Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

• 18 954
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
Тези от НОИ сега ще се скъсат да превеждат, само така  Mr. Green
И аз днес случайно влязох и гледам хоп, превоз и за месец февруари, ура  newsm44 но пак по-малко отколкото би трябвало  newsm12
И един час опити да се свържа с НОИ, най-накрая успях, жената каза явно има някаква грешка, сега ще дам случая за разглеждане, пък вие си чакайте превод за изравняване на липсващите суми. Дано само бързо го разгледат случая  Praynig

Тiffany, бързо да оздравяваш.
Сега като спомена се сетих, че и нашето единствено подсичане досега беше при смяна на памперса. reiana, да не би това наистина да е причината?  newsm78

# 181
Реянка, браво на Миленка! Hug
Алокация, направо супер е тоя град! Браво! Hug
Хелънче, Лидия отдавна си е показала рогцата. Ако нещо не иска да й давам в този момент, почва да се върти, да хвърля! Много нервно, бе! Shocked Crazy
Несинеси, не, не я мия всеки ден косата. Peace
Лидия прави: маха за чао, прави боц, раздава въздушни целувки, прави О-О-О с ръка на устата, танцува, ходи за 1 ръка, яде каквото докопа от земята. Mr. Green
Ние ще правим рождения ден вкъщи. Peace
Хриси, мажа си я след баня, но не всеки път. Ако е много кисела, директно я обличам. Simple Smile

# 182
  • Временно

Около нас .........нищо ново освен ,че живеем в блок пълен с разни неандерталци и вече повече от месец сигурно броя стълбите до 8-мия етаж и обратно и сме като зтворници в собствените си домове както и да е не е за разправяне трагично е .

cenitelkata,разбирам те перфектно. Hug В абсолютно същото положение сме и ние.Нямаме асансьор от почти 2 седмици,и ние също живеем на 8-ия етаж!Добре,че снощи мъжът ми не беше на работа и днес стана рано и ми помогна да излезем-свали количката,аз с детенце.После 2 пъти се качва-първо да кажи пазара,после слезна да прибере и количката.Но до неделя включително е на работа всяка вечер и колкото и хубаво да е времето разходка няма да видим! Tired

# 183

Около нас .........нищо ново освен ,че живеем в блок пълен с разни неандерталци и вече повече от месец сигурно броя стълбите до 8-мия етаж и обратно и сме като зтворници в собствените си домове както и да е не е за разправяне трагично е .

cenitelkata,разбирам те перфектно. Hug В абсолютно същото положение сме и ние.Нямаме асансьор от почти 2 седмици,и ние също живеем на 8-ия етаж!Добре,че снощи мъжът ми не беше на работа и днес стана рано и ми помогна да излезем-свали количката,аз с детенце.После 2 пъти се качва-първо да кажи пазара,после слезна да прибере и количката.Но до неделя включително е на работа всяка вечер и колкото и хубаво да е времето разходка няма да видим! Tired
Ние поне само детето сваляме ,че количката седи в колата и е по-лесно ама пак ми писна това е вече толкова време  Close

# 184
мерси на всички за отговорите    bouquet
cenitelkata   аз мисля,че всеки блок плаща месечен абонамент на фирма за поддръжка на асансьори, разпитай по входа, аз направо на тях им звъня, изобщо не чакам някой да се сети, че и ние сме на 8 етаж и често ни се случва.

Тiffany   брей, че неприятно, дано бързо да се оправиш, ако искаш звънни като излизаш в квартала, аз съм всеки ден по градинките.

Bibobibo една приятелка реши проблема с леглото като махна чекмeжетата и мъжът й проби нови дупки за рамката на матрака и го свалиха на долу   newsm78

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 18:57 от nesinesi

# 185
  • София
cenitelkata   аз мисля,че всеки блок плаща месечен абонамент на фирма за поддръжка на асансьори, разпитай по входа, аз направо на тях им звъня, изобщо не чакам някой да се сети, че и ние сме на 8 етаж и често ни се случва.

