Майки АВГУСТ 2009-Тема №20!

• 12 498
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Захира, много благодаря   bouquet
като гледам цените са приблизително еднакви.

Денди  Hug ще полежиш малко и всичко ще е наред. Настройвай се положително - половината бременност почти е минала bouquet

# 166
`Деси, не се разочаровай, че и аз може като теб да стана, но когато бях бременна с първото и разбрах,че ще е момче,ама така хубаво се беше разкрачил, докторката каза
Спокойно, по-добре мъж, отколкото жена, да се мъчи. На мъжа първо майка му се кланя на пишката, после жена му Joy

Dendy  точно това е нашето легълце, trasy ще си вземе такова, tina1801 ползва същото, но мамчета имайте предвид дебелината на матрака.
Zahira™ в сайта виж има адреси на маг, но ние сами ходихме да си го вземем-то е разглобено.

Ама, хора, само за какви цени говорите ... аз си мислех с тези парички какво бих могла да купя на бебчо

# 167
Dendy мила, стискам палци всичко да се оправи и да няма повече такива неприятни моменти до края на бременността. Много да се пазиш, сега това е най-важното. А август месец, като стискаш буболека, всичко ще отмине, и притеснения и кахъри  Hug

# 168
pepejeans на Бертони ли е вашето?

# 169
Деси кахъра ти е бял миличка повярвай ми..
Аз се прибирам от ЖК, нещата не са хи4 розови при мен. Ниска плацента, котракции, даже док се усъмни за разкритие, че ме гледа през вагинален, но слава Богу това не. За малко щях да ревна в кабинета, ама като излязох и по тела на мъжо си го изкарах  Cry Та много пазене при мен, не трябва да вдигам тежко, без секс и Мганерот до 9ти месец  Cry
Поне бебето беше наред  Praynig
плацентата скоро ще се вдигне,а контракциите 50-50.Пази се и си пий магнерота.
Аз съм с контракции също и с много висока плацента

# 170
Здравейте, мамчета! Ех, Денди, и аз почти като теб- днес бях на преглед, че от седмица се превивам с болки, хайде, аз си знам, че мнооого притеснения ни се събраха, и само малко да се развълнувам и почва да ме боде долу ниско, пия си но-шпа и магнерот, в петък пак на преглед...  Tired Поне днес като го зърнах бебчо как си спеше сладко сгушен, и добре ми стана, поуспокоих се, синът ми го пратихме при майка ми за няколко дни да не шетам и покрай него... та така, и с работната ми кариера се приключи за тази година  Confused пък толкоз планове имах за работата си, толкова много неща за вършене преди раждането... От днес се закотвям легнала пред компютъра и ще ви чета за разведряване  Hug Иначе и мен ме подритват от няколко дни  newsm68 ама не показва още какво ще е! Деси, не се кахъри, не се знае, докато не се роди... Една моя приятелка като роди и й казаха "Честито, момче" подскочи от изненада- трима доктори и следиха бремеността, в два различни града на България, и тримата казваха момиче, за малко милото в розово да го изпишат  Laughing

# 171
Иначе за пола, док вика още не мога да кажа със сигурност, но... И тогава я прекъснах и казах, по добре ако не сте сигурна недейте... А мъжа ми разо4арован, защо нямало предположения, а бе викам да не мислиш 4е е много хубаво ами ако си промени после "виждането", та така останах си дори и без знание за пол все още... но важното е души4ката да е добре и да расте  Praynig

Dilyana при теб какъв е проблема? Защо ще ходиш в петък пак на преглед?

# 172
Dilyana при теб какъв е проблема? Защо ще ходиш в петък пак на преглед?
[/quote]
Бях на преглед в четвъртък, заради болките, на ехограф нищо тревожно. Оттогава пия магнерот и но-шпа и лежа, ха съм станала за 5 - 10 мин. и почва да боли долу ниско, предимно вдясно, боли и когато седя. Затова днес след повторен ехограф ме пратиха и на хирург- да изключим апандисит или друг вътрешен проблем  Praynig за радост, тук е ОК. Утре съм на изследвания кръв и урина, но честно казано незнам докторката ми какво друго предполага че ми е. Странното е, че болките ми са предимно в десния яйчник, а уж няма киста или нещо друго  newsm78 Все пак имам и един спонтанен аборт преди години, така че и тя се опитва да разбере причината, а не просто "лежи и пий но-шпа и магнерот"

# 173
Dendy, не се притеснявай за контракциите  Hug И аз съм така от един месец, пия си Магнеротчето и го давам по спокойно  Hug А и сега ни е паднало да мързелуваме, да не влачим торби и т.н.  Laughing
Мисли за хубавите неща, за да ти се случат  Grinning И това се отнася за всички  Naughty
Ще седим тука да обсъждаме легла, колички и др... и времето ще мине бързо  Hug

# 174
zdraveite,macki.
ne se pitesnqvaite i si po4ivaite ,za6toto posle nqma po4ivka.I az sum s bolki,no malkiq ne razbira i vse iska da go gy6kam,a kakite ne vinagi sa y doma.Piite si hap4etata,a ako se naloji postoite i v bolnica,nali e za dobro.Az lejah,kogato bqh bremenna s Kiko v 5-6 mesec i posle ne6tata se opraviha.

# 175
Денди не се притеснявай.Аз също имам и първия път имах от рано.Пий си Магнеротеца и това е.Не се натоварвай,ако можеш и така.При мен е практически невъзможно да не се натоварвам покрай звера ми,но гледам да го давам по-спокойно. Hug

# 176
Деси, сетих се за един епизод от Отчаяни съпруги. Линет бременна за трети път, тамън разбира и Том я успокоява - "Не се притеснявай, сигурно този път е момиче. Нали много искаш момиче...", а тя "Of course it's a boy, it's always a boy! It's gonna piss in my face and put dead animals in my shoes again..."  Laughing

Денди, почивай си и не се ядосвай. То след това няма да имаш време за лежане много-много. Важно да сте добре с бебо.

Момичета, задължително ли е вече да имаме контракции или е индивидуално? Аз досега нито веднъж... Само бебо подритва. Може ли да съм го объркала? (малко наивни въпроси, но ще ме извините, че ми е за първи път)

# 177
Момичета, задължително ли е вече да имаме контракции или е индивидуално? Аз досега нито веднъж... Само бебо подритва. Може ли да съм го объркала? (малко наивни въпроси, но ще ме извините, че ми е за първи път)

Радвай се, че нямаш контракции  Laughing Не е задължително, най малко желателно, но... случва се  Grinning  Hug

# 178
Laughing Изобщо не е задължително,камо ли желателно.Индивидуално е при всяка жена,много добре,че нямаш,добре е така да си си до края. Hug

# 179
Мацки някой беше пуснал линк за килограмите, които е нормално да се качат, обаче прерових темата и не можах да го намеря.
 Може ли някой да ми помогне newsm78

Общи условия

Активация на акаунт