Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

• 18 961
  • 279
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Добро утро и ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!  bg

Емма добре сте се завърнали  Hug Като каза "откачалка" почти се сетих за коя форумка става на въпрос, ама ще си затрая  Mr. Green hahaha А пък Сумо наистина става все по-хубав и по-хубав, пу-пу да не му е уроки.  Heart Eyes

При бронхита въобще не е задължително да има температура. Моята голяма дъщеря ги караше така - без температура, без промяна в държанието, нищо особено - с изключение на кашлицата. Така, че винаги като има кашлица или затруднения в дишането - на лекар!  Ansim При  голямата щерка винаги сме лекували бронхитите без антибиотици, но може би защото при нея бяха на алергична или вирусна основа. За толкова малко детенце бих се доверила изцяло на педиатъра.  Peace

за подсичане винаи сме използвали Бочко, но пък и при Невена не се е получавало силно подсичане - като видя леко зачервяване и мацвам с кремчето.

# 136
Честит Празник!

Емма, добре завърнали се. Хи хи, и аз съм почти сигурна коя е "откачалката", ама хайде и аз ще мълча  Mr. Green

reiana, за подсичането ще дам още един глас за Бейби тан  Peace

ansim, бързо да се оправя Симон.

# 137
Честит празник!!!

Днес моето момченце прави 11 месеца! И по тоя повод кафето е от мен, гарнирано с малко Бейлисче  Wink

Емма  Embarassed

И за малко сутрешно настрение малко селска поезия, която лично на мен ми носи много положителни емоции.   Laughing  Дано и при вас е така  Wink

Фешън
Ногу изтърван народ 
щъка пу навънка.
Сички ф модно ублекло,
фешън, та чак дрънка.

Аз са чуфствам демоде
с таз забрадка пъстра,
със престилка под кол’не,
с пафтити на кръста...

И мий жега с тоз сукман,
с гумен’ти галоши...
Мисла време мий таман
фешън да са носа.

Хеле квату съм тръстика
опнату ш’ми мяза.
Със сапун ши са натикам
най-подир ши вляза

ф потник рязан, деколтиран
тъйцък изобилно,
чи йерген кат ма фиксира
да му стани усилну.

И пола ши си надяна
малку по-надол ут кръста..
Малеей, момък ку ма фани...
(чакай са прекръста)

И на токчета шса кАча
тъй без пудгутофка,
чи срид селу кат закрача,
с най-ербап пуходка...

Шса гримосам ду ушити,
тъй ши са маскирам,
чи нивестити, момити
ут завист да умиргат.

Ши съм фешън абцилютну,
тука спор да няма.
Шса скупосам, чи кат хукна –
право на мегдана!
Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 15:39 от hiksita

# 138
  • София
Честит празник на всички !

Аз имах съмнения коя е "откачалката" на Емма, но понеже Хикси си призна без бой, че не е тя, значи остава Стефинка.
Познах ли  newsm78

Лек ден и здрави деца  Hug

# 139
честит празник на всички!
Много ви благодаря за отговорите. Hug

# 140
Уф, изтрих си поста!  #2gunfire

С две думи:
Честито зъбче на Невена!
Честито на Ласи, че си има проходило момиче!
Ема,
добре се завърнала! (поне пръц не може да не прави синът ти)
Голди, много хубав пуловер! И как намираш време за всичко - кулинарстване, ръкоделие и две деца да гледаш....

Ваня, моля те, напиши кое точно е кремчето на Биодерма. Обривът на Мартето досущ мяза на описаното от теб и Алокация. Аз мазах с Нахткерцен балсам и с колд крема на Мустела, но не се оправи. Сподели и при кой доктор го води Бобката, ако предпочиташ и на лични.

Момичета, честит празник!

# 141
Честит национален празник!!!!

bg

# 142
Здравейтеееее!!!  Hug
ЧЕСТИТ НИ 3-ТИ МАРТ!   bg
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБОЦИ! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ!  Hug
Ламбрина  red bash  af
Ласи честито ви прохождане   Tada ИСКАМЕ СНИМКИИИИИ!!!
И ние се повърнахме от едно кратко, но релаксиращо и забавно пътуване с голяма и весела компания  travel Мама и тати изкупонясаха яко с тайфата, Алекси овърша кръчмата ходейки, лазейки, умря от кеф и забавление с двама по-големи батковци, абе всичко си беше просто пИрфектно  Crazy
Бяхме на г...за на географията, в едно много малко селце в родопите, наречено Косово  Shocked... ей тук http://www.selokosovo.com/?p=house1&language=bg
Цунки-гунки по сладките муцунки!  Heart Eyes

# 143
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!!!
ЧЕСТИТ  3-ТИ МАРТ !!!

Честит първи рожден ден на близначетата на slonchetka !

Наш Косьо е малко по-добре. Избиха и двата горни зъба , най-накрая ( след 3-месечно чакане ).

Той днес се отпусна да ходи повече - по 2 метра минава сам.Скоро ще правим прощъпулник  newsm44 newsm44
Прави боц , пляска с ръце за браво и даже си казва името , т.е.Коско.

Приятен ден и всички болнични веднамагически да оздравяват.

А , щях да забравя .  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle beer beer3  Днес ставаме на 11 месеца .

# 144
Здравейте,
честит национален празник! Нека имате духовна свобода преди всичко, другото е гола вода.  Mr. Green

Умишлено не ви честитя баба Марта, защото не я празнуваме, нито носим мартеници. Не вярвам в този езически обичай, колкото и "български" да е. Аз вярвам, че благоденствието и здравето идват от Бога, два конеца няма да ми помогнат особено.

По въпросите:
ансим, и Аси като Бобката направи бронхит и с инхалации се повлия чудесно - правихме ги в къщи. Освен Вентолин слагах дексометазон и физиологичен разтвор в изпарителя. Раздвам се,ч е мина без антибиотици, дано и твоя бебчо скоро се възстанови.

Това е за сега от нас,
цунки

# 145
Само на бързо се включвам за кремчето на Боби - "BIODERMA", ABCderm peri-oral. За раздранения около устата е, но аз мазах и нослето почти под очето и там имаше пъпки.
Водихме го при д-р Дафинка Христева от МЦ "Детско Здраве".

Айде довечера пак ще пиша.

# 146
 Здравейте и от нас момичета!  Hug

Честита Баба Марта и Честит 3-ти март!!!

Ясмина, честито ви зъбче!  Heart Eyes

Ласи, честито ти проходило момиче.  Hug Heart Eyes milenag, честито и на вас.

Lambrina, що не продължиш да ни четеш като гост? red newsm29

На Кръсти май продължава да му расте този зъб.  Sad Много ме е страх, ако трябва да му го извадят следващия месец. Вече го и усещам и докато го кърмя  Confused

# 147
Аааа, за малко да забравя - честито прохождане на Ема-Мария! Честито зъбче на Невена и Коско!  Hug

# 148
Честит национален празник!

Благодаря за поздравленията по случай ходенето на Ема! Ще гледам да кача някое клипче в сайта. Е, не става още за участник в маратон, прави по 10тина крачки сама, после допълзява до целта и пак отначало, като я държа за ръка си ходи стабилно, а не се гъне като печен праз.
От уменията:
1. Не изпълнява:
-"боц" щото никой в къщи не я кара (момичетата в парка установиха, че го можела за моя най-голяма изненада Shocked),
- не показва лампата (по гореизтъкнатата причина)
- не казва "мама" Naughty
- не си казва името
2. Изпълнява:
 - казва "тата", баба, дада, "кая-кая", "па-па: гррррррр и други подобни звуци
- показва колко голяма ще стане,
- изпълнява команди "не там", "дай на мама" (и като и кажа мерсииииии пада голям смях), " гушни мама, прасчо, патето", " вземи"(заповядай също много ни развеселява Laughing), " пусни телевизора", "ела тук"...
- от Елица се научи да пляска с ръце за браво
Стига толкоз хвалби, че ще взема да я секна Laughing

# 149
Охоо, компания!
Не ми вървеше весело празникът, докато детето не изяде сапуна (добре, че навреме спасих малко, за къпането довечера). Мааалко се притесних, но доки каза, че нямало проблем. Сега чакам да видя мехурчета, като вземе за хълца.
Емма Hug, ако не си си намерила призванието, ти казвам, фащай... химикала навреме. Тоз разказвачески талант не го похабявай!!!

Честито прохождане на Ема- Мария и месечинки на СтефитУ (в тон с поемата на майка му).

Общи условия

Активация на акаунт