Бетина на мама Иночка е малка МАЙска синеочка!

• 26 693
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Eвка има много странен начин за образуване на времената. Направо умираме от смях.
Пентература-температура
черпутугащник-чорапогащник
чюшмукачка-прахосмукачка
чешмедже-чекмедже

# 166
  • София
Бубе,не се шашкай толкова за варицелата.Ако Никол я изкара сега,трябва да си щастлива.И аз съм на мнение,че ваксините са хубаво нещо,но не трябва да се прекалява и с тях.Вярно,че херпес Зостер се причинява от прекарана Варицела,но е неврологично заболяване,трябва да са налице и други фактори,че да се развие.

# 167
  • София
Добро утро, дами! Руми, мерси за кафенцето, а ти защо не спиш?  И аз съм на работа, това "отработване" ме убивааааааааа.
А днес бил световен ден на съня, жалко, че не можах да го отбележа както си му е реда.
Вчерашния петък 13-ти ми беше много "спънат" ден в работата, а вечерта за капак - в групата на Никол имат карантина - варицела. Сега пак се рових в нета за тази ваксина. Много ме е яд, в понеделник като ходихме при педито и аз я питах за тази ваксина, тя каза, че досега не е издвал никой при нея да си слага такава, каза, че ако желая ще провери пазара и ще ме информира, но накрая ми каза "А, бе я я остави Никол да изкара поне една варицела, стига толкова ваксини". Освен това сега като четох, всеки който е бил болен от варицела има вероятност на по-късен етап да развие херпес зостер, докато тези които не са боледували от варицела не могат да развият този вирус.  #Crazy Много ме е страх от тези шарки  Praynig
Анна, как е Евка? Ти пази ли я от Мони?
Хубав и слънчев ден!  Hug
Евка си е добре, по-принцип заразността при варицелата е около и над 90%, докато при скарлатината е съвсем малка. Нямаше как да я пазя, те са непрекъснато прегърнати и играят нещо.
И аз като педито ти смятам, че е много по-добре децата да изкарат варицелата докато са малки, после е много по-тежко. Иначе ще трябва да се ваксинира цял живот. Шарките при децата не са страшни, Монката ги изкара много леко. Не я ваксинирай излишно, по принцип не съм фен на излишните ваксини, имат си доста противопоказания. Единствено съм за менингитната и все се каня да ваксинирам и Евка, но все нещо се отлага.

# 168
Ето малко бисери и от нас:
катова - такова
иБва, иБвам  hahaha - идва, идвам
Бежко-Бежко - Ежко -Бежко /и всички двойни имена се повтарят Байо-Байо, Карабас-Карабас.../
няма проглем - няма проблем

Дени, и при нас го има глагола БЯ. "Мамо ти къде, бя?"

Отделно, като не казва Р и е много смешно - преобразува го в лЬ...

Тарикатлъци: когато се изцапа с нещо, за да смекчи обстоятелствата идва и ми казва: "Мамо, аз малко се изцапах, ама нищо..."  Joy

За шарките и аз знам, че колкото по-рано се карат толкова по-добре, но като разбрах, че в градината имат скарлатина и направо косата ми настръхна  Rolling Eyes

# 169
Благодаря за поздравленията за рожденника!  Peace
Ани-наистина на Капела,8 деца.. Crazy 2 коли аз и баща му ги водихме.Децата бяха много впечатлени още повече ,че повечето  изобщо не са ходили там  Grinning Много доволни останаха..
За бисерите-на първо четене се сещам
кужито за джакузи
вместо аз съм била-аз като съм бяла...
жден жден за рожден ден и още доста има..
За обиците-на Жули пробих точно преди първия рожден ден и не е било по време на някакъв църковен празник..

# 170
  • Русе
   Ехо!
   Ние сме добре, не успявам вече да ви изчета, толкова съм изморена вечер...
   Бисери от нас:
   "Аз съм Дари - какаото"
   "Аз съм апойца (госпойца)"
   Почти всеки ден Дарито ми дава по някоя стотинка - 1 или 2 и ми казва "Мамо, ето ти 8 стотинки да ми купиш бонбонки".
   Когато свърши филмчето на ДВД-то тя казва - "Мамо, моля те махни диска, че ми наду главата".
   На скоро се прибираме по тъмно с Дари и тя посочи Луната и ми каза "Мамо, това не е Луната, това е лампа" Shocked

# 171
  • Varna
 Малко бисери и от нас
 Това и друг път съм го писала, но до скоро беше хит "иба бате да ловим путки" което в превод е ела бате да ловим пеперудки.
  мивчета -моливчета  и мики -книжки
 Преди наколко дена съм и сложила в една купичка да вечеря ориз, а аз в това време се измъкнах от кухнята и говоря в другата стая по тел. Пристига в един момент Бетина и казва Извинявай мамо направих една беля без да искам" отивам гледам Бетка си зяла ориза примъкнала тавичката сипала си още не само в чинията а и по пода... а тяа продължава спокойно спокойно, дишай дишай Mr. Green Mr. Green

# 172
Добро утро, дами!
Аз се извинявам, че ви занимавам понеделеник сутрин пак с нашата карантина, но съм бясна. Нали в петък Никол има бонус - баба й я взима от детска градина и тя не беше разбрала кое дете е болно. Днес сутрината разбрах кое е детенцето, то има по-голяма сестричка в детската градина и тя е била болна, а през това време те са водили малката сестричка на детска, защото главните сестри на градината разрешили  #2gunfire. Нашите сестри не са искали да я приемат в групата, но главните са над тях.
Анна и аз мисля, че правилно си постъпила като не си пускала Евка на градина, пък дано да ви подмине.  Praynig
Ох, така се смях с този Никола на Танчето  Joy
Хубава седмица и много слънце,  Hug

# 173
Аз така периодично ще досаждам с ей тоя списък тук:  Wink
Винпалас – Люси; Ани; Шуши; Люба
Дряново –  Руми; Змейковица; Люба; Бубилина; Велиса;
Касаволей – Люба; Руми;

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 14:34 от А н и

# 174
Ехооо,
здравейте милички.
Аз изкарах цяла седмица у дома с малкият и не ми оставаше време да пиша,но от днес е на градина,а и аз съм така бясна понеделнишки #Cussing out
Днес открих,че не ми превеждат детските надбавки и тръгнах в Социално подпомагане да си търся правата.Там ми обясниха,че аз не съм подала молба при тях,а аз съм подала всички документи през юни 2008.Някой служител ми е взел молбата и е загубил някъде и не е въведена като подадена.Изтъкнаха ми доводи-тук в тази тетрадка записваме всички молби(тетрадка,представете си в 21 век в Европейска държава-тетрадката е преди компютъра Twisted Evil),вие защо не си проверявате банковата сметка всеки месец дали сме ви превели пари,спомняте ли си физиономията на служителя дето ви прие документите.... #Cussing outИ нищо не може да се направи,защото нямам как да докажа,че съм подала документи SadОнемях от удивление и се разревах от яд...в страна с отрицателен прираст и много "грижовна" към майките и децата.
Ние иначе сме добре,а аз може би ще започвам работа другата седмица.Не е това,което ми се работи,но....трябва да се яде SadНе знам как ще се оправяме с боледуването на Алекс-дано помагат бабичките Mr. Green
Ани аз май съм за Дряново.Винпалас има цени на сайта по-ниски от предложените за нас-направи ми лошо впечатление ThinkingА щом посетилите не са за Касавалей-значи не сме за там.
Лека седмица от нас Heart Eyes

# 175
Вели, ето ги цените които са към момента във Винпалас: http://www.winpalace.net/newsite/content_bg.php?m=5
А ето я и нашата оферта:
Единична стая - 68 лв.                                                                 не
Двойна стая - 98 лв.                                                               88.20лв
Единична стая III етаж (стара/нова част) - 58.00 / 68 лв.        не
Двойна стая III етаж (стара/нова част) - 68.00 / 88.00 лв.не/79.20лв
Малък апартамент - 118 лв.                                                 106.20лв това е студио
Голям апартамент - 138 лв.                                                  124.20лв

# 176
Добър ден!

Какво е това време, какво е това чудо - не знам! Вчера жега, днес студ....
Та днешният студен ден беше и първи учебен ден за сина ми. Станахме ние рано зарана (9:30 ч.), помотахме се малко у дома, защото беше много належащо да подредим новия пъзел с Томас преди да ходи на училище.... Благополучно в 10:30 пристигнахме.
Ето това е снимка на ученика:
Детето прие нещата като мъж. Обясних му, че ще ходи като Франклин с автобуса на училище, но вместо да му е учител господин Бухал ще му бъде госпожа......  Mr. Green и трябва да бъде послушен и да се забавлява с децата. Речено - сторено.
Отивам аз да го взема, той ни ревал, ни плакал, ни хлипал. Учителката каза, че ял солети (как няма да яде като у дома не закусва) и пил вода. Като отидох да го взема го видях, че си е седнал на чина и си рисува. Никола! Представяте ли си?!
Дадох му аз подаръка (тук разбирайте влак, защото той друго не признава за подарък) за успешния му първи учебен ден и отидохме да обядва в баба му. Там той поиска да пие вода. Взима я, отвинтва си капачката и си пие. Оставя шишето и вика: "Я! Ама то само` си пие!" Joy Предполагам, че учителката го е казала това.

А на мен ми минаваха разни ужасяващи мисли докато той беше на забавачка. Дали някой няма да го открадне, реве ли, не ревели, как се чувства... Абе направо не е лесно да си тиква!
Утре ще видим какво ще е положението. Дали ще е също толкова щастлив и доволен. Надявам се да е.

Вели, съжалявам много за ужасното разочарование и отрицателните емоции породени от държавната администрация. Не са ли ти дали някакъв входящ номер, с който можеш да докажеш, че си подала документите?

Спорна седмица  Hug

# 177
Ани,аз миналата седмица гледах цените в сайта им и останах с впечатление,че са по-ниски от дадените ни.
Може би съм се заблудила....или са ги вдигнали сега Mr. Green
Все пак съм за Дряново Simple Smile
А за моите административни проблеми-това е куриоза,че ги приемат така без входящ номер,а после ми казват,че не мога да докажа,че са подадени ooooh!

# 178
Здравейте, ей Никола ученик спокойно мамо всичко ще е наред. Но да не те плаща че от втория ден се почва протеста,,,но стискам палци това да не се случи при вас а Ники да е щастлив от новото начало.
Ето снимка от басейна...за моя изненада много й хареса е след 10 мин дърпане и увещаване.

в джакузито

Буболина, бяхме в хотела в които си направихме 8 март с колежките защото има детски басейн и джакузи в което те прекараха 1 час, няма излизане ви казвам голяма игра, голям кеф, но пък и водата е по топла там а и няма хора което е супер вариант.
Много се смях на бисерите, големи сладури са сега мъниците ни.
За срещата аз съм за Дряново.

Утре ни е тържеството хип хип ура - много се радвам и вълнувам. Взех камера под наем абе голяма тръпка е за мене... дано ме разберете и не ми се подигравате  Laughing

# 179
  • София
Галя, къде е този басейн, че Евка все настоява да я водя на морето?

Общи условия

Активация на акаунт