бабук - боклук
льонка - телефон мобилен то друг нямаме
р-то го изпуска в думите - касива - красива, пасе - прасе, кумчо вълчо е въчо въчо,...сега това се сещам.
Утре мисля да я водя на басейн, за първи път ще и е...и много се вълнувам как ще се държи. Но най-хубавото е че днес разбрах че ще имат тържество във вторник ех да ви кажа чак подскачах от радост като видях обявата днес сутринта, втора година ходи там и си викам явно нямат такива неща че са много мънички още и няма да седат да рецитират или пък няма да им се разбира...леле ще е голям цирк от сега го знам, защото имат наистина малки децича. И лелята сутринта ми вика да репитираме стихчето но с висок глас че само си го мрънкала под носа...а з и казах че според мене ще дойде при нас и край....аз така си го представям поне, но дано да греша и да стане готино. Иска просто да я облека в рокличка да е хубава и това е. Явно няма да има костюми при нас. Но нищо аз и на това се радвам много.
Другата новина около мене е, че успях да се дореда до билети за концертите на Майкъл Джексън и след 6 месеца ЖЗ ще имам честта да го видя пак

Е изклюках ви клюките около нас, по повод гласуването няма да взема отношение не съм била в нито един и ще се доверя на посетилите и общото решение. Ани дано няма проблеми....
Хайде приятен уикенд на всички, на тези които ще работят лека и повече усмивки.

а вие?
ти си голям фен, бе!
!
Добро утро!