Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

• 18 963
  • 279
  •   1
Отговори
# 165
ЛУРДЕС,  Hug
Смятам, че е съвсем нормално да мога да споделям убежденията си както всеки от вас тук споделя своите.

несинеси, започнах да прескачам, не защото се страхувам да му изсуша косата, а просто защото често заспива докато се прибираме с колата и няма как да го будя.

Хелън, като гледам Елица и Аси ще са си лика-прилика

ЗА рожденните дни - вчера бяхме на такъв в новия Тон-Бонбон, където има и бебешка зала - е, на Аси много му хареса да пипа де що свари. Но май се отказах да сме в център, какво ще разбере той от цялата тази работа? Може би догодина. Така или иначе ще празнува с "наборите", но ще прескочим центъра. Друг някой ще празнува ли вкъщи? (гледам Сиска и те са за "домащен" рожден ден)

# 166

И един въпрос за лексикона : Всеки ден ли миете главата с шампоан? Защото аз така правя, но все си мисля, че й пресушавам трите косъма на главичката

nesinesi, всеки ден да. Педката ми обясни, че главата и косичката се цапат най-много през деня и били предрасъдъци това, че зимата да не се къпе всеки ден, косата през ден и подбни. Незнам обаче докога важи това newsm78 Аз пък се чудя докога се мажат след баня телцата  newsm78

Ласи, честито прохождане!

Хелънче -  Joy  Hug

Галка - много красиво в онова селце  Hug

Янче, остава за 2 ч. срещата, само плс ми прати на лични номера ти Hug

Марти пък се научи да си бута джипчето и да казва бууууууу  Heart Eyes Иначе и той вдига телефона и си го слага някъде около/по  главата Laughing  Вече и навън ходи стабилно, държа го само за качулката. В някаква фаза на сочене е и сочи всичко и иска да пипне. Носи разни неща. Иначе НЕ казва Чао и Браво. Станал е ужасен при опитите за заспиване през деня и си мисля да го пробвам вече само следобед да спи, пък дано до по-късно. И такива овнешки работи Simple Smile

# 167
  • Варна
хриси аз мажа с лосион през вечер, с крем Бочко - ако има нужда.

tanzen и ние ще празнуваме в домашна обстановка.  Peace

# 168
tanzen, и аз мисля рожденния ден на Кристи да е вкъщи. Още са малки за детски клубчета, няма да разберат нищо, нито ще могат да си играят. Ще поръчам храна от някоя фирма за кетъринг, ще поканя роднини и други бебоци и така.
Ясмина, честито ви зъбче!
Откакто стана студено къпя Кристи през ден. Уменията ни се ограничават до махане за чао, викане на мама, баба, дяда, тата. Но забелязах, че вика мама, когато иска да я взема и гушна или и се спи. Когато иска да играе вика тата. Мисля че казва смислено мама. А и разбира всичко, подава ми телефона като го поискам. Тези 2 мес., които остават до годинката ще претърпи бурно развитие.
А телцето не и го мажа вече след баня.

# 169
Ей, варненки, страхотна украса си имате отново! Много е красиво  Simple Smile

И ние ще празнуваме в домашна обстановка. Пък и ако по това време сме още в Ботевград, тук няма такива екстри като детски клубчета  Mr. Green

Косата не я къпем всяка вечер, може би 2-3 пъти в седмицата. Тялото също не го мажа всяка вечер, а дупето само ако ми се стори леко зачервено.

reiana , честито ви изправяне. И аз така се радвах като теб.
Но сега като се изправя и посред нощ като се събуди хич не ми е кеф. В тази връзка, много се ядосвам че не взехме по-високо креватче, отпред решетките и стигат до гърдичките, а тепърва ще расте още  #Crazy В момента мислим някакви варианти да обезопасим леглото  newsm78 Някакви идеи?

# 170
  • В събота
Здравейте,
аз не пиша често, ама от време на време се сещам  Mr. Green
Гледам уменията споделяте, да не изтърва и аз  Blush
Можем: маха за чао (дори само да си се приближил случайно до вратата), дава "боц", казва ба-ба, дя-дя, та-та, ка-ка, го-го, бе-бе, но най-много казва "айде" Laughing
Изпълнява командата "дай" Grinning Реши с четка баща си, дърпа му миглите, а на мен ми тика разни неща в устата.
Рингове нанизва доста отдавна, но и аз не очаквах да са за по-големи дечица. Даже вече минахме на редене на ето това влакче.
Последните ни любими занимания са да слага капачки всякакви по предназначение и да вади и слага разни неща в чанта.
В книжките посочва "къде е бау-бау, мяу, пи-пи" и т.н.  Даже се опитва да ме имитира - взима книжка или списание, сочи разни картинки и бърбори  Heart Eyes
Пляска за браво, опитва се да пее с мен с  "ъъ-ъ-ъъ-ъ", върти ръцете на "Хей ръчички" и "Балона се надува".
Не можем: да лази, ходи само на пръсти като я държа за ръчичките, не се изправя, не казва ма-ма. Не иска да гризка сама храна, въпреки шестте ни зъба.

Косата и аз мия с шампоан 2 пъти в седмицата.

Тук в Казанлък сме една стабилна компания мами с бебоци на близка възраст и от време на време си правим бебешки партита в студени дни, та и рожденните дни така ще правим - по къщите  Laughing Много весело се получава.

За подсичането: не винаги зачервяването около дупето и гениталиите е от подсичане. При нас например се получава от яденето на някои храни, най-вече от моркови. Е, все пак Ния имаше и АД (да чукна на дърво - май го израстнахме, телцето се изчисти преди около 2 месеца), но го имайте предвид. Познавам и други дечица, че даже едното момиченце е на 6 годинки и е със същия проблем и пак от храни. Минава си само, но понякога като е по-обострено за мое успокоение мажа с Локоид липокрем.

*Сиска*, естествено, че за всяка майка нейното гардже е най-рошаво  Heart Eyes Но да си призная Дани ми е любимец, че и на една дата сме родени  Hug

А сега да питам - ние ли сме първи в класацията за най-фино априлче с нашите 7980 г и 70 см? А иначе яде като за световно и суче като новородено  Blush

# 171
Здравейте и от мен!

Елица от няколко дни много се промени - не е това ангелче, което беше - пищи, огъва се като червей, прави мост назад - показва си овнешките рога де!!! Голям инат се очертава. Както аз казвам - урсуз!!! Пууу - взема й нещо (напр. калния ботуш от устата) - и тя - реееееев - почервенява и стиска юмруци! Бре!

Хелън това все едно за нас е писано Mr. Green
Tanzen и ние ще празнуваме рождения ден в домашна обстановка.
За нашите умения не са кой знае колко де казваме мама,баба,да да ,айде,брррр.Катери се по таборетките ,изправя се сам в леглото и хвърля всичко от него и голям кеф.Много обича да се гоним и крием,лази,прави боц,бърчи носа ,маха  с ръчичка за чао,подрежда ми гардероба, а види ли парцала за миене тогава става страшно  afwitch newsm28
Nesinesi главата я мием 2 пъти в седмицата ,а иначе всяка вечер сме в банята.Все още мажа с тоалетно мляко на бюбхен и мисля да продължа.Дупето го мажа всеки ден с крем бочко по-малко ако се зачерви мажа с един белгийски крем Inotyol и така досега не сме се подсичали.
Buni честито ви зъбче и на вас tooth
Кои останахме без зъбки освен нас newsm78

# 172
Здравейте всички  Hug липсвах ли на някой ?
първо да честитя всички празници дето съм пропуснала   bouquet
Честит 3-ти март на всички Българи !!!  bg
Честита баба марта !!! Честит имен ден на Марта на Тодоранчето .на Марти на Хриси Писи ,както и на всички други Мартинчовци и Мартинки !!!
Честит рожден ден на близнаците на мама Слончетка !!! bdbaloni
честито първо зъбче на Невенка !
честити ходещи краченца на Емма и Коско !!!
дано не пропускам нещо ...... Embarassed
и не на последно място ..........прошка мина ама аз искам да си я поискам и от вас Момичета ако някога с нещо съм наранила някой извинете ме и ми простете ,не е било умишлено !!!
Най-вече публично пред вас искам да се извиня на Акварел ,Мирка съжалявам за всичко ,най-вече че те изгубих като приятел !!!

Около нас .........нищо ново освен ,че живеем в блок пълен с разни неандерталци и вече повече от месец сигурно броя стълбите до 8-мия етаж и обратно и сме като зтворници в собствените си домове както и да е не е за разправяне трагично е . Иначе децата са добре ,ние също .
За рожденния ден най-вероятно ще е в къщи
лек и усмихнат ден от мен   bouquet

# 173
  • Варна
cenitelkata да не би да са ви спрели асансьора? Много е порастнал Стефи  Heart Eyes Hug

# 174
Аз пък се чудя докога се мажат след баня телцата  newsm78

Хриска ,Сашко е почти на 5 годинки и не съм спирала да го мажа ,ако пропусна много му се исушава кожата и съвсем логично самите ние след баня се мажем с хиляда неща коя за целулит коя за стрий ,коя ей така само да мирише на хубаво  Crazy Mr. Green
cenitelkata да не би да са ви спрели асансьора? Много е порастнал Стефи  Heart Eyes Hug
Да спряха го .Благодаря за Стефи   bouquet

# 175
  • София
Здравейте, момичета кокичета!

Честита месечинка на Сискин Дани, както и на Павлина на Пролетната Фея, и на Оливия на ася20.

Аз още нищо не съм мислила за РД-то и най-вероятно ще бъде в домашна обстановка.

Къпем младежа всеки ден, косата я мием през ден.

Момичета, има ли и други дечурлига, освен моето, които да не обичат да се возят в количка. Марти издържа мирен точно 15 минути, след което започва едно гърчене, придружено с кански писъци и всичко приключва веднага щом го сложа в кенгуруто. А той вече гони 10 килца, та не знам това още колко ще продължи и после как ще я караме.  Shocked

# 176
Пак аз..

Цитат
Момичета, има ли и други дечурлига, освен моето, които да не обичат да се возят в количка
Дани беше така докато не сменихме количката Peace Не,че те навивам сега да я сменяш,но на него старата наистина не му беше удобна и всеки ден аз бутах количка ,а с другата ръка го носех!От декември месец откакто я имаме новата не се е случвало да се гъне като червей Peace Е,случва се след 3-4 часова разходка да му писне да стои седнал,да мърмори и да иска да стане,но това е нормално. Можеш да пробваш да го повозиш в друга количка да видиш как ще е там Peace

Ние го къпем всяка вечер и го мажа с мляко за тяло,с крем за лице и с Бочко за дупето Peace
Тиквичка  Hug
cenitelkata защо спря да пишеш?На мен ми липсват постовете ти!

# 177
  • София
Сисе, това ни е трета количка и четвърта няма да купувам, или ще се научи да стои мирен, или ще марширува след нея..  Wink Hug

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 13:49 от doika

# 178
ЗДравейте ви ,не съм писала от иляда години,ама няма кога.
 Първо днес взеха че ми преведоха пари ноичовците-така че момичета я разгледайте саита или вие вече сте си ги взели.
 Иначе Калина е голямо рогато животно,знаете ли как ми се тръшка бееееее,аха нещо не съм и позволила или не съм и дала,майкоууу иде ми да и отвърта един,то е едно опъване ,едно ръмжене,все едно ми тропа с крака(не е познала хаха  Mr. Green) ,тежим около 8500 и сме 74 ,казвам около щото бяхме миналата седмица на преглед,подкараха ни и сополи но докторката каза че било от зъбите,дето ги чакаме. За уменията правим всичко това което изреждате горе долу,имитираме всичко и всички,кучета котки,кашляне ,кихане и други работи,даваме целувки, викаме всички кучета навън,даваме носа да го избършем,научихме се да слизаме от големия креват с краката надолу,не като преди с главата  лазим,,ходим, но за ръце или държейки се някъде,от няколко дни се отпуска и прави по една две крачки като отива до дадена цел или човек.
 За рождения ден ще го празнуваме в едно заведение,не детски клуб че то тук има само пенсионерски такъв,иначе с родата на ресторант.
 КОсата я мием през ден
 Айде толкова че се събудихме.

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 14:59 от didimora

# 179
Привет!

Нещо тези дни не ми се пише, но първо Цветомир беше болен, сега пък аз. И май работата става сериозна, защото от снощи започнаха да ме болят и гърдите....Ужасно е! Ако им е толкова лошо и на бебоците като са болни, ей сега ги разбирам  Embarassed Аз не мога да си стоя на краката, камо ли те. Пробвах какви ли не бабини лекове и мъжа ми ми купи някакви хомеопатични, които ставали за бременни, но файда не виждам, та сега чакам сестра ми да се прибере и аз да отида до личната, че ми минават едни черни мисли.....

И ние почти не пропускаме ден без да изкъпем Цветомир, но май започва да ми натежава и ще разреждам, че не винаги таткото е на линия да го разнася. А за мазането и аз скоро се питах до кога ли ще е  Rolling Eyes Айде ние сме жени и се мацотим, ама за момчетата....мъжа ми не се маже  Rolling Eyes
cenitelkata,  Hug Много кофти това с асансьора, има ли изгледи да се оправи.

За РД, май вече съм казвала, но мисля да е в новия дом и на два пъти, един с приятели и един с роднини.

reiana, ти нали беше споменала, че си сменила памперсите и си минала на Пуфис? Да не би да е от това подсеченото? Върни за няколо дни старите, при нас така стана като пробахме Хъджис. Иначе за малко зачервено мажа с Бочко, а ако е повече с Себа Мед - от него всичко минава!

И аз като Ванчето да похваля Бочко-то. Миналия ден се изпръсках с гореща мазнина по ръката...много се зачерви и намзах с Бочко. Мислех си, че ще станат мехури, но на сутрина нямаше и помен. Край на рекламата  Mr. Green

Уауу, то стана цял ферман.....  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт