Бели и червени, тук са януарчета засмени

• 16 691
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
ехааа, честита баба марта,
мами, бебета и вашите семейства да сте здрави и засмени, бели и червени,
много любов и щастие.
аз съм се нагиздила с бяло и червено,хихи.

леле, Иники, такъв талант, много добра бе.... Laughing аз пея чужбински песни още, нали не разбира... ама ще почвам май...

# 106
честита баба Марта на мами и дечица-много здраве и радост в сърцето и на лицето HugДа ни радва с много слънце Heart Eyes

# 107
Честита Баба Марта!

Да сте румени, засмени вие и вашите семейства![/glow][/color]

# 108
чЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 109
Малко да не вляза и вие изписвате сума ти и нещо.  Laughing  Днес на порции изчитах непрочетеното от старата и новата тема.
Доника, благодаря за новата тема!  smile3525 Как намираш време?!
Гледах клипчето с танца на Стефания! Мини, страхотна е smile3521
Иники ,твоето изпълнение е насравнимо! smile3505 newsm62
Днес за първи път излязохме с количка. Досега все на ръце или вкъщи заради лошото време. Много хубаво беше,утре пак  smile3521
Днес като гледам активността е спаднала. Някои на Банско, някои на Пампорово, други на Бургас  Wink При нас няма мърдане. Скоро едва ли ще излезем извън града, но и разходките ще ми дойдат добре, защото между 4 стени не се издържа.

# 110
  • София

Днес сме цял ден на вън с децата, а баща им замина да си къпе червея #Cussing out Поне да мине през магазина, че да не се връща с празни ръце Simple Smile
Иники, дори Георги остана впИчИтлен от завидните ти певчески способности. Кога да очакваме албума?
И тъй, ща ма прощава ти, ако има нещо, че днес е Прошки, но ви напускам за сега Simple Smile

# 111
Ох, тъкмо се връщаме от едно гости у майка ми. Прощавахме се, че днес е прошка.
Много е добричък Никола като има много хора около него. Ама като се прибрахме рееееев. Май само на гости трябва да ходим  Joy hahaha.  
В тоя ред на мисли прощавайте и вие, ако с нещо някой съм засегнала.   bouquet

Ходихме преди това то Джъмбо и си купихме от гащеризончетата по 50 стотинки. Тамън 6 броя. Сега има да серееем.  Joy Joy Joy

Аз погача така и не направих - то в къщи хем място няма много, хем кото съм сама не ми се разправя.
Ще я направя пролетта навън - все пак е важно да се съберем, не е важно кога.
И аз така, ама здраве да е. То можело и след 40-тия ден. Пък тъкмо ще минат и постите.
Елена, пробва ли да хапваш повече круши и сок от круши? Казват, че може и да помогне срещу запека. А Био Гайа? Знам ли де?  Thinking

# 112
  • Варна
Честита БАБА МАРТА, момичета! Много здраве ви желая, всичко друго преходно и материално не е важно! /ама какво пожелание избичих Joy/

И ние цял ден сме навън, като вас май, че днес няма писано:)  И видяхме лебедите Grinning

# 113
 Честита ви Баба Марта. Надявам се че сте намерили място по барбароните, на което мартеничката да стои повече от 3 минути.

Много благодаря за овациите, букетите и неистовите викове "бис"!!! В творческите ми планове влиза да не тормозя повече Краси така.  Sunglasses Той искрено се зарадва като научи. С чужбинските песни съм много добра, даже исках да ида на прослушване на Мюзик Айдъл, ама ми казаха, че ще открадна славата на Валето Хасан. Да знаете само какъв гавър правя на Рачо Капината! Ушите ще ви стана като на елфически владетелки... освен на Еspa, на нея ушите са си такива.

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 18:03 от Иники

# 114
За главичката-докторът каза нито за секунда да не се оставя без да се подпира вратлето. Първото нещо като тръгнеш да го взимаш и като го държиш-ръката на вратлето. До края на 3ти месец или докато не е абсолютно видимо, че я крепи перфектно-без да келка вратлето. То това всички уж си го знаем, аз си въобразямах че съм уж внимателна-ама на, такава критика си отнесох основателно. Моето бебче, въпреки че е осмаче, държи много добре главата от рано, съвсем леко му се килва назад,  и аз спокойно като го вдигна, я подпирам на гърдите си напред за по няколко секунди-нещо да взема или да направя. Докторът като ме забеляза- много ми се скара. Не исках да Ви споделям, да не ви плаша-че аз така се стреснах, направо щях да се разплача. Едно по рязко килване назад можело да бъде фатално-липсвала им някаква конструкция първите месеци и горния вратен прешлен влизал и се зацепвал в следващия (не запомних медицинския термин), което води до пълно обездвижване на крайниците. От вчера пак го пипам все едно е от стъкло, че бях почнала така спокойно да си го мандахерцам и подмятам. 

# 115
Едно по рязко килване назад можело да бъде фатално-липсвала им някаква конструкция първите месеци и горния вратен прешлен влизал и се зацепвал в следващия (не запомних медицинския термин), което води до пълно обездвижване на крайниците. От вчера пак го пипам все едно е от стъкло, че бях почнала така спокойно да си го мандахерцам и подмятам. 
Малеееее, а аз как го мандахерцам и аз  Banghead. Еми ще внимавам вече  Embarassed.

# 116
За главичката-докторът каза нито за секунда да не се оставя без да се подпира вратлето. Първото нещо като тръгнеш да го взимаш и като го държиш-ръката на вратлето. До края на 3ти месец или докато не е абсолютно видимо, че я крепи перфектно-без да келка вратлето. То това всички уж си го знаем, аз си въобразямах че съм уж внимателна-ама на, такава критика си отнесох основателно. Моето бебче, въпреки че е осмаче, държи много добре главата от рано, съвсем леко му се килва назад,  и аз спокойно като го вдигна, я подпирам на гърдите си напред за по няколко секунди-нещо да взема или да направя. Докторът като ме забеляза- много ми се скара. Не исках да Ви споделям, да не ви плаша-че аз така се стреснах, направо щях да се разплача. Едно по рязко килване назад можело да бъде фатално-липсвала им някаква конструкция първите месеци и горния вратен прешлен влизал и се зацепвал в следващия (не запомних медицинския термин), което води до пълно обездвижване на крайниците. От вчера пак го пипам все едно е от стъкло, че бях почнала така спокойно да си го мандахерцам и подмятам. 
Едно по рязко килване назад можело да бъде фатално-липсвала им някаква конструкция първите месеци и горния вратен прешлен влизал и се зацепвал в следващия (не запомних медицинския термин), което води до пълно обездвижване на крайниците. От вчера пак го пипам все едно е от стъкло, че бях почнала така спокойно да си го мандахерцам и подмятам. 
Малеееее, а аз как го мандахерцам и аз  Banghead. Еми ще внимавам вече  Embarassed.

УЖАС! И АЗ  ТАКА !

# 117
angelviolet, sladur4esta, natali81:
стига бе, хора Sad
Аз първо вратлето хващам и много се карам на другите, че и на майка ми ако го държи без да прикрепя вратлето !
Не само мускулите са неукрепнали, а и главата тежи доста, спрямо тялото.

# 118
angelviolet, sladur4esta, natali81:
стига бе, хора Sad
Аз първо вратлето хващам и много се карам на другите, че и на майка ми ако го държи без да прикрепя вратлето !
Не само мускулите са неукрепнали, а и главата тежи доста, спрямо тялото.

Стеле, ти хубаво хващаш вратлето,ама аз спрях,щото ми се струва ,че е укрепнало вече.
Трябва да внимаваме,колкото и  да са жилавки не са напълно укрепнали както казваш и  ти.

# 119
Честита БАБА МАРТА и от нас!
Да сте живи и здрави, а другото ... да можете да си го купите!
 newsm51

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 22:16 от bubchenceto

Общи условия

Активация на акаунт