Бетина на мама Иночка е малка МАЙска синеочка!

• 26 615
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета  Hug
Не съм ви забравила, но последно време все съм в кофти настроение и почти не пускам компа (но ми домъчня за вас и наминавам) Но е факт, че даже не съм ви и изчела  Embarassed  Маги е добре, да не чуе  Twisted Evil. Но всеки ден ходя да правя компания на брат ми, че скъса ахилес   Sad и сега е закотвен при нашите, а те са си на работа. При мен няма нищо друго интересно. Тези дни ще пиша пак  Peace

# 211
Галче , като съдя по броя на постовете кафето ще трябва да го гаврътнеш!  Wink

Я пак да погледнем какво става с нашата среща:
Винпалас – Люси; Ани; Шуши; Люба
Дряново –  Руми; Змейковица; Люба; Бубилина; Велиса; Галя;
Касаволей – Люба; Руми; Галя;

Да резервираме ли в Дряново (Милкана) или има още желаещи да дадат вот?

# 212
  • Велико Търново
Аз съм за където кажете от тези три места CrazyСтига да не съм в болницата да раждам де Mr. Green
Приканвам и сватята Имар да вземе участие,защото тя ще ни е шофьор.

Днес съм много радостна,защото моята приятелка и бавачка на Божа се връщат от София.Дано Бог даде сили на малкия сладур да пребори тази коварна болест.

Радвам се,че такива умвни деца имаме в темата.Моето не мога да го похваля с нищо Mr. Green

# 213
Добро утро, дами!
Честита астрономичска пролет!  newsm51 smile3525 newsm51
Дано и темичката ни се запролети, че нещо пролетната умора я е налегнала!
Ех, този Ивко - естет като мама ще бъде!  Hug
Сисе, стискам палци и се моля за детенцето  Praynig
Хубав ден!

# 214
Ани верно го гаврътнах  Sad
Ама сте и вие къде сте, дано сте здрави.
ние в групата имаме варицела така че две седмици съм в очакване да видя дали ще ни подмине или не.
сиска, стискам палци да се оправи детенцето.  Praynig
Оставям ви с пожелания за хубав уикенд, макар че прогнозата е повече от не пролетна и май пак ще сме закотвени вкъщи за всеобщ ужас....ох къде е това слънце вече  Twisted Evil

# 215
  • София
Галюшана, много бързо запразни ти днес  Wink
Уф, тия шарки не свършиха ли вечеее  #2gunfire

Ние си изпратихме гостуващата баба и сме си пак тримата. Коки ходи с печална физионаомия и повтаря "Коки мучно е бабиии", милият! Още не е тръгнал на детската. И в нашата имало шарка, сега пък трябва да му пускаме и всички изледвания, че дълго е отсъствал... като гледам няма да стане преди края на месеца. И по-добре, то не прилича на март, ами все е дно е ноември, бее  Confused Но, все пак ще си сменя аватара с една японска пролет Simple Smile много ми е мерак да отида в Япония, представям си каква прелест е напролет  Heart Eyes ама някой друг път, както се казваше в "Улицата"  Joy

Бремелинките да се разпишат поименно и подробно, да не ги мислим!

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 12:38 от Rumya

# 216
Хей хо, Мама Дени се зъврна... Simple Smile))
Четох от тук, от там, обаждам се само да се индикирам, че съм в цялостния си вид, в добро настроение (не поради количество изпушена марихуана...) и да викна с цяло гърло "Урааа!" за адаптацията на Никола в занималнята. Сега Кака Ви Таня ще заработи с пълна пара и съвсем, съвсем скоро българската икономика ще бъде извадена от кризата!

# 217
Ха-ха, Дени страхотна си Hug
Ани прочетох копирах си програмата от детската а Ивко. Макар и със закаснение  bouquet
Много сладки бисерчета бълват малките устички. Руми май вече изговаря добре думичките. Но допреди няколко месеца казваше на чорапогащника-шокобаски, прахосмукачката беше посачка, бормашината - бобашина, но вече се стреми да изговаря  правилно. Започнахме да му казваме и думички на английски и вече знае около 50-предимно на животни.Много е сладък как пита какво е това на английски. Имаме едно приятелско семейство чужденци и говорим с тях на този език, аз не мога да го говоря свободно де.Идват за ден-два всяка седмица.Та Руми си играе с тяхното дете и явно оттам е мерака към езика. С това дете и аз трябва да се уча, че постоянно пита.
Честита пролет и от мен!!!Макар, че при нас е ту дъжд, ту сняг.

# 218
Малеее тази първа пролет ни зарина със сняг! Ха да ни е честита, все пак!
Днес имаме пълен провал в детската. Заведох го сутринта и не ми даде сърце да го оставя. Най-вече се впечатлих госпожата като каза, че той като реве-реве и казвал, че се е уморил и ходи да ляга в спалното - там сам се успокоявал и ме чакал да го взема на обяд  Shocked
Мислих, че като тръгна се успокоява, направо се втрещих - като си го представих да реве 3 часа... Направи ми впечатление, че се пази от лелката, като че ще го удари...  Shocked - дано да се заблуждавам - макар, че той казва, че госпожата и лелките бият децата и него...
Не мога да се примиря и с тази система - на запад майките остават с децата докато свикнат.
Заведох го после в нашия детски кът - там го оставих за 2 часа - като го взех, лелката каза, че е бил много послушен и си е играл - рисувал картина, писали букви - той щастлив, не иска да си тръгва... Само дето е 6 лв. на час...
Трябва да мислим друг вариант - няма да ни бъде в тази детска...
Извинявайте, че ви занимавам толкова подробно, но наистина ми е голям проблем.

Дени, добре , че си ти да ме развеселяваш...  hahaha

Сисе, стискам палци за малкото детенце!

# 219
Добро утро в този зимно-мартенски ден. Сервирам ви закуската

и ви пожелавам много хубав ден.
Аз май пак отдавна не съм писала, но нямам време да си вдигна главата. Нали уж приключваме тази проклета година и вече не знам къде се намирам, ден ли е, нощ ли, но се надявам скоро да свършим /преди ние да сме се свършили/. Най-лошото е, че не ми е ясно за какво работим?  Thinking Клиентите не плащат или плащат със закъснение и за сега си оставаме само с работата.
Иначе Сиси е добре. След поредното възпаление на третата сливица, от нея ушите и т.н. Боледува вече близо 3 месеца без прекъсване и така вече ми е писнало, надявам се да я стабилизираме най-после. Сега очакваме евентуално и варицела, че май сме контактни до 30 март. Дано ни се размине, че живот и здраве другата седмица мислим да ходим малко на ски. /дано снега не се е разтопил до тогава, но като гледам времето имаме някакъв шанс да се включим с последния влак/
Бяхте писали по едно време за странните думички на децата. Ние имаме доста такива. Кораб, казва правилно, но иначе е "кобъра", "мамо обърни си гувата (главата)",  имаше и други, но сега не се сещам. Любимия ми израз е "мамо виж какво голямо яко изпишках".  Laughing
Сиси много обича да рисува, вече имаме толкова много книжки, тефтери и какво ли не изрисувано. Започна да оцветява що годе добре, като почти се вмества в очертанията и не излиза извън тях. Ето ви и една загадка от нас. Който познае какво е нарисувано на картинката, има една бира от мен на следващата интергалактическа среща.

Ани, не съм имала време да обмисля и разгледам всички предложения за срещата. Ще се опитам да огледам тия дни и да пиша. Ако все пак решите нещо, направо резервирайте, а ние ще гледаме да се включим.
Дени, радвам се, че си се завърнала. Внасяш много настроение в темичката. Heart Eyes
Сиска, стискам палци за твоята приятелка и се моля всичко да се оправи.  Praynig
Изчезвам, че ми мирише на изгоряла манджа. Трябва да си доизгладя дрехите и изчезвам на работа.
Още веднъж хубав и наситен с приятни емоции ден.
Иркаааа, къде си. Май нямаш време за писане. Липсваш. Драсни някой ред.

# 220
Здравейте момичета  Hug
преди доста време редовно пишех още когато бях бременна с моето момченце,което вече не е никак малко.Ще се радвам ако пак ме приемете сред вас,защото само ви чета,но вие сте толкова задружни и готини,че доста пъри съм се изкушавала да се вклщча отново.Илиан е роден на 2 май.Благодаря ви   bouquet

# 221
Привет и от мен...то това време като не става за разходки и аз реших да го използвам за почевка и спане/и без това мъж ми още се мотае вкъщи,та му възложих половината домашни задачки-особенно тези покрай децата и съм на път съвсем да се разлигавя Embarassed/
Роси,добре си си дошла  bouquet...дано да си от по-активните в писането,че нещо напоследък оредяха редиците Sad.
Ники,дано да се задържи снега по пистите,ама ако може на останалите места да се постопли/за такива като нас дето няма да ходят на ски ,а искат да се разхождат/,а за рисунката на Сиси аз мисля,че е Уоли/ако сте гледали филчето...,ако не сте-идея си нямам/.Иначе бисерите  и си ги бива Peace..а на теб персонално пожелавам да са ти коректни клиентите и да плащат навреме.А за Ирка-и аз не съм я засичала отдавна-ама явно са я нападнали яко клиенти и няма верме за раздумки.
Шуши,незнам какво да кажа за педагогическия подход в градината.........знам,че има и читави,но точно такива случки ме карат да съм скептична/както и например споделено от Сами,как една г-жа ги карала да се завиват през глава за да заспят,друга не даваше да ходят по-голяма нужда в ДГ,трета пък направо пляскаше...слава богу вече не му в групата/.Но пък незнам и какво да те посъветвам,че да може и дна лекции да ходиш/щото аз заради моите си съмнения си мухлясвам вкъщи-всъщност преди две седмици пак бях тръгнала да работя,че да има поне един сигурен доход вкъщи-казах на свеки ,че трябва да гледа Иво и тя на следващия ден почна работа-като чистачка,която след една седмица вече и дотежа много и напусна...,ама аз съм умно парче и схванах намека от раз/.А,за детските ви клубове-наистина ли толкова взимат на час?/ето още една причина да не харесвам София/
Дени,снимчици нещо да ти се намират/ние няма да ти гледаме зениците....ще наблягаме на пейзажа Wink/?
Аз май от много време също не съм Ви показвала дИването,та да взема да се отчета:ето го в акция,тук е пред музея на Палеонтологията в Асеновград заедно с батко си:,ето ги и с тати вътре пред скелета на праисторически слон/дейнотериум/:,тук тримата цъкаме и охкаме пред скелета на трипръст кон/хипарион/:,ето го на детската железница/последната ни слабост-там сме всеки по-топъл ден,но с/у левче на калпак заниманието си е просто супер/:и през цялото време Иво е ей така/ни дума ,ни вопъл,ни стон/:...........хайде да не досаждам повече и да отивам да готвя/че това и да искам,няма кой да ми отнеме като удоволствие/

