Бетина на мама Иночка е малка МАЙска синеочка!

• 26 493
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • София
привет и от мен,майчета (с маска на лицето, кафе в ръцете, пуснала да догледа Бенджамин Батън и Мийчето гравитираща наоколо с един куп играчки като от тях играе само с една - делфинче купено от сергия при Детския театър в парка Оборище Simple Smile

а на бас, че (не)разбрахте от къде почнах и къде свършвам Simple Smile

да поясня:): всяка събота предиобед си имаме традиция с миа да се водим взаимно на театър. много си държим на традисията и дори днещното време не ни упаши, а много смео се заведохме дотам.
пък спектакълът беше изключително забавен и за майка й на миа, от което на нея и стана още по-приятно , че се е навила да излезе навън в този снежен ден / не само защото имаше билети от една седмица назад Wink, а наистина беше много забавно представена  "Аладин и вълшебната лампа".

ръш, много добре правите като събирате децата. макар че е хубаво да се поддържа този ефект на запомнениде думички с книжки, жива реч и т.н. но днешно време децата слушат езици отвсякъде, така че това е лесно постижимо.

хайде, приключвам, че миа иска да играем с някаква змия, която твърди че съм изцапала с кафе / и как няма като ми я навира в чашата?!?!?/  Crossing Arms

пс. песните от този филм са много приятни, как обичам стари романси.. Blush

# 226
БЛАГОДАРЯ ВИ  Party Страхотни сте Simple Smile
Ами надявам се често да мога да пиша наистина-то зависи от зверо да ли ще ме остави,че с неговия Мързелград..направо искам да стана на Спортакус вече..Все още не работя и имам време да се ровя из форумите-а така ми се рабои вече..Но с тия детцки градини голям хаос...Сега се осигурявам от около 2 месеца с надежда,че ще имаме шанс да ни взеат,за да мога да започна някъде работа,че кви са тия кризи какво е това чудо направо ни разкатаха  ShockedДА ВИ ПОПИТАМ НЕщо-кога започват да излизат постоянните зъбки,тия ,които не се сменят?НАщето диване гледам венците му подути и от 2 седмици не се търпи,не яде...Боже какво става с днешните поколения   #Crazy

# 227
Роси, млечните падат и се появяват постоянни по-нататък. След 5-та година поне. Макар, че при моя голям син стана след 6-та.
Какви кризи?
Добре завърнали се в темата.

Театъра звучи чудесно. Навън е много приятно време въпреки снега. Не е студено и е чудесно за игра.

# 228
Четох,че към 3-4 год. възраст е възможно да започнат да излизат постоянни зъбки-след последните големи кътници,които се вадят,за да си станат 20.Да не говорим,е ние сме с 19...и няма как да излезе 20-тия,но зъболекарката каза,че като му паднат млечните ще се наместят.Та след тези големи кътници венеца му беше адски подът-сега е червен,ама кърваво червен-точно както преди да започне да побелява венеца,за да излезе зъба..Направо се втрещявам с тва дете моето...
А коплкото до кризата-световната икономическа-който я измисли ЕВАЛА,направо ни закопа.Не занм дали наистина съществува това нещо или някой не го наби дотолкова в главите на всички,че чак да повярваме,но така се злоупотребява с тази ситуация..нямам думи....Но това са дълбоки политически отегчителни и неразбираеми за мен теми Simple Smile

п.п. Stryper ти си с 3 дечица Shocked ЕВАЛА момиче   bouquet

# 229
Роси,Стайпър ти е отговорила вече,но и аз да кажа,че е още много рано/мой Сами много рано ги изкара млечните зъби,но още и хабер си няма да ги сменя,а е вече над 5/.
Абе,хора кажете какво е това Мързелград и Спортакус/споням си,че тоз герой Шуши май го споменуваше Thinking/,че ние  как сме го подминали-не знам Mr. Green..и ме ориентирайте къде го дават/та да го прескачам тоя канал,щом е толкова заразно,че те моите лесно се зарибяват/?

# 230
Simple Smile И в нас е на голяма почит Мързел град и Споратакус. Щом Криси ми показваше кой бил Спортакус...в нас съвсем целенасочено няма кабелна телевизия.
Jetix - май всеки ден го дават - Lazy Town

# 231
Добър вечер, банда!

Вече толкова съм изтрещяла от мислене и премисляне, че даже току-що щях и да се контузя....
Отивам аз замислена до тоалетна и си мисля по налегналите ме проблеми... Така между другото гледам, че липсва седалка на тоалетната. Взимам седалката на детето, слагам я, слагам отгоре тази за възрастни и а да се засиля да сядам като се усетих, че всъщност не съм на 2, а на 32....

По въпроса за детските телевизии - у дома целодневно върви "Джим Джам". Може да не го гледа непрекъснато, но слуша постоянно. Та понеже научи българския език безупречно, сега взе да ме разпитва и за английските думи, та даже ме поправя и за произношението!!!

Любе, само аз ли не разбрах къде се намира този влак?
А това дето си написала за ДГ на Сами направо ме втрещи! Вече съвсем не разбирам що за хора са това, които работят в ДГ, пък на всичкото отгоре по новата точкова система за прием искат да им дадем предимство с цели 3 точки на такива люде!!!!! Е, не го приемам аз това!

Я да отивам аз да си спасявам тефтера, че Никола взе да го разчленява...

Лека и спокойна!

# 232
Ми пак съм аз Embarassed-ама тая седмица съм била скромна в писането,та да си наваксам Mr. Green
Ясно,че Джетикс-а ще го забраня/щом казвате,че е зарано това със Спортакуса/..у нашата къща на почит е Бумеранг/оттам учим английски/,а пък руския от Анимъл планет и Нейшънъл джеографик/сори,ама ме мързи да си търся латиницата,която Иво пак е затрил/
Танче,влака е на Младежкия хълм/това е едно от тепетата,мисля,че съм показвала снимки от върха/,и опредлено всеки път се сещам за Вас с Николчо като се возим..и да ти кажа освен за изявени влаколюбители и за мамите и таковците е интересно и приятно/`щото деца под 10г без придружител не пускат,та се возят и дъртите/..А,за ДГ на Сами мога много да разказвам,че просто  са уникални/но пък е ни е в съседния блок и като се преместихме намерихме връзки за нея,че иначе трябваше да чакаме много /,но след като се изредиха един камион заместнички/че и двете титулярки се оказаха бремени/,засега май вече ще е постоянен учителския състав/надявам се/ и поне като имам забележки ще мога да се оплача/че то така като преминаваха за по ден-два,докато се оплача и вече не ми беше актуален проблема/.В момента малко ме притеснява,че г-цата/държи така да се обръщат към нея,в никакъв случай с г-жо/малко повече внимание обръща на таткото ни,но се надявам да е временно Mr. GreenДобре,че лелите са свестни/да кажа,че има и нещо хубаво /...

Абе,хора,отдавна никой нищо не е казвал за пиене,та да взема аз едно "Наздраве" ,че тая вече си намерих една отдавна забравена в хладилника мастика/ще трябва да си лекувам стомаха,ща не ща,`щото набърках една бака таратор и никой не прояви интерес към него,та ще трябва да го прекарвам с нещо...нали съм практична и икономична булка,зян няма да става Mr. Green/

# 233
Ами хайде да ти правя компания в "Наздраве"-то:

А щом влакът е в Пловдив - стопли ли се времето ни чакай!!!!
Никола само ми надува главата да се вози на влак, та ще дойдем с влака до Пловдив и ще се возим и на влака на хълма. Пък току-виж взели, че му омръзнали тези влакове.... До преди малко правих апликация на влак в дневника му, че да остане за спомен манията му!  Mr. Green

Пък хубаво ли е времето сме ме "води" в един парк да се вози на влакче....
Ето му и нахилената физиономия доволна:

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 21:09 от шмърциплянку

# 234
  • Русе
   И ние сме от феновете на Лейзи Таун! Гледаме го и тримата в къщи, на Спортакус Дарито му вика "Порта" Mr. Green Днес даже се порових и четох малко за този филм - актьорът, който изпълнява ролята на Спортакус, е исландски спортист, европейски шампион по акробатична аеробика и главната му мисия в живота е да накара хората и най-вече децата да живеят здравословно и да спортуват. Правил е дълги проучвания сред родители и деца, след което е написал книжката за Мързел град.
   За Бенджамин Бътън - очарована съм от този филм! Гледах го сравнително на скоро и поне 2 седмици след това не ми излизаше от главата... Невероятен...
   Вече ви писах, че Дарито се представя като "Дари - какаото", но вече не е актуално, сега казва: "Аз съм апойца Даи какаото магаито" Grinning
   Ех, Люба, да бях по-близо щях да помогна за таратора Grinning Най-любимата сред любимите ми храни!

# 235
Да кажа и аз наздраве.

За сега няма участник познал верния отговор, но има такъв който е много близко до него. Давайте предположения за рисунката, че иначе бирата ще отиде при кака ви Деница.
Дени, манджата горе долу бива. Аз я готвих и изчезнах, но гледам, че моите хора са оцелелели. Wink
Любе, много хубави снимки. Дивчо още малко и ще настигне батко си. Гледам, че и на цвят на косата почти го докарва.  Heart Eyes Аз освен от влака бях заинтригувана и от музея и праисторическите експонатите. Ако тръгнем нанякъде може да минем да ви видим, че ми е домъчняло /и за Миленка и Кали/ и да посетим местните забележителности.
Приятни сънища и спокойна нощ.
Забелезях една раничка ли, пъпка ли на крака на Сиси. Дано не е това, което си мисля. ooooh!
Лейзи Таун и Спортакус нищо не ми говорят освен от снимките на Шуши на малкия герой. Явно ще трябва да се ограмотявам. При нас на дневен ред са Уинкс. /това е заради племеницата, не че ги гледаме/

# 236
Ето ме и мен, най-компетентната по темата СПортакус  bowuu
Гледала съм по 100-тина пъти всяка една серия и съм изчела почти всичко за него. Мога да напиша доклад за Мързел град.
Филмчето е исландско. Актьора на Спортакус се казва Магнус, наистина е шампион по аеробика и е един от сценаристите- освен това е и много готин:

Ето ви и едно филмче - не е хубаво качеството, ама това е- има го и в арена:

http://www.vbox7.com/play:d4259938

За държавните детски градини вече нямам думи - ще го запиша на частна да видим там как ще е  - това реши семейния съвет.

# 237
  • София
Хоп и ние сред феновете на Мързел град. Днес май цял ден ще го гледат, защото това дават от сутринта. Филмчето е единственото, което бих одобрила за гледане, ако зависеше от мен. Много е хубаво.

# 238
ХУбаво е филмчето,но съм го гледала до втръсване.Знам им вече репликите.Да не говорим ,че малкия даже и песничката на английски взе да пеe-Welcome to Lazy Town  #Crazy.Върви из къщи и постояннно-Помощ,Спортакус,в беда съм спаси ме.И след малко се чува-Ей сега Зиги,о не ти си Свидльо.Я дай един спортен бонбон мамо,Спортакус яде такива.Всъщност това е най-хубавото,че яде мн плодове сега.Иначе монолозите са.... #2gunfireНаистина е много заразно филмче,но пък е интересно...

# 239
Добър вечер. За да не изпадне темичката на втора страница. Ще взема да почерпя за мое здраве.

Да сте живи и здрави и вие и всички покрай вас.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт