Ние успяхме да излезем днес с количката, и много се радвам, защото бебока много обича, и веднага щом излезем и тя заспива.
Относно кърменето и АМ- аз в началото почти нямах кърма, а и бебока в болницата нали беше само на АМ, а и не искаше да засуче като хората, в резултат, на което ми се бяха разранили така зърната, че като я сложех на гърдите и виех от болка- тогава тя редовно дояждаше с АМ, и даже аз си мислех, че ще мине изцяло на него....отначало ми беше кофти за това, но после реших, че все пак най-важното е детето да не стой гладно, а аз няма да съм по-малко майка, ако не я кърмя и се успокоих- нямаше да съм първата майка, хранила с АМ. Но така или иначе явно все пак усилията ми за увеличаване на лактацията дадоха резултат и сега е почти на само на кърма Та радвам, се че мога и да я кърмя, но и да не беше станало, щях да го приема.
И наистина май е относително това за кърменето и здравето- аз самата съм кърмена до една година и точно тогава съм боледувала толкова често, че майка ми ми е казвала, че почти не е имало АБ, който да не съм пила, а пък сестра ми изобщо не е кърмена и до годинката почти не се е разболявала- явно си е до имунната система на самото детенце.
Еспа- и аз искам да отида на фризьор, да си направя малко кичури...ама да видим кога ще се стане. Честита ти прическа и браво, че те оценяват, това е важно за самочувствието на жената, или поне й помага да го повдигне.
Желая бързо оздравяване на всички болни дечица

На нас утре бойната задача ни е да отидем да си купим повивалник, че досега позлвахме този на кошарата, ама на малката вече й е тесен

Просто се побъркахме и тримата. Кажи-рече нищо не помогна... Но това, което ме тревожи повече и за което моля за съвет, ако някой може да ми даде, е, че малката последната седмица (а това е страшно много в живота на толкова малко бебенце) не качва нищо или само по 10 грама на ден. Кърма със сигурност имам. Тя яде докато пусне сама. Подканям я още няколко пъти, а тя стиска устни и не иска повече... Просто не знам вече какво да правя
А нали едно от най-важните неща за бебчовците е да наддават...
. Беше много приятно. Вече бях забравила какво е да си имаме гости. Е, това с тръгването без да се взима довиждане малко ме прекара, защото така и не забелязах кога някои хора си тръгнаха. Но пък с други успяхме да си побъбрим, да се посмеем...макар и за кратко 
! На мен тая не ми я харесват и пея една за палците и една за две калинки