Баба МАРТа тук е гост специален - две годинки - туй е празник официален

• 23 758
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честит Рожден Ден на вчерашните рожденници Влади и Кристиян, както и на днешните сладури Мити и Денислав! Да са здрави, весели, щастливи, малко палави, послушни и игриви!

И от мен честито на рожденниците! Hug
Аз днес почивам и от сутринта не съм седнала  Whistling остава ми да измия банята и после ще ходя да взема малката. Grinning
Приятен и пълзотворен ден ви желая! Hug

# 256
  animal037Честит рожден ден на Димитър на dakra и Денислав на trust!  animal037 (Абе това куче много бързо бяга!!!

Алекс, там сме!

http://hotlink.myspacecdn.com/images02/58/26f1a659aa2c445982ab9f9d7776471f/m.jpg

# 257
  • Пловдив Белащица
Алекс има моя глас.
В това състезание на Памперс пак ще спечели този, който в повече форуми пише. Иначе за спорта бих пуснала наша снимка, но щом регламента за гласуване е същия, ще се откажа. А и да не говорим, че повечето снимки са далеч от изискването в условието на играта - странни пози и акробатични стойки.

# 258
  • Пловдив Белащица

Честит рожден ден на Димитър и Денислав.
Да растат много умни, здрави и кадърни.

# 259
  • София
Честит рожден ден на деншните рожденици! Да бъдат здрави и весели деца и гордост за мама и татко!   bouquet

Ева днес е с повече пъпки от вчера. Дано това е последният нов обрив и вече да й минават. Иначе не се чеше много, но е възможно още да не са почнали да я сърбят.

Вчера си взехме от gertrudka една поръчка от ларедут. Имаше едни сандали (еспадрили) и едно палто за другата зима. Не искаше да ги сваля и се разхождаше из къщи по сандали и с палто. Слава Богу, успях да махна поне палтото, но с еспадрилите си легна в кревата да спи и ги събух, след като заспа.  Crazy

Ето ви няколко снимки от "празнуването" на рождения ден у дома:
http://evaantonova.multiply.com/photos/album/42/42#1

Поздрави на всички  Heart Eyes

# 260

Малка почерпка за здравето на моя рожденник.
Благодаря на всички от сърце за пожеланията за нашия празник.
За съжаление при нас празник нямаше или поне не такъв какъвто си го бях представяла Sad
Митито снощи беше много зле.Вдигна висока температура и цяла вечер лежеше абсолютно отпуснат.Днес сутринта беше мааалко по-жизнен.На обед го снимахме с тортата на фотото, но като стана от сън беше отново с температура.Трети ден абсолютно нищо не яде и краката не го държат.Само на ръце го нося.Пие само вода.Искаше ми се поне да му запаля свещичката на тортата и да го снимам  ако се поокопити до лягане.
Така че ние ще си празнуваме в много тесен семеен кръг - тати, мама, бати и болен рожденник.

# 261
  • Сливен
Честит Рожден Ден на вчерашните рожденници Влади и Кристиян, както и на днешните сладури Мити и Денислав! Да са здрави, весели, щастливи, малко палави, послушни и игриви!

и аз се присъединявам към поздравите на Гери  bouquet

# 262
  • София

Честит рожден ден на Димитър и Денислав.
Да растат много умни, здрави и кадърни.

dakra, бързо да се оправя Мити и да може скоро мама да се усмихва на палуващо дете

Нора, да я нацелуваш опъпчивилата се девойка... голямо е момиченце 

# 263
Благодаря ти , Деси Hug
Наистина си е по-добре да маже из цялата къща, да прави трохи, да разхвърля отколкото да го гледам така отпуснат.
Тази вечер се понадигна малко като му падна температурата.Снимах го с тортата и даже се зарадва и усмихна на свещичката и фойерверките Grinning
Да са живи и здрави всичките ни дечица - това е най-важното.

# 264
Dakra,  Hug Дано бързо оздравее Мити!
Нали миналата година Мартина беше с 40 градуса на рожденния си ден! Разбирам те колко ти е тъжно! Целувай го и го накарай да се чувства специален! Ще се оправи до ден-два и ще му направите едно истинско следрожденденско парти, дори още по-хубаво от планираното!  bouquet

# 265
дакраHug  Hug   Hug

# 266
Благодаря ви още веднъж за милите думи и подкрепата.
Той заспа , а ние с тати му вдигнахме по една назравица Grinning
Дано изкараме спокойна нощ.
Тези дни покрай него не ми остана време да следя новините във форума и да разгледам снимките на рожденниците, но при първа възможност ще се порадвам на сладурите.
Лека нощ от мен и да се стягат утрешните купонджии Hug

# 267
Дакра, дано утре вече Митето е готов за бели Hug Simple Smile

Вече не помня дали ви писах, но от вторник левкоцитите на Митко са започнали да се увеличават,което май значи, че новият костен мозък започва да работи.

# 268
  • Пловдив
...Вече не помня дали ви писах, но от вторник левкоцитите на Митко са започнали да се увеличават,което май значи, че новият костен мозък започва да работи.
Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 269
  • Пловдив Белащица
 Wink

Общи условия

Активация на акаунт