Бели и червени, тук са януарчета засмени

• 16 693
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
и аз така, всички сме в кюпа май. Майка ми все ми се кара, но аз по дефолт не я слушам, разбира се.
А аз исках да попитам по колко време държите бебоците в шезлонг, ако имате???
 Нашата мома вечер много настоява да е в шезлонга и ме притеснява, че седи в него по цяла вечер. Не знам как ще я отучвам , засега не ми дава сърце, явно и е много интересно при нас, но на мен не ми харесва идеята. Марти заспиваше и заспива сам и искам и нея да я науча така.

# 121
Naneto аз оставям Преслав даже да спи в шезлонга, но шезлонга е изправен като легълце без чупка за сядане!!!  Naughty Naughty

# 122
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ,РУМЕНИ ЗАСМЕНИ!ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Днес правихме пита на Йоана,малко със закъснение,ама пак де.Получи много подаръци и мартенички и веднага след посрещането на гостите заспа и си проспа празненството JoyПо този повод ви черпя от нейната питка,а и днес става на 2 месеца,та и с торта ви черпя и на свой ред ви искам прошка Hug

А тук може да видите нашето скромно семейство..Кюфтето,спагета и малкото макаронче.В превод:Моя милост,мъж ми и Йоана hahaha) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328000&pid=10832832
Хайде лека вечер  bouquet

# 123
Добро утро!

Хайде на кафето, че гледам че още не сте се събудили

daninceto, много сте хубави! Въобще не си кюфте, направо прекрасно си изглеждаш. Като гледам какви вкусотии си сервирала направо си облизах пръстите.

Naneto, аз в шезлонга много честичко го слагам, че там се люшкаме и се приспиваме (знам, че не е много полезно, ако не е в легнало положение, ама...) . Много трудно заспива моят хубосник. Най-лесно заспива като суче, ама то пък не може нон-стоп така да го приспивам, та прибягвам до шезлонга доста често. Тези, които ни дадоха шезлонга, си държаха тяхното дете в него с часове, пък нищо му няма на детето. Пък и педито на тях им е казал, че няма проблем, ама всеки си е със свое мнение по въпроса.

# 124
Добро утро, мацки
Сладурчеста, мерси за кафето!
Дани, много сте хубави! Честита месечинка на патерички!
Иники, жестоко изпърнение!
Мислех да ходим на разходка, ама като гледам нещо няма слънчице
И аз да искам прошка /вчера се отплеснах/, ще прощавате, ако има нещо
Сладурчеста, как е кърмата?

Хубав ден от мен, отивам да забавлявам ревливото си дете  ooooh!

# 125
Нането, питахме ортопеда Драганов по въпроса с шезлонга и той каза, че било ок за бебчовците, стига да не  е с много голям наклон през първите месеци. Ние слагаме Рая за не повече от 2 часа на ден, но пък и тя не проявява голям интерес. Обикновено писва далеч преди да е изтекло това време и я махаме.

Ех, да ви се похваля - вчера бяхме на гости при баба и дядо и Рая поиска прошка за всичките си волни и неволни грехове от последния месец и половина  Laughing Получи я, разбира се, и после се подмаза с добро поведение по време на първата си разходка с баба и дядо докато мама и тати отскочиха на един детски рожден ден  Laughing  
Вечерта имаше нервност и плач, но на фона на премеждията ни от онзи ден ни се видя като песен  newsm53

Целувки от нас  Hug Ние оставаме в очакване проклетите колики да си отиват вече... Praynig

# 126
Като гледам, наистина я няма активността.  Laughing Е, то не може все пред компютъра.
Данинце, много сладка тази Йоанка, доста нещица е намазала като подаръци. Да ти е жива и здрава!
В шезлонга Анастасия не прекарва много време, а и нашият е като легълце,та мисля, че няма проблем и повече да се застоява. Моята принцеса се приспива с биберон/ залъгалка, не я люлея. И с баткото така процедирах. Сега се надявах да не използвам залъгалка, ама не издържах. Има ли някой ,който не използва биберон/ залъгалка и как успявате?
Крустите по челцето почнах да ги мажа със зехтин, но се чудя да правя ли нещо друго.  newsm78 Сами ли ще паднат или трябва аз да ги махам някак си? За в косата знам, но сега нямаме там, а над веждите и малко на челото.

# 127
  • София
Включвам се набързо, защото сега ще идват моите родители да видят бебока- баща ми за пръв път сега ще я види, много се вълнувам Heart Eyes
Искам да честитя на всички Баба Марта, да ви пожелая от сърце здраве, щастие и радост, на вас и семействата ви, на малките бебчовци- казвам го от сърце и искрено, защото прекарвам вече десети месец във вашата компания и ви чувствам много близки Heart Eyes
Моля ви и за прошка, ако някого с нещо съм обидила Praynig

Иначе Йоанка е добре- най-накрая всичко, с което я мазах за подсеченото даде резултат и почти е минало всичко- за, което много се радвам.
Вчера си направихме една много дълга разходка в Западния парк, много успокоително ми подейства, а и успяхме да й купим повивалник, та сега вече спокойно се чувствам, като й сменям памперса.
Момичета, дайте ми идеи за понагане болката в кръста- боли ме много, вече трети ден Tired Взех си Профенид гел, ама на него пише, че се усвоява с кърмата и не мога да го ползвам....освен масажи, какво друго мога да приложа, което д аима ефект, даже баббим метод да е Rolling Eyes
Данинце- честита месечинка, страхотни сте с бебчо, тя е принцеска, а ти си изглеждаш супер  bouquet
Аз шезлонг така и не взех....дали пък не сбърках newsm78

# 128
Добро утро!
Сладурчеста, благодаря за кафето! - много е апетитно..
Данинцето, много хубав празник сте си направили....Йоанка е много сладка!... и си много хубава мама! Heart Eyes
Нашият шезлонг май е за по-голямо бебче newsm78 защото е по-скоро седнал мъника... ама аз го слагам честичко в него, че така се разнасяме в другите стаи...Дори от него ми помага в кухнята - слагам го на плота и той ми гука... Hug До онзи ден слагах едно одеалце за да не е толкова хлътнало дупето, но Георги взел че се извъртял итупнал на спалнята - добре, че го бях оставила там, че приземяването е било на меко.. Така че внимавайте да ни ви изненадат и вашите бебчовци..
Биберон не ползваме, защото Гого не иска.. Макар на мен понякога като заспива би ми било по-лесно....
Пепи, аз крустите от главата ги изчистих за - два пъти преди баня намазах главичката с мас после ресах с гребенчето - и вече нямаме! А по веждичките не съм ползвала мас - просто с памуче с преварена водичка ги махам!
И да похваля юнака - втора вечер спим от 9 вечерта до 5 сутринта! Hug

# 129
Билянче, завиждам ти ,че не ползвате залъгалка. Направо се чудя, че има бебета, които не искат, но е хубаво да е така.
Ралче, не си сбъркала с шезлонга, не че не е удобен, но човек не може да купи всичко,то какво ли не предлагат за бебета. Моят шезлонг го имам още от баткото, беше подарък.

# 130
Здравейте!!! И ние чукнахме месечинка!!!  Grinning
И Васи започна да ми изгражда режим на мен.... Буди се сутрин в 6:30 , а трябва да яде в 8...... наспива си се човека.
Подариха ни кенгуру. Мога ли вече да го слагам в него??? Пише от 0 месеца и 3.5 кг , но на мен ми се струва малък за там  Thinking

# 131
Добър ден и от мен!
Явно празнуват повечето от вас, много малко пишете.
Благодаря за кафето Сладурче.
Данинце като видях тая баница и аз спретнах една  Laughing. Много подаръци сте получили браво и изглеждате чудесно.

Снощи до 1 беше ужасен рев. Накрая ревеше защото реве  #Crazy. Сложих го на цицата и се приспа за нула време /нито с биберон, нито сам иска да заспива  Sad/. И да ви кажа спа до 6 часа - чак аз не можах да повярвам  Shocked. А на мен нощта ми мина като сън. А сутринта дойдоха двама приятели, обратно на това че на 40 дни идват само жени  Laughing. Това бяха и първите чужди хора /освен педи/, които го видяха. Аз исках точно те да дойдат, защото са готини /да прихване бебо от тях малко  Wink/.

В тази връзка: вярвате ли в орисването? Знам че повечето не вярват в урочасването, за орисването никой нищо не каза. /ей така си задавам аз разни въпроси.../.

Иначе биберон давам вече по-често. Не ги харесва много /имам каучуков и силиконов/ но после свиква - иначе все иска да суче гърдите ми, от окето много ме боли накрая.

Шезлонг и аз нямам, но количката е в стаята и го слагам там да спи през деня понякога. Крустите с мас се изчистиха за 2 дни, сега мажа от масажното олио, почти изчезнаха.

Кенгуро и аз исках, но се притеснявам да не ми омалеят рамената от тежестта /щото той си тежи. А кръстът си ме боли перманентно - с нищо не мажа  Tired.

Айде, че много се отплеснах. Лек лек ден.

# 132
Честити ви месечинки на тези, които днес празнуват! Няма да изброявам, че да няма сърдити

Сладурчеста, как е кърмата?
Еспа, все същото е положението - един ден има, на другия ден - суша. Още не съм имала време да пиша на експертите от кърмаческия, че вече ми писна. Това с честото сукане при нас нещо не работи. Като суче по-често съвсем нищо не може да изкара  #Cussing out. Гърдите ми просто не се пълнят. Вече съм станала експерт - само като си пипна гърдата и знам колко мл има в нея  Mr. Green, и познавам, де, после кантара го доказва  Simple Smile. Вече ми писна да се тормозя, обаче.

Подариха ни кенгуру. Мога ли вече да го слагам в него??? Пише от 0 месеца и 3.5 кг , но на мен ми се струва малък за там  Thinking

Алекс, ние много често така се разнасяме  и на него много му харесва. Някоя от мамите беше питала ортопед и той казал, че няма проблем доколкото разбрах. Други пък викат, че на било добре  Thinking  newsm78, абе ходи ги разбери... .

Ние биберон-залъгалка ползвахме 2 седмици и толкоз. Купих му 2 биберона, кега и двата не ги признава. Не мога по никой начин да му го набутам в устата. Не е ли цица, не ще и толкоз  Crossing Arms. Ще видим по-нататък може пък да прояви интерес.

Накрая ревеше защото реве  #Crazy. Сложих го на цицата и се приспа за нула време /нито с биберон, нито сам иска да заспива  Sad/.
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahahaНие сме на същото дередже и то доста често.

# 133
ей ме на и мен...
слънчогледче аз въобще не съм давала биберон-залъгалка и нямам и намерение...по-хубаво от гърдата няма...така че щом иска нека си виси, на мен ми е безкрайно приятно...пък нали знаете на човек не може да му липсва нещо, което никога не е имал...пък и после само да се чудя как дая отучвам...айде няма смисъл...нощно време ми заспива само в ръцете, а после спи където я оставя...предимно при мен...снощи я оставих в леглото й и ми беше толкова криво, че като се събуди в 4ч, да яде си я взех при мен...което ми напомни, че някой беше питал за това как спи при нас на спалнята...

отивам да я храня....после ще довърша...

# 134
  • Русе
Здравейте и ЧБМ! Нашата погача ще я правим утре. Вчера и днес имахме малко ядове. След като се роди бебка имаше хубави дни, но нямахме количка. На 11.02 купихме Карера на Бертони зелена и времето се развали. Вчера като видях малко слънце, решихме да си направим първата разходка в квартала- до нас има парк. И о, ужас- количката не влезе в асансьора!! А ние живеем на 5 етаж.  smile3511 Предварително измерихме кабината на асансьора, но никой не се сети да измери вратата. Тя се оказа по-тясна с 2см от задните колела. Днес ходихме до магазина, от който я купихме и я заменихме за Кенгуру Ексес червена, защото я има само в червен и син вариант. В крайна сметка разрешихме проблема. Залъгалката нашата мома я плюе директно. От няколко дни прави следното изпълнение- като й давам АМ отначало яде настървено, после започва да си върти главичката и да блъска с ръчички. Педи каза,че коликите й се засилват от биберона и да й давам от биберон с по-малка дупка да извършва усилие докато яде. Също така има лек обрив по личицето и коремчето и акотата й са леко зеленикави. Тези два симптома означавали, че сме я притоплили. А нашите рода постоянно повтарят, че бебето ще настине и да я обличаме повече. Мислят, че като са на по 50 години знаят всичко за отглеждането на деца. Шезлонг нямаме, а за кенгуру се чудя дали да вземам newsm78 и доколко ще го ползвам, ако имам такова.

Общи условия

Активация на акаунт