Майки АВГУСТ 2009-Тема №20!

• 12 504
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Ок, непременно ще се похваля утре.
pepejeans - мерси много много за инфото, значи вече реших да е това на Дибо, такова като вашето. надявам се да съм избрала правилно.
Деси - не тъжи, важното е бебчо да е наред, а живот и здраве третото ще е девойка   newsm51

# 151
 Shocked Shocked Shocked неееееееееееееееее........пак ще е момче-аз съм карък по природа Naughty

# 152
# 153
Деси Hug ще се настроиш ще видиш миличка. А и помисли, така ще си играят с баткото и на теб ще е по-леко, а защо пък не по нататък да си имате и момиченце. Знам, че пове4ето хора в бг слагат летвата на две деца и не им се 4ува за трето, но пък ако семейството финансово може да си позволи да отгледа още едно за съм за трички  Wink

Аз вече си казах, че каквото е ще му се зарадвам, само ми се иска да разбера, че да се настроя на тази вълна  Laughing
Не искам обаче да ме настрояват предварително за едно, а то да се окаже друго, за това предпо4итам по-късно да разбера, но да е сигурно.

Относно теглото за трите месеца съм напълняла 2-3кг  Peace но аз от години не помня да съм имала проблеми с храна или излишни кила, диети не съм правила от преди 10г.

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 15:03 от Dendy

# 154
Здравейте, маминки  Hug
Честит РД на Деси на патерици   party023 не се  разочаровай, в крайна сметка, както и сама казваш, важното е да е живо и здраво! Едва ли ще го обичаш по-малко като е момче  Peace

Денди, това легълце на Бетртони http://www.kasidabg.com/images/b8/q165l1.jpg и аз мого го харесвам и бях решила да купим точно него. Племеника ни е в такова и в началото ми се струваше супер, но сега вече е на почти 6 месеца и вече на височина минава решетките, така че... за съжаление май ще търсим друго Sad А и има още нещо, което е много важно за леглото - юношеския вариант е с размери 70/160см а матрак с такъв размер не намирам никъде да продават  newsm78

и това легълце изглежда добре, но  тези дупки в късите страните като ги видя и веднага си представям как детето си заклещва я краче там и как се опитва да си провира ръка... аз като малка съм си заклещвала много често главата между решетките  Joy, така че трябва да имаме предвид, че децата са ужасно изобретателни  Peace

Съжаляван, че стана толкова дълго  Embarassed
Само да кажа, че днес на работа ми стана зле - сърцебиене, после ми прилоша... оказа се че кръвното ми е 80х60 и сега ще полежа малко, хубавото е че ще имам време да ви чета   bouquet

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 14:54 от bubulina

# 155
........ А и има още нещо, което е много важно за леглото - юношеския вариант е с размери 70/160см а матрак с такъв размер не намирам никъде да продават  newsm78

Бубулина преди около 2 седмици в Хиполенд продваха подобно легълце на цената заедно с 2 матрака  Peace
Аз май се отказах,от него... ще си купим легло с 2 чекмеджета от долу и+отделно скрин на Бертони, цената идва една и съща както и за комбинираното легло  Peace

Да речем нещо подобно:
легло -  http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-289_291_294_502-products_id-9294.html

скрин- http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-289_291_295-products_id-9311.html

# 156
Денди, сигурно и ние така ще направим, че няма да има къде да му слагаме дрешките, а като за първо бебе със сигурност ще купуваме много дрешки  Laughing
За легълцето само ще гледам да има 2 нива, за да е по-удобно. Една приятелка има такова: http://www.dibobg.com/products/_bigImg/Sanyb5.jpg и то е с 2 нива, сега е на горното за да го взема и слага по-лесно, а като започне да се изправя само, ще си го свали на ниското за да не пада. Изглежда стабилно а и не е скъпо.

# 157
manik, ти ако се чувстваш огромна още отсега, не ми е ясно как ще си след около 1-2 месеца Simple Smile. То тепърва се zапочва с нагрухтяването Grinning.

Деси, ами честито  Simple Smile, какво друго да ти кажа мила Grinning, то си е Божа работа, каквито ги натръшкаме такива, важното е да са ни живи и zдрави. И аz усилено се надявам на момиче, така че напълно ти влиzам в положението.

# 158
  • София
Dendy, според мен е много ниско. Особено ако дечко ти е без спирка, с желание да се катери. Те към 8-ми девети месец (ако не и по-рано) почват да почват да се изправят, още няколко месеца и ще почнат да си вирят краката нагоре и да се опитват да я прескочат тази решетчица. Е, все пак внимаваш къде се катери, а кошарата си има височина.
Моята щерка ужасно много се набираше, представи си я има няма 80 см какво е направила за да излезе от кошара дълбока метър.

А са си малки да махаш решетката. Но някой с повече опит с такава кошарка може друго да каже.
Няма ли пак такова легълце, но с по-дълбоко второ ниво?

Деси, добре си го казала - ще мине като го родиш и видиш. Както обичаме да си казваме с мъжо ми - пола има значение, докато се роди. А и ще си играят повече с баткото.

# 159
  • На плажа
Денди,много добър избор  Peace,ние сме с такава кошара и долното ниво е доста дълбоко,никога не е имало опасност за дъщеря ми.сега още го ползва ,пък като се роди бебето ще му го преотстъпим.Хубаво е да се види на живо едно легло,защото снимката много лъже,тъка,че момичета,преди да купите леглото,обиколете магазините. Peace

# 160
Деси най-важното е детенцето да ти е здраво - пък дали момче или момиче - сигурна съм, че от първия момент в който го зърнеш за теб вече няма да има значение какво е. Пък и има една хипотеза, че когато в семейството доминира жената като сила на характера се раждат момчета и обратно - така, че радвай се.
Някой ако има предишен опит с креватчетата на Дибо може ли да сподели - на място вкъщи ли ти го докарват като си го избереш и платиш в магазина или трябва да си го вземеш сам и да си го сглобяваш?

# 161
Деси знам как се чувстваш сега.Знам колко искаше момиче.И все пак радвай се,че всичко с бебето ти е наред,че това е страшно иначе.Думите ни няма да те обнадеждат,защото знам колко го искаш,но все пак е здраво бебенцето това е най-важното,има си и много плюсове все пак,ще те пазят двама мъже,знам,че като се роди,всичко ще е ок. Hug/i]

# 162
Мацки, влезли са ми пак едни мисли в главата... моля тези от вас, които ходят в частни клиники да споделят с какви впечатления са, какви суми плащат за прегледи и колко ще струва раждането.
Аз ходя в МД на ЖК и в Токуда на частно. За Токуда мога да дам инфо:
Добре е в 7 месец да се разбереш с лекър, при който ще раждаш, за да те заведат в графика им и да те следят.
1500 лв - избор на екип
500 лв. при нормално и 600 лв. при секцио - неонатологчен пакет със скринингови изследвания
300 лв. - опойка
200 лв. - присъствие на бащата

Ще съм ви благодарна, ако споделите инфо и за други, например Вита и Щерев...  Hug

# 163
Ето инфо за Щерев
Раждане (включени леглодни и храна) 2350 лв.
Раждане с цезарово сечение (включени леглодни и храна) 2350 лв.
Пакет Комфорт лукс 1800 лв.
Следоперативни леглодни с дежурна сестра 80 лв
Целият ценоразпис

Вита  и целия ценоразпис
 Проследяване на бременност 520 лв.

Нормално раждане -1700 лв.

Цезарово раждане  -2100 лв.

Тук има ценоразписа на МБАЛ Св. София на Мазнейкова

Цените на бившата "Тина Киркова"

Ценоразпис на Шейново.

# 164
Деси кахъра ти е бял миличка повярвай ми..
Аз се прибирам от ЖК, нещата не са хи4 розови при мен. Ниска плацента, котракции, даже док се усъмни за разкритие, че ме гледа през вагинален, но слава Богу това не. За малко щях да ревна в кабинета, ама като излязох и по тела на мъжо си го изкарах  Cry Та много пазене при мен, не трябва да вдигам тежко, без секс и Мганерот до 9ти месец  Cry
Поне бебето беше наред  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт