Честит рожден ден на близнаците на мама Слончетка!!!
Ласиии – ама Емата съвсем ли проходи??? Тя почти си ходеше де...Нищо, че се пльоска – нали върви...Браво, браво!!! Много е хубаво всичко!!! Миленак - ха честито и на вас! Аз пък се радвам на няколко дни на Елицата, че вече на всичко се изправя и пада по дупе (а не по глава на земята) – шарен свят – затова е толкова хубав!!!
Ясминка – честито ви зъбче – купи де що има царевици, пуканки и бели бодита, че (аз 1000 пъти пиша, ама..) – аз купих само бял чурпИгащник и сега имаме бели зъбки, ама криви и трудно избиват!!! Щото ме домързя царевица и пуканки да купувам. Хикс - ти коя от двете мацки си?
Несинеси – Ласи вече те е посъветвала на лични, но и аз да ти кажа, защото нали Елица беше с АД - АД рядко е локализиран само по бузките – много често се засягат и гънки (колена, глезени, лакът, китки) – или гръб, корем, гърди (корем и гърди по-често при себороичния) и първо се появяват пъпчици, а после може да се разрастне в различни обривни единици – при Елица ставаха като лишеи – много суха кожа, червена до вишнева, лъскава – абе ужас!!!...Не е като при вас, не е като при Ласи. Особено ако са пъпчици с гной, както Ласи ти е писала, явно е инфектиран дерматит – от каквото и да е естество е инфектирано и трябва да се лекува специфично! Така че по-скоро послушай Ласи, а не мамите с АД. А за дерматолог - на мен лично много ми помогна д-р Ангелова (май така беше) в мед. център Св. Пантелеймон! За подсичането - Елица онзи ден страхотно се беше подсякла и аз от разказите на Ласи купих един Дактакорт (ама е с кортикостероид - за мамите, които се страхуват) - веднамагически й мина - за 3-5 часа...Ансим - с бронхита при толкова малко детенце шега не бива...всичко си има смисъл и обяснение - и АБ, и кортикостероида - довери се на твоя лекар! Успех! Голди – дано всичко с баща ти е ОК!!! Бибобибо – и Елицата се гъне като земен червей! Емма - една зимна приказка си ни пратила! Уелкъм ъгейн!
Елица от няколко дни много се промени - не е това ангелче, което беше - пищи, огъва се като червей, прави мост назад - показва си овнешките рога де!!! Голям инат се очертава. Както аз казвам - урсуз!!! Пууу - взема й нещо (напр. калния ботуш от устата) - и тя - реееееев - почервенява и стиска юмруци! Бре!
За уменията - от 3-4 дни Елица казва Га-Га-Га - и щото не казва мяу, бау и т.н. реших да я науча: "Как грачи гарвана"

Целууууууууувкиииииииииииииииии, момичета! И благодаря!!!!

П.С. Ламбрина, извинявай, че съм объркала името ти! Това е всичко от мен!