И аз като ЛОРИНИ спя с малкия,то няма и с кой друг де и го кърмя денонощтно през 2-3 часа,ама издържам някакси.За 24 часа ми се събират около 4 часа сън само. Да не ме чуе дявола коликите почти изчезнаха,има само едно напъване без плач ,докато си изпръцка газовете и после е щастлив.
Крустите обаче са отвратителни,едни такива твърди,за съжаление тук нямам мас да ги намажа,веднъж ги мазах със зехтин,ама не ми се видя да има ефект.
Под гушката имаше обрив от запарено,много гадно червено и на плюски и да ви кажа как ги излекувах.Свекърва ми миналата година беше пратила крем МЕДИКО ИДЕАЛ за кожни раздразнения крема е от едно време ,но го има още по магазините,намазах го и му изчезна.Сега мажа профилактично.
Копривкееееее, хайде завръщай се вече,че децата проговориха и проходиха,докато се завърнеш при нас.
Някой да вземе да пише на тази жена,че се притеснявам вече за нея
.

На тези, които споменават нещо от сорта на 3 часа рев и нагоре може и малко да им се стори
според него. И тъй като редовно се справям сама с къпане, лягане и т.н. вечер, и след като Дария е събудена порядъчно, досега ми беше по - лесно да я сложа в шезлнга и да почвам къпане на големия... Уфф, и бибата ми плюе, но аз пък предпочитам да я свикна - доста пъти е действала успокояващо в критичен момент при Марти. А отказването поне при нас не беше въобще трагично въпреки, че той беше доста пристрастен.

и на нас това ни е един от триковете ... а също така като вече е сложен в креватчето, да го поклащам лекичко с ръка опряна на гръбчето и разбира се, придружено с неотменното шъткане

) пак реших, че ще е поредният кошмар, защото в такива моменти прости си реве и единственото, което помага е сушоарът (за 15-20 минути) и силното люшкане на една люлка, която си имаме вкъщи (пак за толкова). Остатъкът до 5 часа си е рееев. Вчера обаче реших, че все пак и аз трябва да вечерям. Рая си викаше и мрънкаше от спалнята с кратко прореваване от враме на време, но, за разлика от другите вечери, ние не отидохме при нея. И...познайте... тя се кротна след 10-15 минути и по-късно се обаждаше доста рядко като накрая дори си спеше спокойно като дойде време за баня. Та какво излиза - май като е нервничка вечер и й обърнем внимание или я вземем при нас и се превъзбужда още повече и ревеее, което не е добре нито за нея, нито за нас... Не знам дали пак ще проработи този вариант, но мисля да пробвам пак при нужда...
.
.
. Да е жив и здрав. И Марти трупа, ама не мога да го храня под режим. Знаеш ли колко кърмени добре деца, след като проходят, стават като щиглеци - аз съм свидетел. Вярно, че за костната система не е добре, но пък му даваш кърма в крайна сметка. Разсъждавам си аз.