Майки АВГУСТ 2009-Тема №20!

• 12 492
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Аз имам ето това, само че си ги оправяш горе- паундовете да си ги направиш килограми http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

Биа, да ме беше цитирала и мен по горе, като за твой отговор  smile3534 newsm62 smile3521

# 181
10x Hug Данче - това имах предвид.
Днес и аз бях на консултация, и лекарката ме изненада, че другия месец пак ще давам кръв и урина - и я попитах това нещо извънредно ли е, а тя каза че така се проследявала бременността в средата. Много се учудих, защото първия път само 2 пъти ми вземаха "материал" за изследвания - в третия и седмия месец newsm78
И при вас ли е така?

# 182
На какво се дължат тези контракции .Аз не знам дали имам или не ,но имам болки и преди ден ми сложиха система с кормагнезин -9 часа Ужас .После ме заболя глава ,пресъхна ми уста ,очите ми се затвориха . Не знам дали е проблема голям или е от старание/лекаря е приятел на баща ми /,но май не е добре . Дали ще отминат тези болки или така ще я карам докрая .

# 183
На мен ми взеха кръв някъде към 12г.с. и после пак в 16 г.с......  newsm78 Предполагам, че за това говориш  newsm78  Аз днес си разбрах изследванията от втория скрининг- всичко е наред с моя БОБКО  Heart Eyes  Hug И разбрах, че съм кръвна група Б+  Grinning Каквото и да означава тя  Laughing

# 184
Биа, да ме беше цитирала и мен по горе, като за твой отговор  smile3534 newsm62 smile3521

До сега се чудих за какво става въпрос и накрая се върнах на предната страница и видях,че сме отговорили по един и същ начин почти и за това ми го казваш.Е сори,ама изобщо не съм видяла,че и ти това си написала.Вече имам опит с тия гадни контракции и веднага отговорих като видях питанката на Багнето.Не съм искала да те дублирам,просто не съм видяла твоя отговор,за това чак сега зацепих.

# 185
Биа, закачка- играчка  Grinning Казах го с чувство зо хумор  Laughing Нямам нищо против и едно към едно да е с моя отговор, написах го, защото ми стана смешно  Laughing Laughing Laughing  Hug   bouquet

# 186
  • Кърджали
Така просто информативно искам да попитам...
Реших да си сменя лекаря проследяващ бремеността ми, и утре ще си взимам направление. ДНес минах покрай кабинета на един лекар, който много ми го препоръчаха. И видях, че той прави фетална морфология. А аз си мислих че в този град никъде не я правят. Та въпроса ми е има ли смисъл да реша да си направя това изследване. Някъде бях прочела че се прави и 18- 22 седмица... Та съм в чуденка. Говорих с приятеля ми, обясних му какво горе долу представлява... Казва, че щом това ще ме кара да се чувствам спокойна да си го направя, стига само да не му казвам пола на бебето /че твърдо и упорито отказва да го разбере предварително/. Та какво бихте ме посъветвали Вие?
И защо не съм разбрала по - рано че и тук имам възможност да си го направя  Rolling Eyes

# 187
Биа, закачка- играчка  Grinning Казах го с чувство зо хумор  Laughing Нямам нищо против и едно към едно да е с моя отговор, написах го, защото ми стана смешно  Laughing Laughing Laughing  Hug   bouquet
Да бе естествено,не съм си и помислила друго,просто наистина не бях видяла и твоя пост. Hug

# 188
Sandra_19_84, аз бих си го направила  Peace Аз до сега си направих първите две и остава още едно  Simple Smile

# 189
Здравейте,дами!
Вчера бях на консултация.Всичко е наред с бебчо.Чухме му сърчицето.Ама за един месец съм качила 4 кила. #CrazyМоже ли да съм такова прасе!Докторката каза, че не е проблем, но аз ако я карам така до края ще стана сигурно 100. JoyСега съм 74.Добре че поне съм високичка...НАли преди 3 седмици ходих да ме гледа на ехограф дали е наред бебо, защото се бях побъркала, че нещо не е наред, та сега като ме видя докторката почна да се смее - вика ми ти пак ли имаш някакви съмнения.Но тоя път си бях на редовна консултация.Даже се шегува с мен, че като дойдело време да раждам ще си вземе отпуска. EmbarassedСамо аз ли съм такава пъзла?Вас страх ли ви е?

# 190
slavena80 спокойно ако има едно лесно аз бих ходила всяка седмица  Peace

# 191
  • Кърджали
ДНес пораствам с една годинка. И по този повод да почерпя.
А си пожелавам а себе си само здраве и едно здраво и щастливо бебче. А да и любовта на таткото на това бебче да не спира скоро!

# 192
Sandra_19_84, честит рожден ден!
Пожелавам ти здраве, семейно щастие и здраво бебче през август!
Благодаря за почерпката! Hug

# 193
Sandra честит рожден ден и всичко, което си си пожелала на този ден да се сбъдне.

А вие замисляли ли сте се, че когато дойде време да раждаме е най-отпускарският месец - август и повечето лекари ще са в отпуска най-вероятно.

# 194
Sandra ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Пожелавам ти много здраве,щастие,много много любов и най вече здраво бебе през август!!!  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт