Отговори
# 165
За всички:  Hug Hug Hug
 smile3501 newsm51

# 166
  • Между два свята...
Браво на Сарая и Надинка smile3501

# 167
Говорих днес с директорите от домовете.
Попитах ги како би им харесало на децата.
От Лесичово не са ходили на  куклен театър това поколение деца - сега звънях по фирми за транспорта - Орбита искат 190 лв ooooh!
Изнамерих телефоните на Фондация Напредък и Цанков ще осигури автобус като ще си платим само нафтата - около 50 лв.
Разликата е огромна.
Ще посрещнем децата тук пред театъра и ще им подготвим торбички с лакомства./ около 15 май/След театъра може някаква културна програма или разходка на парк Острова и на влакчето.
Освен това - парти за децата от Лесичово с аниматори от Пловдив
За Брацигово - не са ходили на кино - има в Пловдив кино - в Пазарджик няма. Директорката предложи да пътуват с влак - законово може, ще им платим билетите. Ще държим връзка с майките от Пловдив, те тези дни водиха децата на кино.Може да отидат и  до Стария град или на някакво историческо място да разгледат. Да сатне като екскурзия.
Билета е 2лв, а там ще им купим пуканки.
Това всичко е в проект.
Очаквам и вашето мнение.

С тази програма съгласни ли сте? Hug
п.с. за тези мероприятия ще изразходим малка част от събраните средства - останалото ще разпределим за годината за партита на бебенцата и други такива акции, търсим и идея за някакъв курс, за момента в Лесичово отказаха, в Брацигово ще мислят.

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 15:18 от Луда Яна

# 168
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Получих колетчето   bouquet Обичаме ви  Hug

# 169
Яна,  какво кино имаш предвид та в града да няма кино. Бившето "Млада гвардия" /при полицията/, и до пощата другото Лъки  ли беше  newsm78

# 170
Това до пощата вече не работи, другото май и то.

На мен програмата ми харесва. Peace
Ако влакчето го пуснат до тогава ще е голяма атракция за децата.А за лакомствата - то се знае. Peace

# 171
Теди, ти май скоро не си ходила на кино Mr. Green
Кино в Пазарджик отдавна няма Hug

# 172
  • пловдив
дано да съм свободна като идвате към Пловдив, защото липсата на кино в Пазарджик си има
и хубава страна - пак ще се видим  smile3521 newsm51

# 173
Още 51лв събрани от сувенирите от базара продадени в Сарая .Благодаря на всички за големите им сърца HugНе мога да ви опиша просто как всеки искаше да си купи нещо за да има повече детски усмивки Hug Hug Hug

# 174
Бравооо  smile3501 smile3501 smile3501
nadinka83 какво ги правиш ти в Сарая   Wink само така

# 175
Май ще правим другия базар в Сарая Hug Laughing

# 176
Май ще правим другия базар в Сарая Hug Laughing
Няма проблем в нас на двора да го направим Joy Simple Smile

# 177
Тризнаците от Ивайло имат нужда от каишки за прохождане, че са много нестабилни, държат се за нея, а като са три не може да ги води заедно. Ако някой има да свирка.

детето ми е болно и нямам време да пиша.След 15 май ще организираме театъра на децата от Лесичово - най-вероятно за събота - ще трябва няколко майки да се съберем, за да подготвим пликчета с лакомства и да разходим после децата до Острова.

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 10:45 от Луда Яна

# 178
УВАЖАЕМИ ДБМ ПАЗАРДЖИК,

ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ "ЗАЕДНО" ЩЕ УЧРЕДИ КЛУБ "ПРИЯТЕЛИ" НА 16 МАЙ 2009Г. ОТ 13.00h.

КАНИМ ВИ, ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ ПРАЗНИКА С НАС, ЩЕ НИ БЪДЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИЯТНО ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА НАПРАВИМ ЕДИН СТРАХОТЕН ПРАЗНИК!

ЕДИНСТВЕНОТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ Е, ДА СИ НОСИТЕ ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ И УСМИВКИ!

Моля, тези от вас, които ще дойдат, да се свържат с мен за повече информация как се стига до жилището или евентуално посрещането ви в София и ескортирането ви до него Laughing

# 179
Честит рожден ден, Луда Яна!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт