Отговори
# 150
Поздравления, момичета!
Справили сте се страхотно!

# 151
Янче, сълзи на удовлетворение и милост се стичат по бузите ми, когато четох последния ти пост. Благодаря ти за думите и за трепета в сърцето ми......Благодаря......................................   Благодаря на всички Вас, че отново се почувствах полезна някому...........

# 152
    Яна,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 153
НА Яна и на всички момичета, които успях дори и за малко да зърна - Неллина, ЖАна, Боряна,Мариана, Ива,  Димето, НАдето, МАлинка, Ването, Вера, Валари, ооооох да не пропусна някой - прегръщам ви  Hug Hug Hug

само ще цитирам Яна: "...ако до всяко добро същество, застане поне още едно...." Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.с. Нинка - хлябът ПЪК  Crossing Arms съм го месила цяла нощ, ако искаш да знаЙш  Mr. Green

# 154
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Браво на всички допринесла за този базар  Hug творящи,продаващи,купуващи !!!
......явно наистина след всяко добро същество , застава не само едно....... Heart Eyes

# 155
Герка, Laughing и аз тоя, дето го меся цяла нощ, излиза за 3 часа със същата форма Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Но това в кръга на шегата - важното е , че си се сетила, макар да знаем, че нямаш много време Hug

# 156
Обадих се на всички медии, които са отразявали базара, за да кажа общата сума, която събрахме, защото пиара на кмета ни е изпреварил малко Mr. Green

# 157
Поздравления за успешният базар момичета smile3501

Страхотни сте newsm51

# 158
Днес в Сарая базарът продължи Simple Smile събрахме още 82лв.Искам да благодаря на Петя, Ева на Пенчето ,че станаха съпричастни към каузата ни и си купиха от сувенирите .Благодаря ви момичета за големите ви сърца Hug Hug Hug Hug.За малко даже щеше да има бой за едно шише Mr. Green

# 159
  • Пазарджик
Днес в Сарая базарът продължи Simple Smile събрахме още 82лв.Искам да благодаря на Петя, Ева на Пенчето ,че станаха съпричастни към каузата ни и си купиха от сувенирите .

smile3501

# 160
# 161
# 162
  • Пазарджик
 smile3501 smile3501 smile3501 за всички вас момичета,които отделихте от времето си за да направите тези прекрасни неща,за тези които цели 2 дни оставиха семействата си за да продават и за всички,които купиха по нещо за да има наистина"Една усмивка повече"Поклон пред всички вас!
                                          bouquet  bouquet  bouquet

# 163
надинка, браво на сарайци!
Големи хора има там, то само ти стигаш Hug
До тук сметката ни е 2083.36 ст Laughing
Тепърва ще има работа за нас - трябва да правим партита тук, и най-вече да се организираме за Лесичово.

# 164
Яна само казваш и тръгваме  car003

Общи условия

Активация на акаунт