Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

• 18 949
  • 279
  •   1
Отговори
# 210
Тифани за Стефи още не съм взимала храна ,но мисля другата седмица да го запиша . Всичките ми приятелки около мен взимат от държавната и са много доволни ,преди съм взимала за Сашко и беше много хубава ,не се чака носиш бурканчета и капачки както и документите в кухнята майка в 1-ви микрораион и си купуваш купони само трябва да разучиш къде ви е пункта в 6-ти .по 1 лев на ден е .

А кога ще започнеш да взимаш? От следващият месец ли?
Аз искам да започна от 15 април, кога трябва да подам документите?

# 211
Добър ден!

Ние днес за обяд ядохме пиле с гювеч.

Всяка вечер си мием главата с Джонсан-лилава капачка.
Всяка вечер и сутрин се мажем с Бочко-много съм доволна от него.

Сокчета не пие,но яде по 1-2 банана на ден и по 1 ябълка,режа я на тънки парчета и си ги гризка  Simple Smile

Стана вече месец сме без нощно хранене,но пак се буди по 100 пъти,но не от глад. Confused

# 212
И едно въпросче от мен: Давате ли сокове? Какви, по колко и кога?[/

Да, но не обича много. Ябълка, круша, грозде.

Сладка мама, Дари е превъзходна! Много е сладка, колко е пораснала само. Нашата априлско-януарска гордост! Mr. Green Hug  bouquet

Ясмина, и Лидия пие вода в яслата и вкъщи. Обича да пие детенце, давам й от чаша, но винаги слагам лигавник отдолу, че става мокра цялата. Laughing Аз също никога не ям без да пие вода, никога! Naughty

Сисе не съм се загубила чета си ви редовно ама не пиша ......преди бях напълно форумузависима след една доста мъчителна терапия вече не съм .  Peace

Пете, казвай тука рецептата, че има и други зависими!!!! Mr. Green Визирам себе си, де Whistling Mr. Green

# 213
Ако знаете к`ва простотия ми хрумна....  Каката преди няколко дни , явно чула дерзанията около отбиването на беба, даде идея- да и купим цицка  hahaha А сега Ивка грабна една кукла и взе да я дъвче и смуче и ми хрумна- да ида в някой секс-шоп та да и взема заместител на цоката  Joy

# 214

Сисе не съм се загубила чета си ви редовно ама не пиша ......преди бях напълно форумузависима след една доста мъчителна терапия вече не съм .  Peace

Пете, казвай тука рецептата, че има и други зависими!!!! Mr. Green Визирам себе си, де Whistling Mr. Green

ооооооооо много е трудно  ooooh! във всеки един момент в които исках да седна пред компютъра си казвах ......сега вместо да кисна пред компа мога да направя еди кво си  Thinking ти не прекаляващ чак толкова колкото аз преди  Embarassed
 но се радвам ,че сега не ставам с мисълта за форума  Rolling Eyes 

Ако знаете к`ва простотия ми хрумна....  Каката преди няколко дни , явно чула дерзанията около отбиването на беба, даде идея- да и купим цицка  hahaha А сега Ивка грабна една кукла и взе да я дъвче и смуче и ми хрумна- да ида в някой секс-шоп та да и взема заместител на цоката  Joy
хахаххахахаххахахахаххахаххахах  hahaha hahaha hahaha

# 215
Здравейте и от нас! Hug
Подсеченото на Миленка е все така кофти! Толкова разчитам на Мустелата-много се надявам да помогне все пак,ако не не знам -ще извадя тежката артилерия от лекарства #Crazy
Миленчето все по-добре се справя с ходенето и съм много щастлива! Освен това разбира все повече и повече,а моята любов някакси расте все повече и повече и тя! Не знам ако продължава така някой ден ще се пръсна от любов Hug
Сокчета пием на поразия-по 2-3 шишета пълни на ден! Обожава ги просто Hug Ние от абсолютно всички плодове,които се сетите! Peace
Имате ли някакви изменения след раждането-на мен косата ми става все по-къдрава-винаги ми е била чуплива ,а сега направо #Crazy И не ми се е махнала линията на корема още newsm78 Не говоря за измененията в килограмите Mr. Green

# 216
Здравейте и от мен.
Ние сокчета не пием още.Не съм му предлагала.
Аз имам изменения след раждането относно вкусовете-  Преди да забременея любимият ми аромат беше лавандула,а след като забременях и родих немога да понасям тази миризма  Sick.
Рейана,чета че имате проблеми с подсеченото дупе на Миленка.  Ние от родилния дом бяхме така,преди месец пак бяхме ужасно подсечени,даже и до кръв се е стигало.Нищо не ни помогна,освен едно кремче,което докторката изписа да ни го направят в аптеката.Златно е  Hug.Ако някой го интересува,имам снимана рецептата.

