Отговори
# 75
Че съм пляса, пляса съм! Ако с нещо мога да помогна, казвайте. За смените за продажба ще направя всичко възможно и аз да се включа, само че ще знам 1-2 дни предварително, щото с това бебоче......(знаете как е)
Някой може да остави плакат в магазина при Видю, Златина или Заро,те са долу на продавалницата Laughing, а аз ще обясня довечера на мъж ми.

# 76
  • Между два свята...
И аз мога да помагам за смените. Имам автомобил, активен шофьор Wink. Само трябва да разбера няколко дни предварително.

# 77
момичета, всички ще сте от полза, особено шофьорките, защото от първия ден кашоните, масите и шатрата трябва да си ги приберем  и аз мисля, че най-добре да си седят в колите за другия ден само да ги разтоварим пак сутринта.
Не знам къде иначе ще съберем багажа около тортата и дали е удачно да го товарим, разтоварим и пак товарим. Thinking

# 78
в музея няма ли да разрешат? Другият вариант е в младежкия дом или до него, там , дето има екран и пускат музика.
При Цеци в магазина няма грам място даже за клиенти понякога Embarassed

# 79
по-добре да е в колите - в събота не знам музея дали работи Thinking

# 80
работи, но не знам докога, ще питам позната там, ако искате

# 81
работи, но не знам докога, ще питам позната там, ако искате
нинче, ако наистина имаш познат човек - питай.
Ако събота работат от колко часа отварят и може ли?

ВАЖНО!
на 1 април/ сряда/в 9.30 ще ни чака автобуса пред бебешкия дом и  потегляме с децата към Тон Бонбон - Пловдив. там трябва да сме в 10.30 часа. Голямо лудуване ще падне - ще има пица, торта и подаръци.
Малинка, надинка казаха, че са на линия.
Ако има още някой да пише.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 13:32 от Луда Яна

# 82
Няма да мога да дойда..... с туй ревящото ,дето все ме търси.

Янче, музеят в събота отваря в 10 и работи до 14 часа. Няма да има кой да отвори сутринта рано, за да се вземе стоката. Вечер е до 17.  Друго мисля.   Ако вали, вътре в двора на музея директорът Митрев е разрешавал разни мероприятия. Моята позната е разпоредителка там, не е важна клечка.

# 83
Нинче, то ние ще си имаме шатра, дано не вали, че и да се крием, няма на кого да продаваме Mr. GreenМай най-добре в две коли да съберем багажа и да си стои вечерта в колите багажа. Още повече, че първия ден, ако е рекъл Господ, ще продадем доста неща и ще е по-малко инвентара Heart Eyes
Има и друго - намерете още две маси Praynig

# 84
к`ви маси? Не става ли със сушилниците и отгоре с покривки? Както правят тези с мартениците?

# 85
оооо, верно бе, ама нямам аз - кой има - дайте два-три, хем лесно се сгъват - и, Нинче, голем акъл извади!
Който има да се предава!

# 86
Аз ще взема един сушилник тогава Peace

# 87
  • Пловдив

ВАЖНО!
на 1 април/ сряда/в 9.30 ще ни чака автобуса пред бебешкия дом и  потегляме с децата към Тон Бонбон - Пловдив. там трябва да сме в 10.30 часа. Голямо лудуване ще падне - ще има пица, торта и подаръци.
Малинка, надинка казаха, че са на линия.
Ако има още някой да пише.

Яна, добре, че надникнах в темата. Тортата надявам се не сте я уговорили. И ми кажи в кой от 2-та центъра да дойда и аз Simple Smile

# 88
И от мен един сушилник!  (другия нЕма как с тия две дяца , едното бебе Embarassed)
Кажете кога и къде да го дам

# 89
  • Пловдив
Тортата е осигурена от Черна перла. Чакаме ви на 1-ви с нетърпение. Hug Казвайте, ако има нужда от още нещо да се купува за децата.

Общи условия

Активация на акаунт