Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

• 18 979
  • 279
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък сега ще пиша мнооооого, щото Иван гледа Елица отатък...
Честит рожден ден на близнаците на мама Слончетка!!!
Ласиии – ама Емата съвсем ли проходи??? Тя почти си ходеше де...Нищо, че се пльоска – нали върви...Браво, браво!!! Много е хубаво всичко!!! Миленак - ха честито и на вас! Аз пък се радвам на няколко дни на Елицата, че вече на всичко се изправя и пада по дупе (а не по глава на земята) – шарен свят – затова е толкова хубав!!!
Ясминка – честито ви зъбче – купи де що има царевици, пуканки и бели бодита, че (аз 1000 пъти пиша, ама..) – аз купих само бял чурпИгащник и сега имаме бели зъбки, ама криви и трудно избиват!!! Щото ме домързя царевица и пуканки да купувам. Хикс - ти коя от двете мацки си?
Несинеси – Ласи вече те е посъветвала на лични, но и аз да ти кажа, защото нали Елица беше с АД - АД рядко е локализиран само по бузките – много често се засягат и гънки (колена, глезени, лакът, китки) – или гръб, корем, гърди (корем и гърди по-често при себороичния) и първо се появяват пъпчици, а после може да се разрастне в различни обривни единици – при Елица ставаха като лишеи – много суха кожа, червена до вишнева, лъскава – абе ужас!!!...Не е като при вас, не е като при Ласи. Особено ако са пъпчици с гной, както Ласи ти е писала, явно е инфектиран дерматит – от каквото и да е естество е инфектирано и трябва да се лекува специфично! Така че по-скоро послушай Ласи, а не мамите с АД. А за дерматолог - на мен лично много ми помогна д-р Ангелова (май така беше) в мед. център Св. Пантелеймон! За подсичането - Елица онзи ден страхотно се беше подсякла и аз от разказите на Ласи купих един Дактакорт (ама е с кортикостероид - за мамите, които се страхуват) - веднамагически й мина - за 3-5 часа...Ансим - с бронхита при толкова малко детенце шега не бива...всичко си има смисъл и обяснение - и АБ, и кортикостероида - довери се на твоя лекар! Успех! Голди – дано всичко с баща ти е ОК!!!  Бибобибо – и Елицата се гъне като земен червей! Емма - една зимна приказка си ни пратила! Уелкъм ъгейн!
Елица от няколко дни много се промени - не е това ангелче, което беше - пищи, огъва се като червей, прави мост назад - показва си овнешките рога де!!! Голям инат се очертава. Както аз казвам - урсуз!!! Пууу - взема й нещо (напр. калния ботуш от устата) - и тя - реееееев - почервенява и стиска юмруци! Бре!
За уменията - от 3-4 дни Елица казва Га-Га-Га - и щото не казва мяу, бау и т.н. реших да я науча: "Как грачи гарвана" Joy hahaha Не че става, ама след като я попитам и пограча около 5 минути - почва и тя  hahaha Така че друго не знаем, ама грачим кът гарван...И се хили като тиквичка като я попитам! Ясмина - това със "Заспивай самичка" много ми хареса...как я научи? Wink Тази нощ пак беше малък кошмар за нас - от 4,13 до 6,00 - весели игри с Га-Га и извади оченцето на мама...
Целууууууууувкиииииииииииииииии, момичета! И благодаря!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

П.С. Ламбрина, извинявай, че съм объркала името ти! Това е всичко от мен!

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 20:17 от helenblondy

# 151
  • Варна
Хеленче, мила  Hug Heart Eyes Hug Joy Joy Joy От няколко дни ми е едно смотано, смърцъфръцано и никакво - затова и не съм писала от няколко дни, но с твоя пост просто ми покачи градуса на настроението неимоверно много  Hug Heart Eyes Hug Съжалявам миличка за неспането на малката - дано много скоро се поукроти малката принцеса и започне да спи сладичко и нейната мила майчица заедно с нея.  Hug

# 152
milenag , честито ви прохождане и на вас, брей и името си казва, браво  smile3501
helenblondy , а така, я давай Еличката по-често на Иван, че да се разписваш все така по много. Браво и на вас, га-га, чакай че си представих картинката и  Joy

Елица от няколко дни много се промени - не е това ангелче, което беше - пищи, огъва се като червей, прави мост назад - показва си овнешките рога де!!! Голям инат се очертава. Както аз казвам - урсуз!!! Пууу - взема й нещо (напр. калния ботуш от устата) - и тя - реееееев - почервенява и стиска юмруци! Бре!

А ето това все едно за Дари съм го писала, ей от рано си показаха рогата  Whistling
А като чета това което си писала на Несинеси за обривчето, май и при Дари ще се окаже че не е АД.

А сега да ви се оплача моето "ангелче" как на 2 пъти ми разкървави носа. Както си играем и бърка с пръс в носа ми, и теква кръв, ама мноооооооого кръв. Снощи като ми тръгна тая ми ти кръв, и аз като се гътнах на земята, а това ме гледа и ми се хили. Що ли не се снимах, да ви покажа как ме беше подредила  ooooh!

