Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

• 18 935
  • 279
  •   1
Отговори
# 225
И мен днес ме уважи НОИ-то newsm44 Направо не повярвах на очите си като видях смс-а - миналата седмица превод, днес пак - разработили са се тия хора. Сега се чудя с какво да се зарадвам в графата "... и Манго е хора" . newsm78
Не че съм валат от предния превод, ама пуста лакомия...........

# 226
А таткото и той ли взима newsm78 ?
hahaha Как ти хрумна hrisi? Аз съм за завиждане обаче, тъй като вземам детски за цели 3 броя  Crazy Mr. Green

Лелеее, как не ме е срам даже да си го помисля. Чак и таткото да взима. Ми правилно, за какво са му на него, нали той пИчели така или иначе Laughing Шегата на страна, просто нямам думи. Между другото във Франция, ако имаш три деца майката спокойно може да не работи до края на живота си, а отделно семейството се води за многодетно и се ползва от редица привилегии. Нищо лично за нашата мила страна, в която като си разхождам детето сред боклуците и ла.н.та и още повече като то иска да ги пипне и да си ги сложи в устата (боклуците, не онова второто), все повече обичам. Сори за негативизма и иронията Peace

Ласи, честито ти уважение:)

# 227
Здравейте.

Благодаря на всички за пожеланията към Дари.  Hug Hug Hug

# 228
Vanyivan, трябва да ти кажа, че кремчето на Биодерма действа безотказно! На Мартето личицето вече се изчисти, а съм я мазала вчера и днес по два пъти. ТАка че вече нямаме нужда от консултация с дерматолог  newsm44
Много ти благодаря, Ваня, за споделения опит!  Hug

Днес правих фрикасе с картофи и моркови на пара (ама туй за нас, още не ми стиска да й давам на Марта от нашата храна, защото не мога да готвя без подправки). Оставих малко морковчета и предложих на бебина...ей, голямо лапане падна. Като кученце, на което мяташ кокал беше, само обикаляше край мен, за да получи поредната хапка, а като свършваха в чинията парченцата, започваше да плаче (за пръв път се случва Марта да се разтройва от липсата на храна; по-скоро  е обратното). Накрая вадих от фрикасето моркови, измивах ги на мивката и пак лапане... Утре ще й приготвя отново.  И може да й го смеся с малко авокадо.

Ние пък не получаваме детски, защото двете ни преподавателски заплати надхвърлят всички вазможи граници, с други думи сме едно заможно семейство Simple Smile

# 229
И аз днес имам превод от НОИ за февруари и за 6 дни от януари. Simple Smile

# 230
Здравейте пак!
Дупето на Миленчето става все по-зле и утре сутринта лукарката ще дойде вкъщи Praynig
Иначе аз най-накрая днес се добрах до фризиора и си имам кичури и подстригана коса Mr. Green
Не знам какво да правя с кухнята на Миленка-Ози все повече развалят яденето,тя все повече отказва са яде,Хер бебе не искат да ми носят и вече не знам #Cussing out

# 231
Reina странно защо Хер бебе не искат да ти носят newsm78? И аз бях на ози и минах на хер мисля ,че е по-вкусно и разнообразно.
За детските мисля ,че не трябваше да се надхвърлят 200лв. на член от семейството.

# 232
  • Бургас
Добро утро Hug
Рейанка, дано се оправи Миленчето бързо Hug Да не е от кофти партида памперси newsm78, че нали и при нас така се получи и зарязах Либерото. Аз съм много доволна от бебешкия крем на Weleda и от Судокрем Peace
Честита месечинка на всички бебчовци днес   bouquet
От тази година доходите за детски са 350лв. на член от семейството, миналата година бяха 300лв. Peace

# 233

За детските мисля ,че не трябваше да се надхвърлят 200лв. на член от семейството.

По 35 лева са детски надбавки, които родителите ще получават за всяко дете през 2009 година, ако месечният доход на член от семейството е под 350 лева

# 234
Тодоранче страшно се зарадвах  Hug

отивам на конс. и после ще се отчитаме  Grinning

# 235
Здравейте и добро утро!
Лекарката туко що си тръгна-оказа се,че прегряваме Миленчето #Crazy Каза,че е адски топлокръвна и затова са всички пъпчици! Пита ме дали се поти-и тя се поти наистина,всяка сутрин е мокра! Каза,че беличките дечица със светли очи са много податливи към такива проблеми! Изписа ни едно лилаво нещо и Гентамицин Peace
Анели,и аз не мога да си обясня защо не искат да носят Хер бебе-имали много поръчки в района и не можело,а според мен като имат много поръчки тук е още по-лесно да доставят още една Peace
Ние ще ходим на музика за бебета-много се вълнувам дали ще и хареса Heart Eyes

# 236
  • В събота
Добро утро  bouquet Поздрав! (специално за всички, които харесват филма -  Peace)

Аз още нямам превод от НОИ  #2gunfire #Cussing out #Cussing out  Само детските ми преведоха миналата седица.

Момичета, сещате ли се, че за първи път ще празнуваме 8 март като майки  Laughing Ееех, още малко и като тръгнат хлапетата на градина ще почнем да получаваме ръчно изработени поздравителни картички със снимките им  Heart Eyes

Днес се очертава хубаво временце, май ще се скитори Mr. Green

# 237
Момичета,здравейте,не пиша често ,защото нямам много време откакто Стефи ходи и рови във всички шкафове и лудницата е пълна.Много се притеснявам за това отбиване,немога да я оставя на никой неиска да заспива без цица и е голям рев,вие как се справяте,дайте идеи Hug

# 238
Здравейте и добро утро!
Лекарката туко що си тръгна-оказа се,че прегряваме Миленчето #Crazy Каза,че е адски топлокръвна и затова са всички пъпчици! Пита ме дали се поти-и тя се поти наистина,всяка сутрин е мокра! Каза,че беличките дечица със светли очи са много податливи към такива проблеми! Изписа ни едно лилаво нещо и Гентамицин Peace
Анели,и аз не мога да си обясня защо не искат да носят Хер бебе-имали много поръчки в района и не можело,а според мен като имат много поръчки тук е още по-лесно да доставят още една Peace
Ние ще ходим на музика за бебета-много се вълнувам дали ще и хареса Heart Eyes
Реяна, не искам да те плаша,но аз от Гентамицина оглушах, просто исках да те предупредя. Верно,че при мен беше на инжекции,а при Миленка сигурно е мазило,но...

# 239
3дравейте мами,
на някои наистина ще им е 3а първи път да пра3нуват пра3ника на мама Simple Smile

А3 искам да ви питам, вашите бебенца страхуват ли се от прахосмукачката?
Наш Петерчо, толкова го е страх, че бяга, пъл3и де, като кученце и се крие. Не сме да се доближи.

Общи условия

Активация на акаунт