Отговори
# 195
отиваш, сядаш, даваш 4 лева и си записана Simple Smile

btw: продавам мокри бебешки кърпи Garden - x72 бр. - 1.60 лв. - с лепенка, не с капак!

# 196
bialkova ,
и аз да се намеся  Mr. Green
не е нужно да се записваш - отиваш там и те ще те запишат. ще ти дадат едно картонче, на което можеш да попълниш датите (месеците), в които мислиш че ще посещаваш лекциите. като не се обвързваш по никакъв начин - т.е. не е задължително...

тук на Картала прехвърча сняг  Shocked , лудо време....не случайно - женски месец  Whistling

# 197
в 4-те лева влиза консумация....по твой избор, ама от менюто, не от татковците Simple Smile другата лекция е на 27 март на тема Естествено раждане!

# 198
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,Eqisihora!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 199
ЧРД Весиииии!!!!Да си жива и здрава и да те слушат всички у дома!!!!Бъди винаги така позитивна!

Аааа Ланком-...Дончо си е в Спайдър-ако не се лъжа в събота или петък си прави партитата.

# 200
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧРД, Веси! Здраве, щастие, любов!

Да, хубави времена бяха - Емо, брат му Пламен, Дончо тъкмо прохождаше..... Ла Скала пееееем...... за всички студенти физическо възпитание 1 (2,3) курс......Орбита - Стефан ( dj Стиви Джи)- най- добрите хип-хоп партита.......... Полтава - dj Хепи Файн - за първи път във Велико Търново грамофони и плочи ( какво е това!!!! кой е тоя)...... Банята - бягах от казармата за да отида на дискотека с dj Емо............само хубави спомени. Емо в момента е по кораби.Брат му озвучава разни мероприятия. Дончо май е в София и няма къде да отидеш на едно истинско ретро парти, не на пародии
Епа много ги знаеш кой къде е  Mr. Green. От къде таз информация?

Истинско ретро парти миналата година направи Емо в Органза - да е жив и здрав! Дончо сега се изявява в Спайдер - справя се, има още какво да учи, но...

Стиви беше по едно време в Деколте, ама сега се ската някъде.

Стига само сме говорили за диджеи и партита, ами давайте да си сформираме едно!

# 201
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕСИ! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!   bouquet   ura newsm59

И да вземе да се стопли вече, че да запознаем Рада и Симона в някой парк. 1swing

Охх, как ми се доходи на яко ретро парти...  Tired

Ками, благодаря за информаията, нека да наближи малко юли и пак ще те търся по тоя въпрос.  bouquet

# 202
  • Велико Търново

Охх, как ми се доходи на яко ретро парти...  Tired

Да мълчиш,ще ти дам едно ретро парти съвсем да не мога да забравя,че вече съм ретро Mr. Green

Пепи,бат Светльо старо куче медалист той Crazy

# 203
къде съм спал миналата година за органза и емо...хмм, сигурно съм гонил ученичките...ще попитам аз брат му кога ще си идва и нещо да измислим...медалист, медали бол...изберете спорт Simple Smile baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 204
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
къде съм спал миналата година за органза и емо...хмм, сигурно съм гонил ученичките...ще попитам аз брат му кога ще си идва и нещо да измислим...медалист, медали бол...изберете спорт Simple Smile baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Емо ще си идва след около месец, но не знам дали ще има време за партита!

Сиска, недей така! Има още много вода да изтече, докато станем ретро!

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 12:30 от pepi111

# 205
Благодаря за поздравлениеята момичета!

Супер си изкарах родения ден. Бях три дни на СПА в хотел Велина във Велинград. Обожавам да плувам и всичките му там салтанати на спато -джакузи, сауна, парна баня, само до масажист не се дордих, че с бебо се кърмим на поискване и не мога да спазя точен час. Но топнах и дребен в джакузито  Joy, много му хареса. По гергьовден пак съм на СПА  Peace , но не съм решила още къде.
Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=353516&pid=11082514

# 206
добро утро   bouquet

Egisihora , страхотни снимки  Hug Накараме да мечтая на ранина, а най ми хареса блузката ти  Mr. Green Денонощен млечен бар  Grinning

моето мило мъжле никога няма да се сети да ми направи такъв подарък, освен ако аз преди това не го врънкам 2 месеца  Mr. Green

днес го дават "седмицата започва доста приятно" - каза Емо от БТВ времето - тъй че ви пожелавам приятни емоции в тоз пролетен ден - каза полинита  Hug

хайде Iman, ти и твоите кафета са в основата на хубавия ни ден   bouquet

# 207
Здарвейте,
Веси страхотни снимки!!!Супер си направила,че си взела и бебо и сте го цопнали.

У дома само аз организирам пътуванията...освен ако не са ски де/аз не си падам по ските/.И то не щото ми е професия,ами дето се вика даже само аз давам идеите ConfusedСамо уведомявам-еди си кога сме еди си къде от теб присъствието Mr. Green

# 208
  • Велико Търново
Как са разходките днес? Ние не се стърпяхме и още към 11 и нещо отпрашихме по улиците Simple Smile Мнооого готино това време, жалко, че го дават до края на седмицата да е по-студено и валежно/облачно.

Веси, честит рожден ден на патерици!

С тия разговори за диджеи само спомени ми навявате... Особено в гимназията, какъв живот беше... И аз като доста от вас се точа за Спайдъра, ама да видим.

Момичета, стискайте палци да изпишат вече Симонка и Валери, че тя милата охтикяса вече в тази болница. Много се надява утре да си ходят вкъщи!

# 209
  • Велико Търново

Момичета, стискайте палци да изпишат вече Симонка и Валери, че тя милата охтикяса вече в тази болница. Много се надява утре да си ходят вкъщи!

Има ли причина поради,която не я изписват Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт