Корал,и ние бяхме болни ,но бяхме на сиропчета,защото кашлицата беше доста силна,първо се разболя едното бебе и след няколко дни и другото не можах да го опазя,и най-накрая бях аз.
и ние сме така - баткото се разболя, от онзи ден и ние с бебо. много ме е яд, ама няма как да опазя бебето. аз давам сироп и капки на баткото, на бебо му капя капки. предписани от педиатър. на бабешки илачи не разчитам.
знаех си аз,че с две деца всяко излизане,където и да е то,ще е сложно или понякога невъзможно 

и полудявам 

И ми направи забележка, че лошо държа главата, добре че си ми било силно и здраво детето и да внимавам повече! Така се притесних-много било опасно с тази глава, няма да влизам в подробности, че на мен направо лошо ми стана, докато обясняваше доктора какви могат да бъдат последствията!!!
, но съм много доволна! Не сме имали сериозно разболяване! А като го усетя, че киха, подсмърча или нещо подобно изобщо не му давам да се доближава до бебето... И той, милия слуша, а така го обича.. и иска да го гушка..жал ми е, но съм строга! 

, после ще подосаждам пак 
.