Аз като касиер на входа да се изкажа - Предполагам, че там е проблемът - или месечният абонамент не е платен, или асансьорът е повреден по-сериозно и ремонтът му изисква пари, с които входът не разполага.
Аз мразя и квартала, и нашия блок, и нашия вход, но едно му признавам - имаме магазини на входа (не частни), с чиито наем се издържаме. И за това кинти за ремонти винагии има, а не се налага да се ходи от врата на врата.

Това с махането на чекмеджето е супер идея  Peace Аз нямам този проблем, де... Нашето легло е прекалено дълбоко и ако се използваше щях да бъда спокойна Wink

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 22:50 от ВаняМ

# 186
Здравейте и от нас! Simple Smile

Ние днес за пръв път пуснахме Габи да ходи в парка за ръчичи де, не сама, но толкова и хареса, така се смееше Simple Smile Също я пускахме от пързалката като я придържаше баща и Simple Smile

Честито зъбче Бъни  Hug

Мием косата през ден, и я мажа само ако видя че е суха кожата и, иначе не. Педи ми каза че бебетата дишат през кожата си и не било хубаво да се мажат всеки ден или ако се мажат да е само по гънките.

Танзен ние ще празнуваме в Стз на домашно Simple Smile

Пете не си ме изгубила ти а аз, отдръпна се изведнъж без да знам и аз защо...както и да е, нали го изяснихме това Sad пък и не е много подходящо да го обсъждаме пред всики във форума и въобще във виртуалното пространство Simple Smile Дано ви пуснат скоро асансьора  Peace

Наистина децата са като попивателна, всеки ден Габи научава поне по 1-2 неща  Mr. Green  Сисе разбирам те напълно, аз съм същата  Embarassed

Тифани дано скоро оздравееш и никакви болести вече, то и лято идва  Hug Аз също изкарах докато бях бременна някаква кашлица и много помогна една бабешка рецепта- да си намажеш гърдите с мед- знам че е гадно и лепкаво но е много ефикасно. Стискам палци да се почувстваш като нова скоро  Hug

Лека вечер...

# 187
Здравейте от нас! Hug
Ние днес изкарахме един много приятен ден с Хриси и Марти(благодарим ви за хубавото прекарване) Peace
Мирка,само кажете кога и ще се уговорим! И паркчето ни е много хубаво Heart Eyes
Несинеси,мия и косичката всеки ден,защото и без това имам голям проблем с разресването и ако не я измия става ужас #Crazy
Никито , аз бях питала в няколко клубчета в центъра и казаха 700 лв само за наема #Crazy Тези 450 включват наема,тортата,детски менюта и всички плата за възрастните(пък и аз май поръчах много храна Embarassed) И ще сме към 30 човека #Crazy
Тифани,Бибобибо и аз днес вързах,че ще да е само от смяната на памперсите Sick Благодаря ви за съветите Heart Eyes
Аз отидох в аптеката и казах да ми дадат най-доброто за подсичане и категорично ми казаха Мустела Peace И кремчето е точно за вече подсечено дупе! Дано ни помогне Praynig

# 188
Тези от НОИ сега ще се скъсат да превеждат, само така  Mr. Green
И аз днес случайно влязох и гледам хоп, превоз и за месец февруари, ура  newsm44 но пак по-малко отколкото би трябвало  newsm12

Абе, моля ви се, кажете как влизате и къде, че вече де скъсах да проверявам по бабешки с картата в банкомата. На мен пък нищо не са ми превели, освен една сумичка за края на 315-те дни. Оттогава, си гриза ноктите и се умилквам като гладно циганче край милото. Пу, да му се невиди и на НОИ-то!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out(и на моята служба #Cussing out #Cussing out #Cussing out)

Ние също ще празнуваме по домашному, с бабите и дядите. Смятам, че първият рожден ден е най-вече празник за родителите.
От уменията, които изброявате, София прави само браво и чао, но когато е на кеф. Иначе пълзи и се придвижва придържайки се, инати се, ако и вземеш играчка. Нищо друго не прави. Мнооооооооооооооооооооооооооооооого трудно я приспивам вечер, напрааааво ми иде да вия от нерви. Особено, когато и милото е нощна, едното чаве реве в едната стая за приказка, а другото за цица, в другата стая Crazy
Ми това от мен, дано не ви досаждам вече, ама ако е така-ми не ме четете пък! Crossing Arms

# 189
Здравейте и от нас със Дари.

Много отдавна не съм писала,но нямам никакво време,защото имам комп само вечер когато пък цялото семейтво ме дърпа за нещо   и наистина колкото повече расте Дари толкова по-малковреме имам  Whistling ooooh!

Честита месечинка на Сискин Дани, както и на Павлина на Пролетната Фея, и на Оливия на ася20.

Сега да ви се отчетем.  

Дари вече ходи много добре.От време на време залита и пада на дупе,но след това се изправя и продължава.Проходи хубаво точно на 1г.1м на 17.02.(10м.и 8дни коригирана възраст) Също така се изправя без да се държи от клекнало и от седящо положение.

Много бавно и пробиват зъбите и досега има само два долу и един горе.В момента избива 2-рия горен и вече  2 седмици е с ужасна хрема и не можем да спим.Когато вадеше предишния, 1 месец беше така и 1-2 дни преди да избие сополите изведнъж изчезнаха.

Дари също може да :прави боц,маха за ЧАО,пляска с ръчички за браво ,танцува, ходи самостоятелно ,кляка,става,ходи подир батко си и му разваля игрите,протяга ръчички да я вземем,гушка ни,отваря вратите ако не  са плътно затворени, изпълнява команди като "дай","ела","гуши" и прави какви ли не бели (яде пантофи,пъзели ,пластелин и др.)И най новата и забавна игра е да отвори шкафа със дрехи и да го подреди.Разбирайте,че в него не остава нищо  ooooh!  А пък аз го нареждам най-малко по 5 пъти на ден.
И когато я оставя в кревата взема бибата с ръка и съвсем демонстративно я хвърля на земята и почва да пищи и да протяга ръце да я взема.Голяма е актриса Laughing
А и всички шкафове във кухнята ни вече са вързани #Crazy

Лека нощ.

# 190
teoileo, в сайта на НОИ ( www.noi.bg) в Справки има бутон "Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН", натискаш го, въвеждаш си ЕГН и Персонален идентификационен код, избираш годината и готово.  Simple Smile

# 191
  • Popovo
Добро утро   bouquet

# 192
  • Варна
Добро утро и благодаря за кафето!   bouquet

Сладка мама браво на Дари, тя е нашата гордост!  Heart Eyes Hug

Не знам дали от никненето на зъбчето, но вчера Невена категорично ми отказа всякаква твърда храна - карахме я само на кърма цял ден и цяла нощ. Иначе не е крива, весела и спокойна си е.  Thinking

teoileo Ехмея правилно ти го е обяснила. Трябва да имаш обаче този персонален идентификационен код. Ако не - подай молба да ти издадат.

И едно въпросче от мен: Давате ли сокове? Какви, по колко и кога?[/b]

П.С. Леле, Ехмея, сега видях в колко часа ти е поста?  Shocked Shocked Shocked

# 193
  • София
Добро утро и от мен  Hug

Като прочетох за Дарина, такива спомени ме връхлетяха...спомням си първите й снимки в кувьоза и смесените чувства на радост и страх, които изпитвахме. Толкова голямо момиче е станала...СЛАДКА МАМА, да ти е жива и здрава  Hug

Ясмина, аз сокове не давам.

# 194
Добро утро Simple Smile
Ние се сдобихме с ново зъбче-вече са 4 Simple Smile Освен това на разходката оня ден, докато пиехме кафенце, я бяхме пуснали да "ходи" от стол на стол, подпирайки се, и в един момент се пусна и направи 1-2 крачки, преди да падне, много мило ми стана  Heart Eyes все още обаче сме далече от прохождането.
Вчера пък на разходката пак я бях пуснала да седи права, държейки св за количката, така обиколихме количките на приятелчетата, като падна голям смях по едно време-гледаме Дари клекнала и рови усърдно в количката на едно приятелче-вади и прибира, абе не се спира, и по едно време докопала един отворен зрънчо и си похапва детето  Shocked Laughing Много беше весело! човек ще каже, че я държим гладна, то вярно, че аз постя..ама съм само аз Wink

Общи условия

Активация на акаунт