Бетина на мама Иночка е малка МАЙска синеочка!

• 26 689
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Велиска,то и за входящия номер трябва тетрадка Mr. Green/а компютрите са за авторитет-не ,че някой ги пипа-особенно в СГ/....ей,уникални са #Cussing out....и могат не нервите да ти скъсат,ами направо да те накарат да се гръмнеш тия наши администратори.Аз/от опит с инстанциите/ вече не само проверявам,ами и а някой нещо закъснее макар и с един ден-пиша мейли и звънкам по телефона да питам/`щото са ме оставяли и без майчинство,точно преди Коледа пък бяха променили срокове за изплащане на едни обезщетения и ме оставиха без парички за подаръци,следващия месец пък натрупаната сума била голяма и в пощата нямаха пари...ама се тръшнах и си ги взех на по 2лв,`щото вече на никой не прощавам и не се връщам веднъж отишла до накъде/
Танче,дано ученика да е все така спокоен и да му хареса там PeaceА Вие докъде сте с ремонта?
Нашия ученик днес за пореден път ми скъса нервичките-ходихме пак на логопед/досга вече пет пъти сме ходили-и определено имаше напредък/......ама предния път като ревнало магарето му с магаре,едвам го бяха успокоили...та днес само като наближихме и пак направи сурата и се накани да реве-та в крайна сметка и мама изкара един логопедичен сеанс.Иначе момичето е много старателно-само на главата си дето не застана да му прави хаир,ама то дИването си е диване.Та сега ще има малко почивка,че  иначе ще плащам само да му правят цирк,не за терапия....
Ани,така е ОК-пиши ме навсякъде като съгласна,пък аз и съм така де. Peace

Аз да се оплача/или похваля/,че мойто мъж напусна работа и сега вече веселбата е пълна/чака от три места да му се обадят да почва....ама докато  почне ще ми скъса нервите,`щото хем няма сигурни доходи,хем по цял ден ми се мотае/,но утре ще ходи пак на една среща в София,та може и аз да скокна с него/и две деца за разкош ще мъкна,ако го убедя/,та ако има желаещи за посещение на Зоопарка или природонаучен музей/ако вали/-да свирка на ЛС.
Галче,браво на Мариска,че  се е престрашила.......дано и занапред да е така!
От мен лек и спорен ден!
Аз отивам да простирам че времето навън е много духовито и идеално за сушене Wink

# 181
Велиска, следващия път с камера или фотоапарат да заснемеш подаването на молбата  Mr. Green( жалко че видеоматериалите още май не ги зачитат като доказателство в съда). Безобразни са  #2gunfire, как винаги от детските пари ще пипнат, все за тях не стигат парите, а командировките в чужбина никой не си ограничи, че е криза нали.
Браво на Никола! На снимката изглежда много доволен от първия учебен ден - дано продължи да е така и да му е още по-интересно! Танче, само не разбрах на каква занималня ходите - държавна или частна?
Гале, страхотно сте исзкарали и Мариса е много щастлива на снимките, браво! Ама наистина кой е хотелът  newsm78
Люба, дано скоро съпругът бъде назначен на по-доходна и устройваща го работа - късмет и скоро да се похвалиш! Голяма криза е, а тепърва предстои у нас, много хора се оплакват, че нямат работа, минават на непълен работен ден, стегнация ....

# 182
Хотела е Холидей Ин имат сайт. В Младост е към околовръстното. Но не си струва да се плаща само заради децата и да не ползвате другите екстри така че си вземете компания да си помагате и да може да се насладите на сауната, парната баня и басейна разбира се. Да има детски на първата снимка се вижда едно момченце отзад до къде му е водата, на нашите им е до гърдите. Това е...да разказвате ако ходите.
Люба това с работата е много кофти, дано скоро се обадят и да почва, че...не ми се мисли направо.  Praynig Стискам палци!

# 183
  • София
Хотела е Холидей Ин имат сайт. В Младост е към околовръстното. Но не си струва да се плаща само заради децата и да не ползвате другите екстри така че си вземете компания да си помагате и да може да се насладите на сауната, парната баня и басейна разбира се. Да има детски на първата снимка се вижда едно момченце отзад до къде му е водата, на нашите им е до гърдите. Това е...да разказвате ако ходите.
Люба това с работата е много кофти, дано скоро се обадят и да почва, че...не ми се мисли направо.  Praynig Стискам палци!
Това ми е съвсем близо до офиса, но не знаех, че имат детски басейн. А какво са ценичките?

# 184
леле къде сте бе хора?
Анна, цената за деца е 10 лв. за възрастни е 17 лв като си ползваш всичко без ограничения.
Днес ни е тържеството хип хип ураааа.
Хайде пишете егати само един пост след моя и ся с какво четиво да си пия кафето  newsm78

# 185

кафетооо

Галче, стискаме палци да мине гладко и безпроблемно тържеството!
Никола е страшен - браво. Но Танче и Мартин първия ден беше спокоен и не плака, но след това... Дано Никола да не е така.
Люба, много неприятна ситуация... Дано да се оправи положението. Звънни като сте в Сф. Забравих, че днес съм на лекции, но нищо - може да успея...
Велиска, сигурно си видяла двойните стаи на 3-я етаж - по-ниски са цените:

Цени
Единична стая - 68 лв.
Двойна стая - 98 лв.
Единична стая III етаж (стара/нова част) - 58.00 / 68 лв.
Двойна стая III етаж (стара/нова част) - 68.00 / 88.00 лв.
Малък апартамент - 118 лв.
Голям апартамент - 138 лв.

Ани, хрумва ми тогава един въпрос - Нашите стаи само на първия етаж ли ще са ?

# 186
Привет, дами!
Никакво присъствие в темата, къде сте бе мами? Люба сигурно е в София, ами другите  newsm78
Гале, хубаво изкарване на тържеството, чакаме снимки!
Не знам защо нашите лелки не организират никакви тържества, явно не им се занимава. Иначе Никол знае много песнички, стихотворения и танци от детската градина, което показва, че ги учат, идва музикална учителка 2 пъти седмично, ама тържество - не.
Хубав ден!  Hug

# 187
Шуши, който където иска -  на първи и втори етаж за нас цените са 88.20лв, а на трети етаж в новата част(там таваните са скосени, но било уютно - така ми обясниха) - цената е  - 79.20лв.

Ето снимки и от нашето тържество: аз не съм снимала, но оператора ми донесе един диск със снимки, които пак не са с много добро качество, но нищо (както казва Марти): http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349366&pid=11107354

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 13:12 от А н и

# 188
Ани, Ивко е много сладък - браво на дечицата и лелките (то като гледам вашите хич не са лелки, направо са млади, всравнение с нашите  Grinning) , много хубаво тържество, страхотно! За снимките - не се ядосвай, много добре сте го решили с оператора  Peace! Скоро гледах едно тържество, на което всички родители снимаха - кой с камера, кой с телефон, кой с каквото му падне и на записа - само ръце, глави и т.н., децата почти не се виждаха. Представлям си какъв ужас са преживели - толкова много хора, светкавици и т.н. Моето мнение за такива масови мероприятия на закрито - трябва да има един оператор, иначе накрая нищо не става - нито тържество, нито снимки.

# 189
Ани, много хубави снимки - все едно бяхме на тържеството... Марти много се впечатли и се радва на Ивчо... Не се тревожи за качеството - така е защото са сваляни от видеото, но хубавото си е хубаво и на лошо качество  Wink
Бубето е права за това да има един фотограф - така беше едно време, ние като бяхме в детската, си спомням... ееехеее...

Днес Марти много е плакал на детската, баща му го води сутринта... Като се върна в старата група, нещо не може да свикне там... /беше в другата 1-ва Б група, заради карантина в неговата 1-ва А/
Искал при другата госпожа в 1 Б... Освен да питам директорката дали може да го върнем в Б...  newsm78

# 190
И аз така предпочитам , да има само един оператор вместо всеки да снима и после и филмчето става по хубаво- със ефекти, с песнички, с надписи, но никой не му се дава по 5лв например, за да го наемем и затова тоя си го наемам аз. А иначе пак всички майки си снимаха децата отделно, не че после не ми искат и моя диск де  Wink А снимките наистина са от камерата и затова са такива.

# 191
Здравейте, момичета!

Ани, тържеството на Ивко е било супер! Сигурно децата са били много развълнувани... Супер ви е детската градина!
Шуши, щом Марти не иска да се върне при другата учителка значи си има причина. Хубаво е да помолиш да го преместят в другата група. Обясни, че там ходи с желание и е спокоен. Предполагам, че ще разберат...
Галя, хайде чакаме и снимков материал и филм и разкази и впечатления!

Да дам отчет за втори учебен ден:
И двамата с по една раница на гърба се запътихме към "училището". Той спокоен, аз - неспокойна. Пристигнахме точно когато децата започваха да правят гимнастика и имаха час по танци. Учителката го настани на столче да гледа, аз му казах чао и се изнесох. През цялото време си гледах часовника кога ще стане време да ида да си го взема. Час и половина ми се виждат като цял век.
Иначе той човекът си бил послушен. Играл си с децата, ял, пил... Учителката му даде звезда за отличие.
Заварих го усмихнат и весел. Нямаше търпение да го взимам и да го водя при баба му. Брей то не е обич, то не е чудо. С учителката не можах 5 думи да си кажа, че даваше зор да ходи при баба си.
Но явно много му липсват играчките у дома. Като се приберем и не мога да го сложа да спи, а виждам, че очите му се затварят. Иска да си играе я с рейс, я с влак, я с нещо друго...

Та така с нашата адаптация. Оказа се, че моята адаптация е по-трудна от неговата....  newsm78, но то и се очакваше, като ме знаете каква съм...

Спирам да ви занимавам с личните си терзания и ви пожелавам в скоро време да грейне слънце, че да излизаме повечко навън!

# 192
  • София
Вчера се сетих за едни бисери на Румен:

"душката бина" - душ кабина Simple Smile
"Имам телефон за климатик" - да се разбира имам дистанционно за климатик
едната леля в яслата казала ега ти жегата тука и сега вкъщи чат пат се повтаря нещо като благословия - "ега ти жегата и с колелото" Simple Smile
А пък лафовете, които е научил, докато беше при майка ми не са много за пред хора, но единият от тях е: "Майчице, що не мога да се отърва"
За други бисери мога да спомена това, че често говори в женски род, не знам кога ще се отучи Rolling Eyes - скрита съм, наспала съм се и т. н.
За него думата изненада, означава бонбони.
И в нашата ясла не правят тържества, може би защото в групата имат и по-малки деца, които пък съвсем няма да могат да си кажат стихчетата...
Румен не плаче сутрин, но все още не е свикнал в яслата, не му харесва там, сутринта казал на баща си, че децата са страшни. Притеснявам се вече и не знам дали въобще ще свикне. Просто някак си не е много контактен и там сякаш е на тръни и му е притеснено Money Sad Лелите пък казват, че много говорел там, пеел и бил спокоен, но явно не му е комфортно.
Много хубаво, че на Никола му харесва в занималнята, дано и занапред да е така.

# 193
Браво на Никола, мамо я по спокойно го давай а кога ще почваш да го оставяш по повече?
Ани супер снимки браво за идеята за оператор.
Да ви разкажа за нашето тържество, към 16,30 така почнах да се вълнувам чак ми беше смешно за самата мене кво е това вълнение което ме е обвзело. Отидох там и ни казаха че малките деца са ги взели и само големите ще гледаме (и по добре че имаше място за всички). Мариса и другите деца веднага дотичаха при нас да се гушнат почнах да й говоря да си седне на столчето да си каже стихчето и че после ще ходиме на люлките и на сладкарница. Тя с една тъжна физиономия и вика няма няма...леле прималя ми тогава точно влезна баща й и като се разлигави да я гушка да го държи за ръка заведе я той до столчето й ама не го пуска държи му ръката така че таки седна на пода и седя зад нея през цялото време. И сега е момента да си ме представите с камера и апарат в ръцете не ми се мисли как съм изглеждала отстрани.

И така 3 децича гушнаха мама и там си и останаха не пожелаха да се присъединят към другите.
Първото дете си каза стихчето и второто като излизаше на центъра, третото дете беше Мариса лелята я изведе в центъра и тя като почна да си върти ръчичките и да гледа в краката само дето не ревна, лелката каза стихчето ние пляскахме и тя побърза да се върне обратно на столчето й. После пяха песни Мариса в къщи не млъква, тука гледаше само към нас и не продума. Играха хора е тогава вече се отпусна и правеше каквото трябва ето ви клипче, че да не решите че е супер сложна комбинацията от стъпки  Laughing
http://galiushana.multiply.com/video/item/60/Tarjestvo-03.2009

После ни поднесоха подарък, цвете от хартия и това беше 15 мин. ни тържество. Но цялото е документирано на камерата и на малко снимки...до тук си мисля че няма да кандидатства във Витиз  Mr. Green че нещо пред публика се сковава на едно място.

Ето така седя и кърши ръчички

Това е моя разказ в образ и картинки за първото тържество на Мариса в яслата е и последното де...догодина вече в градината ще се види как е ЖЗ.

# 194
  • София

А пък лафовете, които е научил, докато беше при майка ми не са много за пред хора, но единият от тях е: "Майчице, що не мога да се отърва"

hahaha hahaha мария, много съм се смяла с това като си рпедставих румчо Joy

Общи условия

Активация на акаунт