Не ми вървеше весело празникът, докато детето не изяде сапуна (добре, че навреме спасих малко, за къпането довечера). Мааалко се притесних, но доки каза, че нямало проблем. Сега чакам да видя мехурчета, като вземе за хълца.

Joy Joy Joy То не е смешно, ама с тези мехурчета ме разби. Е как така изяде сапуна бе  newsm78 Мали тия деца ще ни разбият просто.

Гергина, дано да се разминете с възможно най-леката и безболезнена процедура за зъбчето.

Хайде и аз да се изкажа за уменията на Дари и спирам, че направо се улях, някой да ми вземе думата (клавиатурата). Дари може да казва чао, здравей, да показва колко голяма ще порасне, на колко годинки ще стане, показва доста предмети с пръст, хора, казва па-па като я питаш как казва патенцето, думички знае само ам-ам и айде, това са по-смислените, иначе разните му там случайни словосъчетания няма да ги изброявам, пляска на браво, подава нещо като и кажеш дай, и това е, друго не се сещам. Много хубаво че започнахте да изброявате различни умения, защото така ми давате идеи какво да я уча. То детето не ги може някои неща, защото няма кой да се сети да я научи  Mr. Green

Хайде, отивам да гледам Забранена любов, и после лягам, защото това мойто пак стана ранобудно, от 5.30-6ч. изпива си млякото и после започват едни игри, едни салта по леглото, а на мен ми се спииииииииииииииии
Хайде лека и мека  smile3524

# 153
Vanyivan, molq te izchisti si kutijata!

# 154
Умишлено не ви честитя баба Марта, защото не я празнуваме, нито носим мартеници. Не вярвам в този езически обичай, колкото и "български" да е. Аз вярвам, че благоденствието и здравето идват от Бога, два конеца няма да ми помогнат особено.

Танцен, извинявай, моите почитания към тебе, ама вече малко в повече ми идват непрекъснатите поучения дето струят от постовете ти... Аз лично слагам мартеница само за 1-2 дена, колкото да уважа хората, които са ми ги пратили по пощата от България и т.н. Не е толкова страшно да сме някакви езичници, които гасят въглени във вода, усукват се с бели и червени конци и т.н. Къде повече, къде по-малко...

# 155
Тодоранче, изчистих си кутията и ще чакам Лс, само че си лягам и ще ти отоговоря утре най-рано.

# 156
  • Варна
Влизам само да честитя със закъснение Баба Марта на всички и да ви споделя хубавата гледка от днешната ни разходка. Във Варна имаше няколко такива дървета, много са красиви на живо. За съжаление успях да снимам най кофтито поради липса на клони от всички, но само него имах възможност, другите ги видях от колата:

# 157
Здравейте момичета от нас! Hug
Миленчето днес за първи път се изправи сама в кошарата newsm44 Много съм щастлива,най-вече,защото започна да мрънка по-малко Mr. Green Преди се дразнеше,че не може и мрънкаше #Crazy
Днес пак бяхме в клубчето и тя се забавляваше страхотно! И както РД-то и щеше да е вкъщи,изведнъж реших да е там! Много ми харесва-предлагат страхотни забавления за децата и с торта,храни,забавления и всичко ми излезе 450 лв,което е доста по-малко в сравнение с другите клубчета,в които питах! Много съм доволна smile3501
Ласси,честито ти прохождане на Емата-аз нещо грешно съм прочела поста ти-разбрах,че мислиш,че ще е проходила до РД-то! Ха честито newsm51
Подсичането на Миленчето е все по-зле и нямам обяснение защо въобще се получи,камо ли защо не минава! Днес вече е до кръв #Crazy Sick

# 158
Здравейте и от нас!

Ние днес водихме Габи за пръв път в зоопарка и много и хареса- голямо говорене падна  Mr. Green

Алоказия направо ви завиждам за Варната- винаги е украсена, винаги е страхотна, най-хубавият град в БГ  Hug Hug Hug Все си мисля че или Варна или В.Търново са много по-достойни столици за родината ни.

Реянче ще се уговорим задължително и ще поsетим и вашето клубче  Hug За Миленка незнам какво да ти кажа, ако мислиш че се влошава по-добре звънни на онази лекарка която каза че ти е харесала. Дано се оправи скоро малката  Praynig

[/b][/color]
Еленче това все едно аз съм го писала за Габито, 1:1 е  Joy hahaha

Иначе и тя се научи да показва с поглед куклата си и да казва "па-па" на патето. И прави едно много интересно нещо- балончета с уста  Joy Събира нарочно слюнка и почва да прави като рибка и си прави балончета сама и се хили. Много е сладка ви казвам, ще я снимам тези дни  hahaha Също почна да ми прави прически и да ми слага фибичките на косата, може и фризоьрка да стане ...знае ли се  newsm78

Айде лека и от мен че стана ферман  Embarassed

ПП-Нали си имаме едно братовчедче което е с 1 месец точно по-голямо от нас и сме канени на първото парти в детски клуб на 6ти март  Heart Eyes. Много се зарадвах на поканата Simple Smile

# 159

helenblondy мерси   bouquet
Алоказия много е идейно дървото създава настроение и аз съм голям фен на Варна, то сигурно защото учих 5 години там де,  както се казва "ах морето"...

Аз да ви кажа почивните дни ги изкарах в търсене на клуб за рождения ден на Йони, обиколих половин София и никаква работа не свърших  ако имате идеи за хубаво клубче с голям капацитет, че ще каня родата и приятелите заедно свиркайте!

И един въпрос за лексикона : Всеки ден ли миете главата с шампоан? Защото аз така правя, но все си мисля, че й пресушавам трите косъма на главичката

# 160

Алоказия направо ви завиждам за Варната- винаги е украсена, винаги е страхотна, най-хубавият град в БГ  Hug Hug Hug Все си мисля че или Варна или В.Търново са много по-достойни столици за родината ни.

[/b]
  bowuu bowuuМного миличко ми стана, нищо, че съм родом от Ямбол ( Mr. Green) Но ако поживееш в Търново, забравяш за чара му, само проблемите му ти се навират в очите.
П.п. И моето голямо детенце има рожден ден на 6.03. Ей, растат си децата, а пък ние-не.

# 161

Хайде Добро ви утро!
Съжалявам, че тези дни не съм ви сервирала кафе, ама нямаше как... Изкарахме едни мноооого напрегнати почивни дни. Батко ни го тръшна грипа. Разделих децата в две отделни стаи. Надявам се да съм "спасила" Цвета-та. Междувремено ходихме и до Бургас, и Goldie, точно в този магазин Синди ходих...ми нищо не ми грабна окото. Апропо, надявам се баща ти да се оправи, по скоро.
Така, и ние отпадаме от класацията за най-късно озъбено бебе. И ние "пробихме" на 1-ви март.
А, и аз ще питам нещо за миенето на коси: Аз мия косата на Цвета през ден, но се омазнява доста бързо. Защо ли е така?
Хайде, хубав и усмихнат ден от нас!!!  Hug  bouquet

# 162
  • Варна
Добро утро!

Aquariel мерси за хубавите думи за нашия град  Heart Eyes

helenblondy моята Невена също нещо започна да изразява претенции - преди само се хилеше като ряпа, ама сега само да се опиташ да й вземеш съкровището, дето си го е докопала, се почват едни сърдити викове или което е още по-лошо - прави "онази физиономия" (както казва Ели) - демек натъжена и полуразплакана, с което цели да се смилиш над нея и да я оставиш да си прави, каквото е наумила. Обаче аз съм гранит - "онази физиономия" действа безотказно само при баща й.  hahaha

Аууу, и добре, че ме подсети за белите дрешки.  Hug Ще бързам, докато зъбчо не е почнал да чука на лъжичката.

nesinesi всяка вечер я къпем Невена с бебешки гел на Бюбхен, няма проблеми.  Peace

Byni честито зъбче и на вас!

# 163
Здравейте,
Дари само казва чао и здрасти, и то не винаги, и говори много..ама и ние не я учим много-много на номера:)
Реяна, и аз съм харесала едно клубче до нас за РД, мисля, че ще им е забавно с толкова играчки на децата. Не е ли много скъпо това клубче, аз около нас разпитах-все по-евтини са, но можеби ти ще каниш много хора и за това.
Теоилео, и Дари похапна сапун  Laughing И даже имаше един период я бяхме научили да я питаме"ти ли изяде сапуна?", а тя крещи да, да Simple Smile много весело беше.
Днес е моя ден т.е. нали в началото на месеца жените си намислят един ден-е аз си намислих днес-такава ще съм през годината, каквото е времето.

# 164
Добро утро!

Бъни     bouquet за кафето
До скоро всяка вечер му миех косата,но вече през ден..не се омазнява Peace
Аз няма да изброявам какви умения има Даниел /ей така,нарочно Whistling/...само ще кажа,че малкия попива като гъба,само да има кой да го учи на разни неща...затова се радвам когато вие споделяте,а аз да крада идеите ви Mr. Green
И при нас имаше период на инатлъци,но май отмина...сега е един енергичен,игрив и постоянно усмихнат...търси ме да си играем ,като предпочита на криеница-той зад единия край на дивана,аз зад другия или на гоненка...аз "уж" бягам,а той ме хваща!Много си го обичам моето дете..и простете ако понякога ви дразня с това,че го хваля с това,онова..но нали си е мой...той си ми е Най! Heart Eyes Надявам се някой да е разбрал за какво говоря...
За РД на Дани исках да е в някой детски клуб,но малко са тези в които не се пуши и са подходящи за деца на годинка..май ще сме си в нас Thinking
Днес става на 11 месеца моя син...започваме обратното броене Grinning

Нали обещах следващата тема да е от мен и колажа да направя...бях ви казала срок до 6 март за качване на снимки,но тъй като сме само на 11стр. предлагам да качвате снимки докато темата не стане на...18стр. например Peace Интереса към колажа не е толкова голям,колкото очаквах,но...каквото,такова Grinning

Общи условия

Активация на акаунт