак е снежно...

Ясмина, а 3аЩо вие не стигате до басеина?

Перла, благодаря 3а информацията 3а снимките. Като копираШ линка пак ли не става? Не, не ходя сама с двамата, то и така си е лудница и двама човека си трябват 3а тая работа... Георг има пояс ама миналия път се преобърна по лице във водата Щото си е палавичък... ooooh!

# 272
Пролетната фея Браво на Поли!  Hug Липсвахте ни  Heart Eyes Hug Честита ви кола, да си я карате с кеф и безаварийно
И ние сме с голяма кола 7+1 място (даже 8 човека побира, че на третия ред е цяла седалка за 3-ма). Ама вие сте повече от нас и винаги трябва да монтирате седалка на третия ред, нали?

Не, при нас на първите два реда има по две седалки, а на третия е обща тройна седалка - става на легло. Ето една снимка, но на нея не е поставена едната седалка на втория ред (не можах да намеря снимка с всички седалки).  http://www.chrysler.com.sg/08grand_voyager/img/features/int/inc_main.jpg

За рождения ден на Поли мисля да организирам нещо в детски клуб, защото ще се съберят 9 дечица (с нея, де) - нашите 4 + 3 на братовчедка ми + 2 на братовчеда на мъжа ми и в къщи няма да мога да ги побера.   Laughing Още не съм избрала клубчето, но имам няколко идеи.

# 273
Здравейте и от нас! Hug
Днес Миленка ме изненада със ставане в 10 часа-това е хипер рано за нея #Crazy И най-накрая на дърти години показа къде е лампичката Mr. Green
Ози днес отново ми донесоха 4 порции харана #Cussing out Тея нормални ли са въобще-определено се отказвам от тях #2gunfire
Ваня М какво им е на десертите на Хер,че ще им досаждам,докато не се навият! А като съм гледала в сайта им десертите ми се виждат по-разнообразни от тези на Ози Peace Иначе мен точно това с бурканите ме спира многоооо Sick
Честито на всички празнуващи днес Hug

# 274
Здравейте от нас!  bouquet
Честито на всички именници !

# 275
Тук и да искам няма кои да ми донесе неЩо 3а ядене. Или бурканчета или а3 сама си готвя около 4 порции... Не 3наят хората Що е то детска кухня... ooooh!

# 276
Честито на Всички Именниици и Месечинки днес- да са живи и здрави!  Hug

Ние на РД-то изкарахме добре, Габа нещо ревеше само за мама и току се заиграе икато ме види че ме няма рев. Ще трябва да я социализирам малко  Wink

Иначе не я е страх от прахосмукачката и от пасатора, но виж на сушоара доста му се сърди Simple Smile

Днес ходихме до Ситито да си взимам уж кърмаческите блузки ама и попаднахме на много хубави намаления- ОФФ ТОПИК–ударих кьоравото с едни страхотни кецове на Пума който ми излязоха 55лв  Shocked  Но най-много ни накефи надписа на магазина отвън, ще ви пусна снимка да видите що за правопис що за чудо имат тез хора  hahaha

http://img11.imageshack.us/img11/215/dsc01112m.jpg

ПП- За буркнчеата на Хер бебе защо се притеснявате незнам? Никой не знае в друите кухни колко ги мият и с какво,  тук се  разчита на соствената съвест, защото знаеш че ако не си предадеш измити бурканчета може и да не получиш такива. Поне аз така мисля, затова винаги предавам идеално измити бурканчетата който съм използвала  Peace

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 19:35 от Aquariel

# 277
Честито на всички именици! Много здраве и късмет!

Днес ходихме до Ситито да си взимам уж кърмаческите блузки ама и попаднахме на много хубави намаления- ОФФ ТОПИК–ударих кьоравото с едни страхотни кецове на Пума който ми излязоха 55лв  Shocked  Но най-много ни накефи надписа на магазина отвън, ще ви пусна снимка да видите що за правопис що за чудо имат тез хора  hahaha

http://img11.imageshack.us/img11/215/dsc01112m.jpg

Shocked  Shocked  Shocked Ужас! Ееее, как може! Много се възмущавам от неграмотността, особено на подобни места!!!!

Как ме зариби с тея намаления...  ooooh!

# 278
На всички, които днес имате повод да празнувате, желая здраве, щастие и много успехи! 

Емма, тези дни само чета, не съм в настроение да пиша, защото Симон е болен. Когато се възстанови, надявам се това да е по-скоро Praynig, ще се активизирам.

Лека вечер пожелавам на всички! smile3524

# 279
За 100-тен път гледах филма "Плачът на слънцето" и този път не пропуснах да си порева яката на финала...особено когато майката се затича към детето си... smile3518 сълзите ми потекоха като река..буца ми заседна в гърлото!Като майка толкова по-различно усещам нещата!!!

Днес офъках сина с машинката и сега толкова ме е яд Rolling EyesАко има среща на 9-ти няма да му сваля шапката от главата...предупреждавам smile3516

Отивам да си лягам затова ви пускам Новата тема! дано ви се хареса Blush

Пълният списък с имена се крие зад думичката "134 майки ТУК сме се подредили...."
Направих и нова тема за РД на децата...линка го има на 1-ва стр. /Тема за поздрави/ Peace
Лека нощ момичета Hug

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 22:42 от *Сиска*

Общи условия

Активация на акаунт