# 222
Здравейте милички,

Росица, разбира се, че те приемаме.. То няма церемония по прием или изключване, щом пишеш тук и ти е интересно, значи си част от форума. Тъкмо си нямаме "Илиан" и си търсехме... Grinning  bouquet

Шуши, хич няма да се извиняваш, че ни занимаваш с детската градина. Аз дори НАСТОЯВАМ да ме занимаваш.. Не зная дали помниш нашия неприятен опит с яслата.. но сега ми е свито сърцето пред-детско-градинско и искам да имам повече инфо. Още повече като зная товят Марти колко е отворен към света, взема участие и не се притеснява (впечатленията са ми от Коледното парти), та ми е много чудно на какво се дължи тая работа...

Фай, и при нас е "гувата". Как е манджата? Става ли за ядене? Аз залагам на мишка или куче или зайче. (ще се боря яростно за всяка безстопанствена бира, която се размаха тука).

Ръш, яко е това с английския, особено щом детето има интерес и общува с друго такова. На Марти също му е интересно и гледаме един детски картинен речник. Също и баща му го учи...  Ето метода:
Виктор (бащата) : Марти, яйце на английски е Е Г (високо, ясно и отчетливо произнасяне на буквите".
Мартин (очевидно сина в скеча...): "Чице е Е Г". (произнесено по същия отчетлив начин).

Няколко дни по-късно в баба му при демонстрация тип "вижте-маймунето-кво-научи"...
Виктор: "Марти, как е яйце на английски?"
Мартин (след кратко замисляне): "ГЪ!".

Еййй Любааа... и защо ако смея да попитам няма да ми гледате зениците? Кво им е на зениците ми??? Не съм ги качила, бе муци, това е причината да не гледаш "Червените фенери" и моя милост на една географска точка.
Бреййй, и музея, и железницата ми взеха ума. Ето ти още една причина и аз да не харесвам София... Ама пита ли ме някой какво харесвам...

# 223
Кажи поне червените фенери харесаха ли ти?А за зениците-исках да кажа,че ако си се възползвала от някои разрешени по оня вилает благинки за пушене,да знаеш,че ние няма да те издадем Wink.А,другия път да си вземеш преводача с теб/сладур той,щом  и той вече на английски говори......пък и не се знае,това може да е някое наречие  за яйцето  Thinking,знаеш ли/.Да си призная и аз на моите им говоря от верме на време на английски и на руски,но май от ТВ-то го възприемат повече/сигурно не им харесва произношението ми/,щото вече няколко пъти ме просветляват кой кой е във филмчето/без превод/,но за говорене-поне от страна на дИвчо-и дума да не сатва/да се оплача тук,че последната ни консултация при логопеда премина при активно участие в упражнеията от мая страна и сега съм по-обнадеждена моят говорен дефект да се оправи,отколкото Ивчо да каже нещо членоразделно/
А,за бирата на Фай ще знаеш,че няма да се дам без бой......
А,за железницата/да вкарам още малко поводи за завист Mr. Green/-тя е налична още от моето детство,но сега е рементирана и влакчето изглежда така:/снимката е със снахата,но нямам с моите  на която да се вижда/-има си гара,началник влак-един много готин чичка- и почивка на последна спирка/с гледка отвисоко /.
И понеже току що качих още малко снимки,ето ви още малко дИванета:/последните две са от кварталните ни детски площдки,да чукна на дърво  напоследък са в доста добро състояние/

# 224
Много готин влак. Ще трябва да го посетим някой ден. Но нека стане по-топло, че сега сме затрупани под снега.
Не знам дали писах, че изкарахме една седмица в къщи заради мнго лош грип. Всички се разболяхме един след друг. А Криси го повтори. Но дано всичко е наред от тук натам.

Весел ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт