Аз честно казано в началото защото нямах кърма бях убедена, че ще се наложи да давам добавка. Почти всичките ми приятелки даваха добавки - не мисля че е нещо страшно - напротив ужасно улеснение е /като не стерилизираш непрекъснато де/. Наистина и на мен ми липсват социалните контакти и работата. Искам ей така да си изляза /макар че бях наясно че няма да е така/ да се видя с познати, да разгледам по магазините. Няма да пуша!!! защото доки казва, че не е хубаво
но пък не отказвам кафенце /при положение че пушех доста, сега даже не се и сещам, само ако някой заговори, пък и повечето ми приятели и познати са непушачи/.И аз се радвам че не давам Ам заради парите най-вече. Имам една кутия тук и трябва да я хвърля, но пък видях рецепта за течен шоколад с Ам и се чудя дали ако няправя ще стане нещо?
Айде стига толкова за сега.

.
.
Моята дрисла нещо все реве сутрин и вечер и постоянно ми е на гърдите.Колики ли са,чудо ли е
И сега пари на кукуво лято.

Много сте изписали вчера пак! А аз голямо хойкане му ударих! Малкия вчера имаше удоволствието да е с мен само за кърменията - преди обяд ходих по банки, след обяд - на гинеколог в Стара Загора / възстановила съм се "прекрасно" /, а вечерта в Казанлък на пазар в Била..... Поразпуснах си душичката, видях свят...
Само че малкия явно се беше стресирал, че ни няма и като се прибрах сука в 19,20 после в 22 ч. пак... и заспа чак в 23,30! Обаче какъв сън - явно се успокои, че повече няма да му бягам...и се събуди чак в 6,30!