ее, опасни сте, цял ден в нета висите.

. Много ми е мъчно. Горкото явно вече е привързано към цицата на мама и толкоз. Сменях шишето, пробвах с АМ .... ц. За цяла вечер е изял общо 50 мп. Накрая заспа от умора. 

Няма ли край, беее 
Май упоритостта при масаж ана коремчето помага...
Само ме тормози това, че последната седмица много малко наддаваме и изгладнява по-бързо. А аз винаги проверявам след хранене и имам останала кърма. Би трабвало да й стига... Не знам вече...
Дано Рая се държи прилично и не плаче
Хубав ден ви пожелавам!

. Едвам го приспахме, той се буди на 30 минути с рев. Ужас просто. Мисля си - сигурно е от запека.
. Пък то се мъчи горкото, на мен ми е гадно, ужас. Като й звънях на педито каза за някви капсули, които се давали по схема името им почваше с к... но ги забравих за да потърся в нета. Мисля да питам за нещо хомеопатично накрая, щото се е видяло че с тея методи нищо не постигам.
... 
Утре, обаче, сме на детски рожден ден и ще излезем, ако ще чудо да е 
И за да не се запича тотално (защото първоначалния ефект от АР млякото беше голяяяям запек) смесвам АР мляко с нормално мляко - Лактана Био. Само дето детето предпочита чистото АР, явно не й харесва Лактаната, та вероятно ще го сменям. Когато й давам само АР изяжда по 100 грама и отгоре, а като е смесено и е едно мръщене, едно чудо и със зор изяжда 80 грама. Малка, малка, ама вече предпочитания си има 
Прекрасно зная ползата от кърменето, също видях и емоционалната връзка майка-дете, но не мога да отрека и другите факти. Казвам го не за да дълбая в болни теми (а всъщност защо не
мечти....малко са щастливите майки на тази порода деца. Аз от каката имах едно на ум, щото при нея беше УЖАСНО. Та сега ми се струва по добре и не съм чак в такъв шок. Но недоспиването ме убива... 

Така че - чао засега, там не знам колко ще мога да пиша, но нищо, ще наваксам като се върнем 

...

Прекрасно зная ползата от кърменето, също видях и емоционалната връзка майка-дете, но не мога да отрека и другите факти. Казвам го не за да дълбая в болни теми (а всъщност защо не