# 217
  • София
Момичета, някоя от вас получила ли си е майчинството за януари и февруари. Вече не знам какво става и кога да го чакам. Фалирах

# 218
Буренче, аз НЕ съм получила и положението също вече е доста критично. Счетоводителката днес каза, че е успяла да се свърже с НОИ и уж днес ми ги били превели, но до момента по сметката няма никойййййй  Twisted Evil (то не че голямата сума с тия мои болнични по време на бременността, ама друго си е да си имам парички поне за един козметик, кафенце и някоя друга дребна глезотийка)

А някой знае ли как стои въпроса с детските? (извинявам се, ако вече е коментирано). Питанката ми е имаме ли вече право (или отдавна имаме, но кой да се заинтересува), какви документи трябва, има ли значение семейния доход и колко парички са месечно? 50, 100  newsm78 Много благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 18:11 от hrisi-pisi

# 219
Сокове Даниел не пие,аз и не му давам!Направих няколко опита преди време с домашни и купени ,разредени,неразредени Naughty не ги и близна!
Пари от НОИ нямам от миналата година Crossing Arms За 2009-та са ми изплатили само 1 детски /35лв за януари/ туй то!!!Мойте са минималните,но това няма значение пак са си пари,особено сега като ми трябват за моя рожден ден,за този на Дани,за тоалети за кумуването ни ooooh! Да ги *** и в счетоводителите и в НОИ и ******* Ай,писна ми бе!!!
Хриси..кви 100лв бе...цели 35 лв. са ..да се чудиш де да ги изхарчиш Whistling
Цитат
Питанката ми е имаме ли вече право
това право го имаш от как се роди детето та чак докато стане пълнолетно Peace Ти не си ли подавала документи за детски,не получаваш ли заветните 35лв????Имат значение доходите на родителите,но не се сещам каква сума не трябваше да превишават на член от семейството newsm78 Да няма някаква промяна нещо???Преди 11 месеца беше така....

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 18:24 от *Сиска*

# 220
  • Бургас
Хелоу, аз се завърнах Hug
Утре ще съм първа писта със снимките за колажа, че днес ми е едно мързеливо Embarassed
За НОИ - аз имам превод днес за два месеца Sunglasses Така се зарадвах, че цял следобед си отварям справката за движения по сметката да се любувам на написаното Crazy
За рождения ден на Дима само като си помисля и ме заболява глава ooooh! Очертават се два празника - един с роднините и един на следващия ден по обяд с тайфата с бебета от квартала. Засега имаме намерение с роднините да сме на ресторант на 28-ми за обяд, за да не се побърквам от чистене и посрещане на гости през няколко часа. Най-близките ни роднини на първо четене са 20 души. Бабите вече взеха да мрънкосват защо на ресторант, а не вкъщи и пак всеки е с претенции къде, кога и как. Вече отказвам всякакъв коментар и само казвам, че ще бъдат поканени официално като вземем решение Mr. Green

# 221
  • София
Ох дано и ние като Goldie скоро да се любуваме на банковата си сметка  Praynig

# 222
Хмм Голди, начи има светлина в тунела  Hug

Мерси Сиска за разясненията  Hug  Ми не съм подавала документи за "голямата" сума Laughing, ама ще подам, все пак е нещо Peace.  Ама то това си е подигравка, поне 50 да бяха Confused. А таткото и той ли взима newsm78 ?

# 223
Здравейте.
От НОИ и аз имам превод днес за 2 месеца,а детските....ами не взимаме,че няма какво да ги правим толкова много пари  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.

Хмм Голди, начи има светлина в тунела  Hug

Мерси Сиска за разясненията  Hug  Ми не съм подавала документи за "голямата" сума Laughing, ама ще подам, все пак е нещо Peace.  Ама то това си е подигравка, поне 50 да бяха Confused. А таткото и той ли взима newsm78 ?
Един член на семейството взима детски-или майката или бащата.     

А да сте чували нещо за връщане на данъци за дете  newsm78

# 224
  • Варна
А таткото и той ли взима newsm78 ?
hahaha Как ти хрумна hrisi? Аз съм за завиждане обаче, тъй като вземам детски за цели 3 броя  Crazy Mr. Green

Имаше значение дохода на член от семейството, ние едва като станахме 5-ма попаднахме в тази категория.

И аз днес в справката по НОИ видях, че трябва да съм се опаричила, ама картата друго казва.  Crossing Arms  Thinking Сигурно още пътуват милинките ми парички.  Mr. Green

milisa връщането на данъци беше до миналата година, преди да въведат фиксирания ДОД.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт