Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

• 18 935
  • 279
  •   1
Отговори
# 240
Перла, бебка я беше страх по едно време, но някакси мина. Беше я страх и от пасатора! Laughing Вече само го гледа умно. Mr. Green

Голд, кажи точно кое кремче на Weleda позваш? Аз мисля да взема лосион за тялото и нещо за лицето? Thinking

Сисе, сложих и аз снимка за колажа. Peace Hug

# 241
Здравейте всички!
Минавам да почерпя, че моето малко-голямо момченце днес става на 6!

http://i1.trekearth.com/photos/37212/sweets.jpg
 извинете, ама като линк го давам, че нещо не успявам по друг начин

# 242
Здравейте днес Габи става на 11 месеца и ви черпи с любимата си песничка http://vbox7.com/play:95c26dad

Бяхме и на консултация: отслабнала е с 500гр, педи чак се зарадва  Shocked каза че детето си регулирало теглото и след като съм спряла да я кърмя през деня и се движи като фурия из нас е нормално, било по-важно че е порастнала с 3см (77см Wink) и че си изяждала всичко от кухнята  newsm78 Аз малко се притесних а тя каза че всичко е наред, Габи била пИрфектна  Mr. Green  Каза да спирам вечерното кърмене и да и давам манжичка а кърма за десерт като я приспивам. За сега сутришното кърмене да си остане и ми каза също да продължавам Дюкана с пълна пара напред  Hug  А и вече сме на 1 капка Вигантол Wink

След това ходихме и накупихме подаръци за рожденния ден на брад'чедчето довечера, там Габи ще види и др си роднини и братовчеди за пъри път, дано не се криви а да се заиграе с тях  Simple Smile

Вчера поръчахме и бижуто-жабка за РД-то на Габи, много ми хареса, като е готово ще ви го покажа и на вас  Hug

ТеоиЛЕо честит ви рожденник да ви е живи и здрав и много щастлив!!!

Ми това е покрай нас, лек ден   bouquet

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 14:52 от Aquariel

# 243
Здравейте ви ,
 да взема да ви отговоря на въпросчетата дорде мога.
Перла Калина не я е страх от прахосмукачката и от пасатора,който бучи повече от нея,но това е поради изпробването му върху пръста ми и даже се подрусва като ги пусна,но пък я е страх от сешуара,и много ми е чудно с тая нейната буйна грива как ше я навивам да я суша след време,че сега не го правя. Peace
 Реянче бъзро оправяне на дупарата на Миленка. Hug
 Хриси-писи-за детските доколкото знам документи се попълват всяка година по едно и също време,за да се удостоверява промяната в дохода ако има такъв,документите се попълват в социалните ,където се падаш по постоянен адрес,тя Голди ти е написала че изискването е да е под 350лв дохода на член на семейството и аз доколкото си спомням миналата година дохода се делеше само на две(майката и бащата) а от тази година вече фигурира и третото лице,демек декларираният общ доход трябва да ви бъде под 1050лв,за който получаваш неизмеримо огромната сума от 35лв на месец,които и за едни обувки не стигат,ама това е поредния парадокс на абсурдистан -булгаристан. ooooh! (ако бъркам приемам поправки)
 Честита месечинка на  Габи .  bouquet Hug Heart Eyes
Честит рожден ден на голямото момче на теоилео,да ти е жив и здрав и много да ти помага   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Сокове давам като се сетя или ми попадне,давала съм и вече и купени,примерно капи. пие детето ако има кой да му дава.
 Айде стига съм ви тормозила .
 А и да ви питам един въпрос има ли такива който се греят на ток и горе долу какви са ви сметките на месец,питам защото на нас този месец ни дойде една огромна меко казано сума ,пет пъти гледах да не би да съм сбъркала и накрая свят ми се зави,щях да припадна честно ви казвам,близо 1000( плщс две предварителни вноски ),то вярно че тук сме на тая система на 3 месеца,ама е.аси майката,аз да не съм милионерка (тук друга псувня ми иде) ,ходихме да разпитваме и подаваме жалби за преизчисления и тн ,ама те докат ми приемат жалбата(заявление по новому- нова псувня) докато се задеистват ,то иде време да си я плащам.
 Чао ви за сега

# 244
Честита месечинка на Габи!

teoileo, да ти е жив и здрав рожденика!

didimorke, ние сме на ток и горе долу прилични суми плащахме. Но интересното е, че точно за най-студените месеци получихме най-странната сметка, аз мислех че ще имаме мноооооого за доплащане, оказа се че ЧЕЗ ще ни връщат  Thinking Още не се радвам, защото при изравняването на следващото тримесечие сигурно сметката ще е като вашата ако не и повече  #Crazy Какво са направили тия от ЧЕЗ не знам, ама и аз като теб авансово ми се иска да им тегля една няма да казвам какво.

Сокове отскоро започнах да и давам, много и харесват с изключение на някои. Главно купени давам.

Беше я страх много от прахосмукачкака, но малко по малко го преодоля този страх. Остава и от сешоара да спре да реве, че и аз се чудя как ще и суша косата по натам.

# 245
  • Бургас
Сисе, сколасах да ти пусна снимка на мейла Blush Ако не е подходяща, кажи да се повтарям Wink
teoileo, честит ти рожденик   bouquet
Дидка, винаги са се деляли парите на всички членове в семейството, не само на майката и бащата Peace Аз преди да сключа брак не взимах детски, защото доходът ми се делеше на 2 - за мен и Илчо, но като сключих брак вече взимат и дохода на мъжа ми и като родих подадох документи, делеше се на 4 вече и сега взимам за двамата Crazy
Лурдес, ето това е кремчето:
http://www.weleda.co.uk/products/name/calendula-nappy-change-cre … product_id/105009 - страшно съм доволна; скъпичко е, но определено си заслужава парите.
Дима сокове не пие Rolling Eyes и не се страхува засега от прахосмукачката, макар че моята е адски шумна, чак ме заболява глава като я пусна Tired
Дидка, ние сме на парно и ток, но предимно на ток, защото имаме някакъв проблем в системата за парното във входа и е адски слабо тази зима. Та, за януари платихме 380лв. ток. Щях да получа удар мъжът ми като ми каза Tired

# 246
Вчера бяхме на басеин 3а втори път. Емоцията е неповторима, то3и път не можех да ги удържа в детския басеин, 3аЩото стъпват и "ходят", неЩо, което оЩе не могат на сухо...

# 247
Привет, банда!

Ние днес направихме една 5 часова разходка с Боби и Елица - чудничко си изкарахме! Бебешорите се познават вече и си приказват като се видят, Боби и Емата въртят една свалка от няколко дена насам Laughing - пресягат се през количките и се галят по ръцете  loveuuu
По едно време дори успяхме да ги приспим и тримата едновременно, та майките им си откраднаха половин час, за да си пийнат кафенце на спокойствие и да си побъбрят на воля!

Tikvichka, ние днес явно сме на една вълна. Ако щещ вярвай, но сутринта се канех да пусна за поздравче точно тази песен, ама донесоха кухнята и се разсеях.

Aquaruel, Честита последна месечинка на Габи! Почвате обратното броене вече! Браво за добрите постижения на консултацията!

Честит рожденик на teoileo! Да расте здрав и много да ви радва!

Reiana, ти направо ме озадачи с твърдението, че Ози са развалили храната. Аз си мислех, че моето е злоядо, а то  newsm78 От понеделник сме на Хер бебе!
Аз също не бих мазала с гентамицин - няма да оглушее от мазилото, но има по нови и по удачни варианти. Ако искаш - пиши на ЛС!
Целувки на дупандата на Миленка! Кажи за музиката после!

Didimora, ние сме изцяло на ток и не сме от пестеливите, в смисъл че не се съобразявам дали е дневна или нощна тарифата и плащаме около 200лв месечно.

Lale32, не ви е скучно на вас! Твоите сладури страхотно се забавляват явно!

Целувки на всички!

# 248
ГолдHug

Мамчета, я кажете в колко часа ще правите партитата?? Сутринта или следобеда? Thinking

За малко да забравя.... Embarassed Embarassed Embarassed
Честита месечинка на Габи и честит рожденник на teoileo!!!  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 17:46 от ЛУРДЕС

# 249
 Здравейте! Ние сме с Т около 37,2-37,7. Ходихме на лекар, засега гърлото, гърдичките и ушите са чисти, но ни избива горният десен зъб и има вероятност Т да е от него  Praynig Има леко покашляне....ще видим събота и неделя докъде ще я докараме, дано не до спешното. След този обстрел от вируси от батко й е цяло чудо, че все още сме без АБ.

Дидиморке, последната ни сметка беше 223лв. Изцяло на ток сме - парно на ток, бойлер в банята и кухненското, пералня, сушилня /не простирам изобщо/ и пускам климатик вечер, когато къпем Лили. НО живеем в 60 квадрата, кооперацията е топлоизолирана. Обикновено плащаме по 100лв. през зимата. Тази последната сметка е почти двойна! #2gunfire

Теоилео, честит ви рожденник! Да ви е жив и здрав и щастлив!
Честито и на малката Габи! И приятно прекарване на рожденния ден!

# 250
Привет, банда!

Ние днес направихме една 5 часова разходка с Боби и Елица - чудничко си изкарахме! Бебешорите се познават вече и си приказват като се видят, Боби и Емата въртят една свалка от няколко дена насам Laughing - пресягат се през количките и се галят по ръцете  loveuuu
По едно време дори успяхме да ги приспим и тримата едновременно, та майките им си откраднаха половин час, за да си пийнат кафенце на спокойствие и да си побъбрят на воля!

Чудно беше!!!Дано имаме повече такива моменти!!!

Мамчета, аз днес отидох до кабинета на докторката с Боби за консултация и там имаше поне 10 деца, някои от които видимо болни и си тръгнах. Другата седмица пак ще отида - в края на смяната няма никой  Peace

Лале, браво за плуването - голям мерак имам аз да запиша Бобката на плуване  Hug

Боби днес беше за първи път на кухня (държавната), много, много му хареса. на обед си изяде почти цялото пиле с ориз и 1/2 от десерта кремче. А следобед другото кремче с 1/2 настъргана ябълка в него. Даже започна и да дъвче, аз малко се тревожех, как ще яде навън без да съм пасирала, обаче според мен кухнята е събразена с дъвкателните способности на децата и за мое огроно очудване той се справи без проблем. Много съм щастлива  Simple Smile

Лурдес, партито мисля в ранния следобед да го направя, тогава съм забелязала, че Боби е винаги буден, а и повечето му приятелчета също  Peace

Мен от НОИ-то съвсем ме забравиха, вече май всички се отчетоха, ама когато-тогава. Тъкмо няма да ги харча - спестяват вместо мен хората  Peace Че както съм си заплюла вече няколко магазина в квартала, ако имах и кинти, до сега само спомена за тях щеше да е останал  Laughing

Боби не се плаши нито от прахосмукачката, нито от сешоара - даже сешоара му е любим,като се суша го насочвам към него за малко и той умира от смях PeaceА пасатора като чуе много се кротва, защото знае, че правя Ам-ам.

# 251
Здравейте, ние тъкмо се прибрахме от разходка.

Честита 11-та месечинка на Габи!
Честит рожденник на teoileo!

Рerla Наско не го е изстрах от прахосмукачката,даже се смее и ми спира тока,просто дърпа кабела от контакта и се залива от смях. Simple Smile

Аз мисля нашето парти за р.д. да е следобед към 16ч.

# 252
  • Временно
Да е жив и здрав рожденика на teoileo!  bouquet

Сиана се страхува от пасатора ,от сешуара и от прахосмукачката.И то отскоро,преди това много им се забавляваше. Rolling Eyes
Сокове пие отскоро,преди не искаше.Сега обаче пие по много и всякакви - около 200-300мл на ден,като винаги ги разреждам 50:50 с вода.
За яденето - иска само сладко.Яде по 40-60гр. месно или зеленчуково,или рибно пюре и стиска уста и започва да клати глава като вижда лъжицата.Принудих се да я залъгвам - давам една лъжица плодово пюре,после зеленчуково.Имаме успех точно до първите няколко опита,след което започва и плодовото да не иска.Пробвах да и готвя и аз - пак същата работа - не повече от 60гр.Сутрин(около 10-11часа),независимо какво и давам(попара или каша)яде по-малко от 100гр.На обяда с мъка връзваме 120-150гр.Към 17-18 часа няма удържане - правя овесени ядки с АМ и плод или грис с АМ и плод или миксирам двете - изяжда към 200-250гр.Не мисля обаче че е прегладняла,а просто много й харесва.Останалите 2 хранения са АМ.
Днес си проверих картата - и аз имам превод за 2 месеца. Peace

Относно първия РД - само аз ли не съм толкова ентусиазирана. Rolling Eyes Мисля си,че тя е все още много мъничка,за да  разбира какво се случва
.

# 253
Здравейте мами Simple Smile
Перла, Дари много я е страх от прахосмукачката и от пасатора, а сигурно и от сешуара, но незнам, защото не ползвам.
Лурдес, нашето парти ще е следобяд към 3-4часа.

# 254
  • Бургас
Eва-Мери, не си само ти Mr. Green Очаквам с нетърпение партито вкъщи с бебетата от кварталната тайфа, но рожденият ден с роднините ме ужасява по много причини Tired Ако има лесно, изобщо няма да ги събирам, а ще мина да ги почерпя с уиски и бонбони, обаче никой не ме пита. Та, в тази връзка, роднините ще ги събера на ресторант за обяд, а бебетата вкъщи около 10.30-11 на следващия ден Peace
За тока - никога досега не бяхме минавали 200 - 250лв. за ток през зимата, а преди да вземем сушилнята плащахме максимум 180лв. В хола и трапезарията климатикът работи нон стоп, в детската пускаме духалка за по един-два часа вечер, когато се прибере Илчо от градина, в спалнята пускам електрическа печка при нужда, в кухнята нищо, най-много да отворя вратата към трапезарията, ако е много студено. Топлата вода ни е от Топлофикация. У нас най-много работят готварската печка, пералнята и сушилнята; апартаментът ни е 130кв.м., ама и ние не сме особено пестеливи Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт