....и могат не нервите да ти скъсат,ами направо да те накарат да се гръмнеш тия наши администратори.Аз/от опит с инстанциите/ вече не само проверявам,ами и а някой нещо закъснее макар и с един ден-пиша мейли и звънкам по телефона да питам/`щото са ме оставяли и без майчинство,точно преди Коледа пък бяха променили срокове за изплащане на едни обезщетения и ме оставиха без парички за подаръци,следващия месец пък натрупаната сума била голяма и в пощата нямаха пари...ама се тръшнах и си ги взех на по 2лв,`щото вече на никой не прощавам и не се връщам веднъж отишла до накъде/Танче,дано ученика да е все така спокоен и да му хареса там
А Вие докъде сте с ремонта?Нашия ученик днес за пореден път ми скъса нервичките-ходихме пак на логопед/досга вече пет пъти сме ходили-и определено имаше напредък/......ама предния път като ревнало магарето му с магаре,едвам го бяха успокоили...та днес само като наближихме и пак направи сурата и се накани да реве-та в крайна сметка и мама изкара един логопедичен сеанс.Иначе момичето е много старателно-само на главата си дето не застана да му прави хаир,ама то дИването си е диване.Та сега ще има малко почивка,че иначе ще плащам само да му правят цирк,не за терапия....
Ани,така е ОК-пиши ме навсякъде като съгласна,пък аз и съм така де.

Аз да се оплача/или похваля/,че мойто мъж напусна работа и сега вече веселбата е пълна/чака от три места да му се обадят да почва....ама докато почне ще ми скъса нервите,`щото хем няма сигурни доходи,хем по цял ден ми се мотае/,но утре ще ходи пак на една среща в София,та може и аз да скокна с него/и две деца за разкош ще мъкна,ако го убедя/,та ако има желаещи за посещение на Зоопарка или природонаучен музей/ако вали/-да свирка на ЛС.
Галче,браво на Мариска,че се е престрашила.......дано и занапред да е така!
От мен лек и спорен ден!
Аз отивам да простирам че времето навън е много духовито и идеално за сушене
, как винаги от детските пари ще пипнат, все за тях не стигат парите, а командировките в чужбина никой не си ограничи, че е криза нали.
Стискам палци!

) , много хубаво тържество, страхотно! За снимките - не се ядосвай, много добре сте го решили с оператора

Лелите пък казват, че много говорел там, пеел и бил спокоен, но явно не му е комфортно.