най-добре попитай във вашия център по хематология ще ти кажат със сигурност
хора, много неочаквано за мен, но се опитва да ми дойде цикъла
със Стефания откарах до 11 й месец
И така да е - ще е за ден-два макс... предполагам само... Дано проблемът, заради който се налага да ставаш кръводарител отмине скоро

.
със Стефания откарах до 11 й месец

-ако стане-стане,ако не-имам доста замръзена и ще стигне за още около 1-2 седмици за сутрешното хранене 

, защото иначе изобщо не щеше.
/. Качваме се в отделението - пълно с деца. Почакахме докторката, която малко се изненада как сме се насочили към нея като тя няма приемни часове, но го прегледа.
!
по 1 лев ако си с кола!!! Малоумници! Ще речеш, че е частен паркинг а не обществен - ужас бе каква е тая оправия. На всичкото отгоре места за паркиране няма, а се паркира кой където завари
.

.......щото мн. мразя непотребни предмети да задръстват къщата и нещо ако не го ползвам- го подарявам. А няма смисъл да купувам нещо което после да подаря, нали?
Спа спокойно в колата и на отиване и на връщане. Само дето баткото ни се разболя. От някъде е пипнал вирус и вдига температура. Аз също съм на разболяване
Дано опазим бебето
.......щото мн. мразя непотребни предмети да задръстват къщата и нещо ако не го ползвам- го подарявам. А няма смисъл да купувам нещо което после да подаря, нали?
). Отпадна ми простирането, чакането на дрехите да изсъхнат (особено чаршафи или нещо по-обемно). В началота се притеснявах, че ще повреди тъканите или ще излизат намачкани дрехите, но се оказа, че ако не се натъпква максимално барана - всичко е ок. Просто за мен това се оказа много добра покупка 
Трябваше да й бият ваксина, но понеже всички в къщи сме болни и аз имам леки съмнения, че сме я заразили и нея (вижда ми се отпусната и няма апетит), та й се размина ваксината поне до другата седмица.
и е голям кеф.
благодаря за отговорите!